Oyun Asphalt 8: Airborne ÇOKKK ACİLLLL

Sponsorlu Bağlantılar

fatih165

fatih165

Üye
    Konu Sahibi
Asphalt 8: Airborne ÇOKKK ACİLLLL
Merhaba;

Asphalt 8: Airborne apk+obb dosyasını indirdim.

sd/Android/obb ye attıyorum pc den sonra telefondan girip oyunu açmaya çalıştığımda oyun hata veriyor. hafıza kartında yer yok diye yine telefon hafızasında açmaya çalışıyor. bunu nasıl sd kart ( hafıza kartında çalıştıracam) acil yardım lütfen.

Telefon HTC Desire SV ( Son Asphalt 8: Airborne sürümü apk data telefona nasıl atayım direk indiremiyorum telefon hafızası 1 yer var sd 8 gb lütfen yardım edin )

AIS

AIS

Üye
gl to sd uygulamasını indir.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Merhaba;

Asphalt 8: Airborne apk+obb dosyasını indirdim.

sd/Android/obb ye attıyorum pc den sonra telefondan girip oyunu açmaya çalıştığımda oyun hata veriyor. hafıza kartında yer yok diye yine telefon hafızasında açmaya çalışıyor. bunu nasıl sd kart ( hafıza kartında çalıştıracam) acil yardım lütfen.

Telefon HTC Desire SV ( Son Asphalt 8: Airborne sürümü apk data telefona nasıl atayım direk indiremiyorum telefon hafızası 1 yer var sd 8 gb lütfen yardım edin )

yer yok derken oyun data dosyasını görmüyor yuklu uygulamalardan kontrol edin oyunun boyutunu 2gb gözükmesi gerekir eğer sadece apk gözüküyorsa... data dosyasını doğru konuma tekrar atın.
oyunu çalıştırabilirsen GL to SD uygulaması ile hafıza kartına taşıyıp kullanabilirsin yada direkt hafıza kartına atıp datayı bağla diyerek deneyebilirsin

fatih165

fatih165

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar android ile ilgili fazla bilgim yok apk ve obb dosyasını indirip direk sd( hafiza kartına attım ) son apk kurdum yer yok hatası verdi yaptığım işlem bu ? Data dediğiniz farklı bi dosyami apk ve obb haricinde ? Eğer son güncelleme yi içeren apk ve obb veya data artık ne gerekiyorsa indirebilecegim link varsa verirmisiniz ? Neyi nasıl yapicam lütfen yardım edin ?

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Arkadaşlar android ile ilgili fazla bilgim yok apk ve obb dosyasını indirip direk sd( hafiza kartına attım ) son apk kurdum yer yok hatası verdi yaptığım işlem bu ? Data dediğiniz farklı bi dosyami apk ve obb haricinde ? Eğer son güncelleme yi içeren apk ve obb veya data artık ne gerekiyorsa indirebilecegim link varsa verirmisiniz ? Neyi nasıl yapicam lütfen yardım edin ?

telefon hafızasına atarsan data dosyasını oyun açılacaktır

Son düzenleme:
fatih165

fatih165

Üye
    Konu Sahibi
Data dosyasının boyutu yüksek değil mi tlfun hafızası 1 gb yani ? Hafıza kartına atsam olmuyor mu ? Ayrıca bu data obb dosyasından farklimi ?

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Data dosyasının boyutu yüksek değil mi tlfun hafızası 1 gb yani ? Hafıza kartına atsam olmuyor mu ? Ayrıca bu data obb dosyasından farklimi ?

Gl to sd uygulamasini yukleyip deneyebilirsin.
hafiza kartinda data dosyasini obb icine at. yukledigin uygulama ile bagla belki calisir

AHKE

AHKE

Üye
folder mountlada yapabilirsin taşıma işlemini

fatih165

fatih165

Üye
    Konu Sahibi
Gk to sd root istiyor tlf root suz pcden data yi ve obb yi sd de nereye aticam ? Ve sağlam yukleyebilecegim bi yer soylermisiniz son çıkan sürümünü.

Barbarro

Barbarro

Üye
Telefonun kendi hafızası yeterli ise data yada obb için şu yolu izliceksin : sdcard0(telefon hafızası) --> Android ,klasörü içerisinde data ve obb dosyası olucak he bazen obb dosyası olmuyor onuda kendin yaratıcaksın yeni klasör de adını obb yap . Gelelim kuruluma indirdiğin oyunun apk + data yada obb dosyası varsa önce apk ile oyunu kur sonra yukarıda göstediğim yolu izle data yada obb klasörünün içine indirdiğin com..... dosyasını kopyala oyuna gir . Burda dikkat etmen gereken bir konu daha var telefonunun grafik işlemcisine uygun oyunu data +obb dosyasını indirmek onuda telefonun hangi grafik işlemcisini destekliyor googleden aratıp bulabilirsin örnek :tegra, powervr, mali ,adreno bunlardan biridir indirirken googleden öyle aratıp indir .Eğer başta dediğim telefonun hafızası yetersizse mesela 3 gb yerin var yada 500 mb yerin var telefonun kasmıcak boyutlarda oyun indir oyunlar harici sd kartından çalışmaz telefonun belleğinden çalışır he telefonunu root yaparsın 16 yada 32 gb sd kart alırsın hepsini yükle o zaman sorun diil . root ladıktan sonra alternatif bir çok program var arkadaşların dediği Gl to sd root ister yoksa çalışmaz. umarım yardımcı olabilmişimdir kolay gelsin

Son düzenleme:
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Gk to sd root istiyor tlf root suz pcden data yi ve obb yi sd de nereye aticam ? Ve sağlam yukleyebilecegim bi yer soylermisiniz son çıkan sürümünü.

Dostum tel hafizasi 1gb. Oyun 2gb yani root yoksa olmaz

fatih165

fatih165

Üye
    Konu Sahibi
Dostum tel hafizasi 1gb. Oyun 2gb yani root yoksa olmaz
Peki bu root olayını nasıl yapicam ayrıca root yapınca garanti dışı oluyormuş diyelim rootladim roottan sonra yine eski haline çevirme şansımız varmı ? Ve sizce tlfu rootlamalimiyim?

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Peki bu root olayını nasıl yapicam ayrıca root yapınca garanti dışı oluyormuş diyelim rootladim roottan sonra yine eski haline çevirme şansımız varmı ? Ve sizce tlfu rootlamalimiyim?

Tel modelini yazarak uygun root konusunu bulabilirsin

linkinparksoldier

Üye
Root
Roottan nen de ejdiseleniyordum ama attim garanti de vardi gitti eskiden asphalt yukleyemiyodum vile ama gta vice san a. Asphalt var ama asphalt rootlularda sprun cikartiyor ben de onu ariyorum

Üst Alt