Tavsiye Nokia Lumia 820 MTP Aygıt Yüklenemedi hatası..

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 820 MTP Aygıt Yüklenemedi hatası..
Aynı Sorun Nokia c6-01 varken de başıma gelmişti..birkaç uğraştan sonra kendiliğinden düzelmişti..bende üzerinde durmamıştım :) ancak 820 ile bugün aynı hatayı bir kere daha yaşadım.. windows 8 64 bit kullanıyorum..telefonu bilgisayara bağlamıştım şarja..bilgisayar kapalıydı usbden şarj yapıyordum..sonra telefonu çıkarmadan pcyi açtım ve telefon normal şekilde telefon ve sd kartı gösterdi..birkaç müzik atıp çıkardım ve kapadım bilgisayarı..bu sabah bilgisayarı açıp telefonu bağladığımda cihazı mtp usb aygıt olarak gösteriyordu..şarj yapıyor ama dosya yöneticisini göremiyordum..farklı cihazlarla farklı işletim sistemleriyle bu sorunu yaşayan binlerce kişi var ve malesef tutarlı bir çözüm bulunamamış..ben de hala sorunu çözemedim..bir de siz yardımcı olun lütfen..napalım? :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ilk olarak 820 de şuan pc ye taktığında sarj yapıp hiç görmüyorsa denetim masasından Windows phone programını kaldırın ve telefonu tekrar taktığında otomotik programını kurması gerekiyor zaten ve sorun büyük ihtimal çözülür bu arada bunu denemeden önce ilk olarak pc ye ilk olarak bir rest atın ve daha sonra siz telefonu o sorun olduğunda hangi usb kısmına taktıysanız ona degilde başka bir yere takın ilk bunu deneyin genelde bu şekilde sorun çözülür sorun hala deva ediyorsa ilk dediğim yöntemi deneyin

beats

beats

Üye
Aynı Sorun Nokia c6-01 varken de başıma gelmişti..birkaç uğraştan sonra kendiliğinden düzelmişti..bende üzerinde durmamıştım :) ancak 820 ile bugün aynı hatayı bir kere daha yaşadım.. windows 8 64 bit kullanıyorum..telefonu bilgisayara bağlamıştım şarja..bilgisayar kapalıydı usbden şarj yapıyordum..sonra telefonu çıkarmadan pcyi açtım ve telefon normal şekilde telefon ve sd kartı gösterdi..birkaç müzik atıp çıkardım ve kapadım bilgisayarı..bu sabah bilgisayarı açıp telefonu bağladığımda cihazı mtp usb aygıt olarak gösteriyordu..şarj yapıyor ama dosya yöneticisini göremiyordum..farklı cihazlarla farklı işletim sistemleriyle bu sorunu yaşayan binlerce kişi var ve malesef tutarlı bir çözüm bulunamamış..ben de hala sorunu çözemedim..bir de siz yardımcı olun lütfen..napalım? :)
1-Telefonu pcye tak daha önce kullanmadığın bir usb port olursa daha iyi olur,
2-Sol alt köşeye başlat butonuna sağ tık Aygıt yöneticisi aç,
3-Soru işaretli yazılım varsa güncelle, güncellerse telefonu çıkar tak ya da güncellemiyorsa kaldır telefonu tekrar çıkar tak,
4-Sadece İE dan . bu siteye gir bu "Windows Phone WinUSB" yazıyı arat bulduğunu sepete ekle oradan sepete git yükle seçeneğine tıkla açılan pencere dosyayı nereye indireceğini soracak aygıt yöneticisinden yazılıma sağ tıkla sürücüyü güncelleye tıkla elle yüklemeyi seç indirdiğin yerdeki dosyayı seç tamam.
5-Cihaz pc ye takılıyken kapat açılsın öyle dene,
6-Nokia Software Updater for Retail gibi programları dene onlardaki yazılımla sorunu çözebilirsin şimdilik bu kadar hata kodu veriyorsa bunu da belirtmende fayda var.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
5. ve 6. yöntemler işe yaradı ancak anlamadığım neden böyle bir hata aldım..ve ilginçtir ki pekçok kişi bu sorunu yaşıyor..problem windows 7 ve 8 de mi ?

beats

beats

Üye
5. ve 6. yöntemler işe yaradı ancak anlamadığım neden böyle bir hata aldım..ve ilginçtir ki pekçok kişi bu sorunu yaşıyor..problem windows 7 ve 8 de mi ?
Genelde usb port değişken kullanımda oluyor, cihaz için sabit bir usb girişi kullanınca sorun olmuyor bir de ikinci cihaz meselesi var aynı usb girişine farklı cihazlar takılınca eğer ilk kez takılıyorsa yazılımı önceki yazlımın üzerine alıyor önceden takılı cihaz da haliyle görünmüyor.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
Genelde usb port değişken kullanımda oluyor, cihaz için sabit bir usb girişi kullanınca sorun olmuyor bir de ikinci cihaz meselesi var aynı usb girişine farklı cihazlar takılınca eğer ilk kez takılıyorsa yazılımı önceki yazlımın üzerine alıyor önceden takılı cihaz da haliyle görünmüyor.
önceki kullandığım telefonlar ve usb Flash gibi sürücüler de etkiler diyorsun yani.

beats

beats

Üye
önceki kullandığım telefonlar ve usb Flash gibi sürücüler de etkiler diyorsun yani.
Öncekinden ziyade yeniler yani pcye ilk kez takacağın cihazlar önceki cihazların yazılımını etkiliyor özellikle telefonlar, sabit kullandığın cihaz için belirli usb girişi seçmekde fayda var.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
evet.. bu şekilde sorun düzeldi..windows 7 de olan hadise windows 8 de devam etmekte..hala düzeltememişler anlaşılan :) umarım bir daha olmaz.

ON9

ON9

Üye
2011in 17 eylülünde de aynı sorundan aynı konuyu açmışsınız :sirit:

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
2011in 17 eylülünde de aynı sorundan aynı konuyu açmışsınız :sirit:

evet o zaman windows 7 vardı nokia c6-01 ile aynı şeyi yaşamıştım sonra bir daha olmadı..şimdi windows 8 var lumia 820 ile yaşadım aynı sorunu..umarım bunda da tekrarlamaz :) benim pc de bi numara var anlaşılan.

ON9

ON9

Üye
evet o zaman windows 7 vardı nokia c6-01 ile aynı şeyi yaşamıştım sonra bir daha olmadı..şimdi windows 8 var lumia 820 ile yaşadım aynı sorunu..umarım bunda da tekrarlamaz :) benim pc de bi numara var anlaşılan.
lanet ötesi bir sorun bende aynı şeyi yaşamıştım. Sonra bir Driver buldum attım hariciye. Artık yaşamıyorum bu sorunu

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
lanet ötesi bir sorun bende aynı şeyi yaşamıştım. Sonra bir Driver buldum attım hariciye. Artık yaşamıyorum bu sorunu
e o driver'ı paylaşmak artık farz oldu sana :ehe

• Beğen
Tepkiler: ON9
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi

aynen :) driver'ı paylaşırsın umarım.tekrardan aynı sıkıntıyı yaşamasın kimse :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
mediafire'a upload et linki buraya ekle tamamdır.veya dosya adını ver arayalım google amcadan :)

ON9

ON9

Üye
mediafire'a upload et linki buraya ekle tamamdır.veya dosya adını ver arayalım google amcadan :)
tmm Bi yarım saat içinde bilgi veririm. :)Yalnız dediğim Driver sadece Hp pavilion serisi için geçerlidir. Bu şimdi geldi aklıma:) yarım saat sonra linki atıyorum

ON9

ON9

Üye
link aşağıdadır. w7 kullanan hp pavilion serisinin sadece broadcom wireless bluetooth modül kartını kullanıldığı modellerde geçerli.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
link aşağıdadır. w7 kullanan hp pavilion serisinin sadece broadcom wireless bluetooth modül kartını kullanıldığı modellerde geçerli.

dursun bakalım köprüden önce son çıkış olarak kullanırız :)

• Beğen
Tepkiler: ON9
Takipçi Satın Al

Üst Alt