Samsung galaxy s4 mause ve oyun konsolunu görmüyor yardım

Sponsorlu Bağlantılar

manguru022

manguru022

Üye
    Konu Sahibi
Samsung galaxy s4 mause ve oyun konsolunu görmüyor yardım
Arkadasımda da s4 var onda hepsini görüyor benim telefonumda görmüyor baktıgım kadarıyla tüm ayarlarda aynı. Bende eksik olan ne olabilir yada bir sorun olmus olabilirmi ? Telefon bu güne kadar hic bi problem cıkarmadı halada cıkarmıyorda aklımda soru işareti kaldı neden görmüyor yardım ederseniz sevinirim.

ibrahim.ykr

ibrahim.ykr

Üye
Mouse ve oyun konsolu derken ?
sen bunları zaten tele bağlıyamazsın bunlar pc ve diyer konsollara bağlanır daha açıklayıci anlat destek olalım

• Beğen
Tepkiler: manguru022
manguru022

manguru022

Üye
    Konu Sahibi
Sen mi yanlıs biliyorsun yoksa benmi hocam ;

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

5.25 den baslıyor. BUnları görmüyor işte.

Invoke

Invoke

Üye
Mouse ve oyun konsolu derken ?
sen bunları zaten tele bağlıyamazsın bunlar pc ve diyer konsollara bağlanır daha açıklayıci anlat destek olalım

Bağlanabilir.Konuya gelince çözümü bilemiyorum. Arkadaşına sordun mu, farklı bir şey yapmış mı diye. Gerçi benim eski telefonda dahi hiç bir ek istemeden çalışıyordu mause ama cihazdan cihaza değişir. Belki bir özelliği aktif gerekiyordur ya da aynı mause ile mi deniyorsunuz? Kabloda sorun olabilir mi?

manguru022

manguru022

Üye
    Konu Sahibi
Bağlanabilir.Konuya gelince çözümü bilemiyorum. Arkadaşına sordun mu, farklı bir şey yapmış mı diye. Gerçi benim eski telefonda dahi hiç bir ek istemeden çalışıyordu mause ama cihazdan cihaza değişir. Belki bir özelliği aktif gerekiyordur ya da aynı mause ile mi deniyorsunuz? Kabloda sorun olabilir mi?

Tüm ayarlara baktım hepsi aynı kardeşim, mause aynı kablo da aynı :S herşey bizi bulur zaten ...

manguru022

manguru022

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşın da stock romda mı?

orjinal aldıgımız rom da iki telefonda hic bi şekilde kurcalamadık hocam. sende ilgilenmeseydın yazan olmuyacaktı adminlere özel mesaj da gectim ama ulasan felan olmadı ..

Üst Alt