ogzhnoTr
Üye
Ayarlara göndermez inşallah tek tıkla açılır ?
cevap versin biri artık.
Ayarlara göndermez inşallah tek tıkla açılır ?
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sen o kadar kapsamlı güncelleme hazırla git bunu koyma. Şaka falan mı yapıyolar acabaBu arada arkadaşların dediği gibi, ekran döndürme kilidinin yanındaki simge İnternet Paylaşımı (Hotspot) simgesi dostum.
Maalesef mobil veriyi açma/kapatma butonunu koymamışlar![]()

daha önceki bir kaç görseli paylaşan site paylaşmış. Yalnız şöyle bir durum varFotoğraflar uydurma mı yoksa gerçek mi @papakudioflu @Sensation![]()

Abi biz bir şeyi unutuyoruz. Boşa MSyi yargılamayalım neden derseniz. Şebeke ayarları ve mobil veri birleşmedi ? İkisi birleştiği için simgesi değişmiş olabilir ve orada gördüğüm 2 simgenin anlamını bilmiyorum. Belki bunlardan biridir diye düşündümBu arada arkadaşların dediği gibi, ekran döndürme kilidinin yanındaki simge İnternet Paylaşımı (Hotspot) simgesi dostum.
Maalesef mobil veriyi açma/kapatma butonunu koymamışlar
@pirenuri @Gregor Mendel @papakudioflu @Sensation

cevap versin biri artık.
arkadaşlar 8.1 sdk'yı nasıl kuracağım?
110 mb'lık dosyayı indirdim sdk iso'suda var nasıl kuruluyor?
Şimdi bunu yazarak baya bi kişiyi sitrese sokuyor olabilirsinCidden yazdığım gorulmuyormu yoksa görüldüğü haldemi cevap verilmiyor 3.mesajım bu yazdığım görülsün diye.
örneğin ben cevabını bilmediğim için es geçiyorum ama diyorum ki arkadaş 3. kez tekrarlıyor bi bilende çıkmadı napsak... diye düşünüp kendimi strese sokuyorum :P. Birde kendi tarafından bak olaya. Ben bir soru sordum diyelim ve sen okuyorsun ve bilmiyorsun ne yapacaksın her soruya bilmiyorum mu diyeceksin. Şimdi burayı okuyan ve senin mesajını gören birçok kişi cevabını bilmiyorsa illa birşey yazmalı mı? Şimdi illa cevap yerine bilmiyorum yazarsak ta çok komik olurdu yani. O yüzden biri görene kadar sabredeceksin. 
Şimdi bunu yazarak baya bi kişiyi sitrese sokuyor olabilirsinörneğin ben cevabını bilmediğim için es geçiyorum ama diyorum ki arkadaş 3. kez tekrarlıyor bi bilende çıkmadı napsak... diye düşünüp kendimi strese sokuyorum :P. Birde kendi tarafından bak olaya. Ben bir soru sordum diyelim ve sen okuyorsun ve bilmiyorsun ne yapacaksın her soruya bilmiyorum mu diyeceksin. Şimdi burayı okuyan ve senin mesajını gören birçok kişi cevabını bilmiyorsa illa birşey yazmalı mı? Şimdi illa cevap yerine bilmiyorum yazarsak ta çok komik olurdu yani. O yüzden biri görene kadar sabredeceksin.
Ben öyle yapıyorum yani o yüzden yazma gereği duydum.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Mobil Data ayarını koymayı unutmak nasıl bir gaflettir!![]()
Mobil Veri ve Pil Tasarruf Modu koyulabilirdi.