iPhone 4 8GB vs LG Nexus 4 ?

Sponsorlu Bağlantılar

Baranbaris

Baranbaris

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 4 8GB vs LG Nexus 4 ?
Arkadaşlar ikisi arasında kaldım hep iPhone'm olsun istedim ama hafızasından şüpheliyim öyle 5-6 ufak oyun temple run vs. 5-6 facebook vs. 2-3 retrica vs. yüklerim sizce yeterli mi?
Android kullanıyorum şuan ama iPhone daha stabil hoşumada gidiyo :rolleyes:

Never Back Down

Never Back Down

Üye
Arkadaşlar ikisi arasında kaldım hep iPhone'm olsun istedim ama hafızasından şüpheliyim öyle 5-6 ufak oyun temple run vs. 5-6 facebook vs. 2-3 retrica vs. yüklerim sizce yeterli mi?
Android kullanıyorum şuan ama iPhone daha stabil hoşumada gidiyo :rolleyes:
dediğin model 4S olsaydı tamam ama
4 nexusa karşı güçlü bi model değil

NEXUS

NEXUS

Üye
Nexus 4'ü Tavsiye Ederim Ama İphone 5S Alırsan Daha İyi :)

• Beğen
Tepkiler: Baranbaris
NEXUS

NEXUS

Üye
5S'lik bütçem yok kardeş Nexus 4 gerek fiyat gerekse performans olarak üstün Turkcell'de 900TL ordan alıcam :)
Orjinal Fiyatı 900'e düştü nexus 5 çıkınca :) Bu Arada Dediğin gibi İPhone Telefonlar Pahalı Oluyor.

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
4 artık alınmaz bence. Nexus4 daha iyi seçenek ama 2. el 4s veya 5 e bak derim fiyatları uygun.

Baranbaris

Baranbaris

Üye
    Konu Sahibi
4 artık alınmaz bence. Nexus4 daha iyi seçenek ama 2. el 4s veya 5 e bak derim fiyatları uygun.
İkinci ele babam izin vermiyo :D gerçi o da haklı o kadar para veriyoruz 0 almak mantıklı :)

0MG90

0MG90

Üye
İkinci ele babam izin vermiyo :D gerçi o da haklı o kadar para veriyoruz 0 almak mantıklı :)
çok temiz cihazlar var ondan dedim ama sıfır benim içinde daha iyi:) dediğim gibi Nexus iyi seçenek olur bu ikisine göre

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
İkisi arasından kesinlikle Nexus 4.
iPhone 4 mü kaldı arkadaş, sırf ucuz cihaz diye Nexus 4'ü nelerle karşılaştırıyorsunuz. :ah

• Beğen
Tepkiler: Baranbaris ve .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
İkisi arasından kesinlikle Nexus 4.
iPhone 4 mü kaldı arkadaş, sırf ucuz cihaz diye Nexus 4'ü nelerle karşılaştırıyorsunuz. :ah
Kesinlikle Öle fakat 500 TL Daha Ekleyebilirse Nexus 5 Alması Daha İyi Olur :)

Invoke

Invoke

Üye
Kesinlikle Öle fakat 500 TL Daha Ekleyebilirse Nexus 5 Alması Daha İyi Olur :)

Tabiki Nexus 5 daha iyi ama zaten vatandaşın telefondan yüksek bir beklentisi yok. 1.mesajda yazıyor tüm olay. Nexus 4 yeter de artar bile. Boşuna +450 lira harcamaya gerek yok.
-
iPhone 4'ü kesinlikle almamalısın. @brnbrs

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
Tabiki Nexus 5 daha iyi ama zaten vatandaşın telefondan yüksek bir beklentisi yok. 1.mesajda yazıyor tüm olay. Nexus 4 yeter de artar bile. Boşuna +450 lira harcamaya gerek yok.
-
iPhone 4 Zamanında Apple'ın amiral gemisiydi şimdi kimse yüzüne bakmıyor :D

Baranbaris

Baranbaris

Üye
    Konu Sahibi
-
Nexus 4 alıcam. Aslında sığmak için öyle düşündüm yoksa elimde 50-60 uygulamalık listem var :D 16GB olunca allah ne verdiyse yüklerim :kop2:

0MG90

0MG90

Üye
  • Beğen
Baranbaris

Baranbaris

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: 0MG90
Invoke