Baranbaris
Üye
dediğin model 4S olsaydı tamam amaArkadaşlar ikisi arasında kaldım hep iPhone'm olsun istedim ama hafızasından şüpheliyim öyle 5-6 ufak oyun temple run vs. 5-6 facebook vs. 2-3 retrica vs. yüklerim sizce yeterli mi?
Android kullanıyorum şuan ama iPhone daha stabil hoşumada gidiyo :rolleyes:
Vazgeçtimdediğin model 4S olsaydı tamam ama
4 nexusa karşı güçlü bi model değil
Konu kapanabilir.5S'lik bütçem yok kardeş Nexus 4 gerek fiyat gerekse performans olarak üstün Turkcell'de 900TL ordan alıcamNexus 4'ü Tavsiye Ederim Ama İphone 5S Alırsan Daha İyi![]()

Orjinal Fiyatı 900'e düştü nexus 5 çıkınca5S'lik bütçem yok kardeş Nexus 4 gerek fiyat gerekse performans olarak üstün Turkcell'de 900TL ordan alıcam![]()
Bu Arada Dediğin gibi İPhone Telefonlar Pahalı Oluyor.İkinci ele babam izin vermiyo4 artık alınmaz bence. Nexus4 daha iyi seçenek ama 2. el 4s veya 5 e bak derim fiyatları uygun.
gerçi o da haklı o kadar para veriyoruz 0 almak mantıklı 
çok temiz cihazlar var ondan dedim ama sıfır benim içinde daha iyiİkinci ele babam izin vermiyogerçi o da haklı o kadar para veriyoruz 0 almak mantıklı
![]()
dediğim gibi Nexus iyi seçenek olur bu ikisine göreAnladım teşekkürlerçok temiz cihazlar var ondan dedim ama sıfır benim içinde daha iyidediğim gibi Nexus iyi seçenek olur bu ikisine göre

Kesinlikle Öle fakat 500 TL Daha Ekleyebilirse Nexus 5 Alması Daha İyi Olurİkisi arasından kesinlikle Nexus 4.
iPhone 4 mü kaldı arkadaş, sırf ucuz cihaz diye Nexus 4'ü nelerle karşılaştırıyorsunuz.![]()

Kesinlikle Öle fakat 500 TL Daha Ekleyebilirse Nexus 5 Alması Daha İyi Olur![]()
iPhone 4 Zamanında Apple'ın amiral gemisiydi şimdi kimse yüzüne bakmıyorTabiki Nexus 5 daha iyi ama zaten vatandaşın telefondan yüksek bir beklentisi yok. 1.mesajda yazıyor tüm olay. Nexus 4 yeter de artar bile. Boşuna +450 lira harcamaya gerek yok.
-
iPhone 4'ü kesinlikle almamalısın. @brnbrs

iPhone 4 Zamanında Apple'ın amiral gemisiydi şimdi kimse yüzüne bakmıyor![]()
iOS seven alır herkesin 5s alacak gücü yok.iPhone 4 Zamanında Apple'ın amiral gemisiydi şimdi kimse yüzüne bakmıyor![]()
Nexus 4 alıcam. Aslında sığmak için öyle düşündüm yoksa elimde 50-60 uygulamalık listem varTabiki Nexus 5 daha iyi ama zaten vatandaşın telefondan yüksek bir beklentisi yok. 1.mesajda yazıyor tüm olay. Nexus 4 yeter de artar bile. Boşuna +450 lira harcamaya gerek yok.
-
iPhone 4'ü kesinlikle almamalısın. @brnbrs
16GB olunca allah ne verdiyse yüklerim 
32 alman daha iyi o zamanNexus 4 alıcam. Aslında sığmak için öyle düşündüm yoksa elimde 50-60 uygulamalık listem var16GB olunca allah ne verdiyse yüklerim
![]()

Ben hiç 32GB görmedim internette Nexus 4'ten ? O kadarda abartmam ya yeter bana işte32 alman daha iyi o zaman![]()
ama çok büyük bi para farkı yoksa alınabilir bence