Kortana buyrun efendim, rahatsız etmeyin özelliğini aktif et emrin olur sultanımRahatsız Etmeyin özelliğine dair yeni satırlar. İlk satırında ise Cortana nın aktif olduğu görülüyor
bu arada cortananın ayarlarının da yakında paulaşılacağı belirtilmiş

Vallaha mı?Ben yapmıyorum abi bunu hiç bir sorun teşkil eder mi?bu zaten Microsoft hesap ayarlarında var. Şimdi de telefona getiriyorlar. Bu bir seçenek. Microsoft hesabında dilerseniz 3 ayda bir şifrenizi yenilemenizi istiyor. Bu da onun gibi tercihen ayar yapılır mutlaka.
Ya şimdi demiyeyim diyorum ama insanı dedirtiyorlar. Bu gerizekalılar gitmişler , kısayol ayarlarına saçma sapan şeyleri eklemişler ama mobil veriyi eklememişler. Ben en çok ayarlara gidip mobil veriyi açıp kapatıyorum ne anlamı kaldı.
forum developer kaynıyor yaArkadaşlar "Developer Preview" sürümü için gün sayıyorlar![]()

Bu sms engelleme ile aynı değilmi? Yani o zaman o uygulamaya gerek kalamaycak mı?Konuşmayı susturma ayarı: bu sayede sizi rahatsız eden kişilerin mesaj gönderdiğini görmeyeceksiniz.
üstadın da söylediği gibi aynı değil.Bu sms engelleme ile aynı değilmi? Yani o zaman o uygulamaya gerek kalamaycak mı?
Konuşmayı susturma ayarı: bu sayede sizi rahatsız eden kişilerin mesaj gönderdiğini görmeyeceksiniz.
Bu özellik kişiyi engelleme ile aynı değil. Tek fark bu özelliğin sms'i size bildirmemesi.

Ya şimdi demiyeyim diyorum ama insanı dedirtiyorlar. Bu gerizekalılar gitmişler , kısayol ayarlarına saçma sapan şeyleri eklemişler ama mobil veriyi eklememişler. Ben en çok ayarlara gidip mobil veriyi açıp kapatıyorum ne anlamı kaldı.
yok canım eklemişler
yoksa anlamı kalmazki
eklenir ya o da öyle bi saçmalık yapmazlar
Apple'a özenmişlerdir![]()
Arkadaşlar o hızlı ayarlar 5 tane görünecek ama istediğim 5 tane![]()
Ben de arkadaşlara katılıyorum hızlı ayarlar menüsünde mutlaka mobil veri kapatıp açma veya 2g/3g arası geçiş olmalı. Yoksa hiçbir anlamı olmaz.

Hocam sizin ingilizceniz iyiMaalesef şu an beta halindeki SDK'nın kodları içinde Hızlı Ayarlar menüsünde "Mobil Veri açıp/kapatma" olayı görünmüyor.
Ama canınızı sıkmayın. Çeşitli kanallardan bu durumu Microsoft'a ulaştırır Final sürüme veya en azından bir sonraki güncellemeye kadar tamamlanmasını sağlarız![]()
şu nawzill e falan sorsan twitterdan bu durumu ingilizce olarak
sonra cevap verirse bize söylesen olurmu
Ya bir şey sorcam bu sunspider testinde aldığımız değerler 8.1 gelince iyileşirmi yoksa farketmezmi?