Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Cortana (1)
*Set My Name / Adımı Ayarla
*Change My Name / Adımı Değiştir

• Beğen
Tepkiler: pirenuri, kursat99, PureFood ve 3 diğerleri

dakamon

dakamon

Üye
Rahatsız Etmeyin özelliğine dair yeni satırlar. İlk satırında ise Cortana nın aktif olduğu görülüyor
bu arada cortananın ayarlarının da yakında paulaşılacağı belirtilmiş
Kortana buyrun efendim, rahatsız etmeyin özelliğini aktif et emrin olur sultanım :D

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
bu zaten Microsoft hesap ayarlarında var. Şimdi de telefona getiriyorlar. Bu bir seçenek. Microsoft hesabında dilerseniz 3 ayda bir şifrenizi yenilemenizi istiyor. Bu da onun gibi tercihen ayar yapılır mutlaka.
Vallaha mı?Ben yapmıyorum abi bunu hiç bir sorun teşkil eder mi?

fraps34

Üye
Ya şimdi demiyeyim diyorum ama insanı dedirtiyorlar. Bu gerizekalılar gitmişler , kısayol ayarlarına saçma sapan şeyleri eklemişler ama mobil veriyi eklememişler. Ben en çok ayarlara gidip mobil veriyi açıp kapatıyorum ne anlamı kaldı.

YkPkY

YkPkY

Üye
yok canım eklemişler
yoksa anlamı kalmazki

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Ya şimdi demiyeyim diyorum ama insanı dedirtiyorlar. Bu gerizekalılar gitmişler , kısayol ayarlarına saçma sapan şeyleri eklemişler ama mobil veriyi eklememişler. Ben en çok ayarlara gidip mobil veriyi açıp kapatıyorum ne anlamı kaldı.

eklenir ya o da öyle bi saçmalık yapmazlar

PureFood

PureFood

Üye
Apple'a özenmişlerdir :D

dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar o hızlı ayarlar 5 tane görünecek ama istediğim 5 tane :)

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
gelseydi DEVEloper sürümü:D

ÖEY

ÖEY

Üye
Ben de arkadaşlara katılıyorum hızlı ayarlar menüsünde mutlaka mobil veri kapatıp açma veya 2g/3g arası geçiş olmalı. Yoksa hiçbir anlamı olmaz.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Suan herkes Developer üyeliğine sahip ama AppStudio'da yazdıkları için ;)
Yakında Dev hesabım aktifleşiyor :)

• Beğen
Tepkiler: mesutcinik
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Konuşmayı susturma ayarı: bu sayede sizi rahatsız eden kişilerin mesaj gönderdiğini görmeyeceksiniz.
Bu özellik kişiyi engelleme ile aynı değil. Tek fark bu özelliğin sms'i size bildirmemesi.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: PureFood ve pirenuri
dakamon

dakamon

Üye
Konuşmayı susturma ayarı: bu sayede sizi rahatsız eden kişilerin mesaj gönderdiğini görmeyeceksiniz.
Bu sms engelleme ile aynı değilmi? Yani o zaman o uygulamaya gerek kalamaycak mı?

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
Ben ilk lumia zamanı mail atmıştım uygulama geliştirmek istiyorum ve bunun için Developer hesabına ihtiyacım var ancak para vererek alamıyorum diye. İlk başta olumsuz cevap geldi sonra da özür maili ile birlikte bir kod verdiler. Bende hesaba sahip olmuş oldum :))))))

ademoz05

ademoz05

Üye
Bu sms engelleme ile aynı değilmi? Yani o zaman o uygulamaya gerek kalamaycak mı?
üstadın da söylediği gibi aynı değil.
o uygulama belirlediğiniz numaradan size sms gelmesini kesiyor/engelliyor.
bu özellikte mesajlatığınız birinden sms geldiği zaman "onun sesini kesiyorsun" yani o yine mesaj atıyor ama sen duymuyorsun duymamzlıktan geliyorsun "kaale almıyorsun" o mesajları.
televizyondaki "mute" gibi görüyorsun yayını ama ciddiye almıyorsun. görüntü var ama ses olmadığı sürece ne yarar o televizyon sana

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve Sensation
Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Bu özellik kişiyi engelleme ile aynı değil. Tek fark bu özelliğin sms'i size bildirmemesi.

Abi yok bu kadar detay istemiyoruz biz ya bize temel eksiklikleri kapatacak bir güncelleme versinler gerek yok bu kadarına valla güncelleme mi veriyorlar yeni bir os mu çıkarıyorlar anlamadık gitti :D

• Beğen
Tepkiler: PureFood
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

yok canım eklemişler
yoksa anlamı kalmazki

eklenir ya o da öyle bi saçmalık yapmazlar

Apple'a özenmişlerdir :D

Arkadaşlar o hızlı ayarlar 5 tane görünecek ama istediğim 5 tane :)

Ben de arkadaşlara katılıyorum hızlı ayarlar menüsünde mutlaka mobil veri kapatıp açma veya 2g/3g arası geçiş olmalı. Yoksa hiçbir anlamı olmaz.

Maalesef şu an beta halindeki SDK'nın kodları içinde Hızlı Ayarlar menüsünde "Mobil Veri açıp/kapatma" olayı görünmüyor.
Ama canınızı sıkmayın. Çeşitli kanallardan bu durumu Microsoft'a ulaştırır Final sürüme veya en azından bir sonraki güncellemeye kadar tamamlanmasını sağlarız :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: ÖEY, OttomaN TigeR, PureFood ve 2 diğerleri
dakamon

dakamon

Üye
Maalesef şu an beta halindeki SDK'nın kodları içinde Hızlı Ayarlar menüsünde "Mobil Veri açıp/kapatma" olayı görünmüyor.
Ama canınızı sıkmayın. Çeşitli kanallardan bu durumu Microsoft'a ulaştırır Final sürüme veya en azından bir sonraki güncellemeye kadar tamamlanmasını sağlarız :tebessüm:
Hocam sizin ingilizceniz iyi :) şu nawzill e falan sorsan twitterdan bu durumu ingilizce olarak :) sonra cevap verirse bize söylesen olurmu :DYa bir şey sorcam bu sunspider testinde aldığımız değerler 8.1 gelince iyileşirmi yoksa farketmezmi?

beats

beats

Üye

Tarayıcı yazısını düzenleme erişim kolaylığı menüsünde, Haritalarda sesli navigasyon uygulamasını seçme eklenmiş diye belirtildi.

• Beğen
Tepkiler: PureFood

Üst Alt