kimbilir_01
Üye
olması gerekenler bir bir oluyor güzel haberler için emeği geçen herkese teşekkürler...
Bilgileri SİM'e aktarma...
Rehberi dışa kaydetme, rehberi içeri aktarma...
olması gerekenler bir bir oluyor güzel haberler için emeği geçen herkese teşekkürler...
Bilgileri SİM'e aktarma...
Rehberi dışa kaydetme, rehberi içeri aktarma...
bayağı mesela 1 hafta süresi olacak bir şifrenin o süre dolduğunda başka bir şifre ile değiştirmeni isteyecekKilit ekranı şifresi süresi dolunca değiştirmeniz istenecek: (NASIL YANİ?)
benim anladağım 
doğru anlamışsın.bayağı mesela 1 hafta süresi olacak bir şifrenin o süre dolduğunda başka bir şifre ile değiştirmeni isteyecekbenim anladağım
![]()
Kilit ekranı şifresi süresi dolunca değiştirmeniz istenecek: (NASIL YANİ?)
ben pek kullanmam. Zaten 7/24 görev yöneticisi de geçiş var ihtiyaç olanlaraBu arada hızlı ayarlar kısmında benim kullanacaklarım belli.
Wifi, Bluetooth, Ekran Döndürme, Uçak Modu.... mis gibi oh@papakudioflu
![]()

Bunu umarım seçenek olarak verirler zırt pırt şifre değiştirmekten uyuz oluyorum.Görünüşe bakılırsa, kilit ekranına şifre koymanız durumunda, bu şifreyi belli aralıklarla yenilemeniz istenecek.
Tıpkı Windows'ta ve bazı online banka işlemlerinde olduğu gibi.
bu zaten Microsoft hesap ayarlarında var. Şimdi de telefona getiriyorlar. Bu bir seçenek. Microsoft hesabında dilerseniz 3 ayda bir şifrenizi yenilemenizi istiyor. Bu da onun gibi tercihen ayar yapılır mutlaka.Bunu umarım seçenek olarak verirler zırt pırt şifre değiştirmekten uyuz oluyorum.
Ben aylardır uyguluyorum bunu çok da iyi bir sistem, 72 günde birbu zaten Microsoft hesap ayarlarında var. Şimdi de telefona getiriyorlar. Bu bir seçenek. Microsoft hesabında dilerseniz 3 ayda bir şifrenizi yenilemenizi istiyor. Bu da onun gibi tercihen ayar yapılır mutlaka.
gelmesi iyi olur..dosya yöneticisinden çok onun aracılığıyla medya dosyalarını daha rahat yönetebilme gelsin yeterli.
Dosya yöneticisinden fazla bir şey beklemeyin demişler.
Sadece dosyayı açma veya kaydetme işlevi :S
en azından telde açılan dosyarların tamamını ve bazı açılmayan ancak indirilen veya bluetooth ile alınan dosyarlarda gözüksün yeterli bence çok mu oldu ney
Dosya yöneticisinden fazla bir şey beklemeyin demişler.
Sadece dosyayı açma veya kaydetme işlevi :S