beats
Üye
Yanıltma olduğu için değil, ki geleceği söylendi daha önce uygulamadan alıntı olduğu için paylaştım senden kaynaklanan birşey yok yani.Kusura bakmayın hocam yanılttığım için![]()

Yanıltma olduğu için değil, ki geleceği söylendi daha önce uygulamadan alıntı olduğu için paylaştım senden kaynaklanan birşey yok yani.Kusura bakmayın hocam yanılttığım için![]()

ortalık karıştı herşey birbirine girdi gibi oldu bi anda geleceği söylentisi var fotoğraf benzerlik kurbanı![]()

sadece kayıt defterine tek bir komut eklenerek aktif edilir.Aslında 12 tuşlu giriş metodu şuan sistemlerimizde mevcut.
Ancak yalnızca "arama" kısmında kullanabiliyoruz.
Mesaj yazma kısmında kullanamıyoruz.
Yani olayı çok büyütmemek lazım.
Tek yapmaları gereken bu modun mesaj yazarken de kullanılmasına izin vermek. (Ki verilecek gibi duruyor)
![]()
sadece kayıt defterine tek bir komut eklenerek aktif edilir.

mantıklıymışBenim korktuğum nokta şu, geliştiricilerin SDK'daki kayıtları açarak gördükleri o "12-key input" ifadesinin zaten "arama" kısmında kullanmakta olduğumuz 12 tuşlu klavyeyi ifade etmesi. İnşallah düşündüğüm şey değildir.
Yani umarım aynı klavye mesajlaşma kısmında da aktif olur.![]()
o yok galibaMüzik Player'da ekrana ileri geri ve kapat tuşları gelecek mi tileye?
920 ye slow motion gelecek mi?
Ya acaba slow motion video çekimleri sisteme gelirmi? Gelirse de biz 820 sahiplerine de verirlermi bu özelliği? İphone da deneyim ettim çok hoşuma gitti@bulutsuzgece