Bayağı bir bekleyeni vardı hayırlı olsun onlara da
Zannediyorum alfasayısal klavye kesinleşti.
Şimdi WMPOwerUser paylaştı.
Bayağı bir bekleyeni vardı hayırlı olsun onlara da

Aslında bu uygulamadan alıntı, uygulama:
Zannediyorum alfasayısal klavye kesinleşti.
Şimdi WMPOwerUser paylaştı.
güncellendi -> 17.02.2014 şeklinde olursa konu başlığı daha iyi olur gibiArkadaşlar ilk mesajın altına "kategorilere göre düzenlenmiş ve güncellenmiş" tüm yenilikler liste halinde eklenmiştir.
Haber - WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu! (GÜNCELLENDİ) - MaxiCep
Evet güzel demiş arkadaş.güncellendi -> 17.02.2014 şeklinde olursa konu başlığı daha iyi olur gibi
güncellendi -> 17.02.2014 şeklinde olursa konu başlığı daha iyi olur gibi

Kusura bakmayın hocam yanılttığım içinAslında bu uygulamadan alıntı, uygulama:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

size sayfalar önce soru sormuştum görmediniz herhaldePeki kardeşim, öyle daha güzel olur diyorsanız öyle yapalım![]()
neyse hani bu mesajlaşma uygulamasını biz seçebiliyoruz ya markete ne tur mesajlaşma uygulamaları gelebilir? Populerler neler?Alfasayısal konusunda yanlış anons olmuş![]()
size sayfalar önce soru sormuştum görmediniz herhaldeneyse hani bu mesajlaşma uygulamasını biz seçebiliyoruz ya markete ne tur mesajlaşma uygulamaları gelebilir? Populerler neler?

Özgür abi konuyu geriden takip etmiyorum görmüştüm, ancak o klavyeli resim paylaşılmadığı için paylaştımArkadaşlar alfasayısal konusunu ben birkaç sayfa önce paylaşmıştım.
Muhtemelen geliyor.
Şu mesajı inceleyin lütfen.
Haber - WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu! (GÜNCELLENDİ) | Sayfa 52 - MaxiCep

mesela android'de Bi android'in kendi mesajlaşma uygulaması var birde Google hangout var o tarz olacak herhaldeMuhtemelen SMS gönderebilen her türlü uygulamayı kullanabileceksiniz.
Bunun için tek tek isim belirtmeye gerek yok bence![]()