5.1 bağlantı için kablo?

Sponsorlu Bağlantılar

güvercin

güvercin

Üye
    Konu Sahibi
5.1 bağlantı için kablo?

Arkadaşlar üstteki resimde görüldüğü gibi her iki tarafıda 3 lü 3.5 mm jacktan bulamadım ses kartı ile 5+1 bağlamak için.Bu kablonun yerine 3 tane ayrı ayrı 3.5 mm-3.5 mm jack alsam aynı vazifeyi görürmü yoksa o renkler önemli mi yani uçları aynı olsada yapıları farklı mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

TroLL28

TroLL28

Üye
renkler sadece nereye neyi takacağını gösteren rehber gibi bişidir ayrı ayrı jack alıp kullana bilirsin ama yanlış yere yanlış kabloyu takarsan ses çıkış konumları farklı olur ona dikkat et.

güvercin

güvercin

Üye
    Konu Sahibi
renkler sadece nereye neyi takacağını gösteren rehber gibi bişidir ayrı ayrı jack alıp kullana bilirsin ama yanlış yere yanlış kabloyu takarsan ses çıkış konumları farklı olur ona dikkat et.

Bende biraz arastirdiktan sonra senin dediğin gibi yaptim hatta tv ye bagladim 5+1 i bu seferde ses beni hic tatmin etmedi neden dersende film izlerken konusma sesleri az fakat efektler yuksek geliyor ustelik ses sonda olmasina ragmen.laptopa bagladigimda sesi açamıyorum bile o derece yuksek yani

TroLL28

TroLL28

Üye
Bende biraz arastirdiktan sonra senin dediğin gibi yaptim hatta tv ye bagladim 5+1 i bu seferde ses beni hic tatmin etmedi neden dersende film izlerken konusma sesleri az fakat efektler yuksek geliyor ustelik ses sonda olmasina ragmen.laptopa bagladigimda sesi açamıyorum bile o derece yuksek yani
pc lerde ses kartından dolayı yüksek ve kaliteli ses alırsın tv den fazla anlamam :) bide ses sistemini söylermisin ?

Üst Alt