Haber Teknosa Uygulaması Mağazada

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
    Konu Sahibi
Teknosa Uygulaması Mağazada

TEKNOSA HER YERDE SİZİNLE!
Windows Phone uygulaması ile Teknosa artık hep yanınızda!
Ücretsiz uygulamamızı indirin, Teknosa'dan alışveriş yapmanın ayrıcalığını dilediğiniz yerde
yaşayın.
Kolayca satın alın, dilediğiniz gibi ödeyin
Size özel kampanya ve ödeme seçenekleriyle kolay ve hızlı alışverişin tadını çıkarın.
En Yakın Teknosa Mağazası
Size en yakın Teknosa mağazalarını harita üzerinde görüntüleyin. Aradığınız ürünlerin hangi
Teknosa Mağazasında olduğunu hemen öğrenin.
Ücretsiz Kargo
50 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo ücreti ödemeyin.
Mağazadan Teslim Al
İsterseniz satın aldığınız ürünleri, seçeceğiniz Teknosa Mağazasından teslim alın.
İçiniz rahat olsun
Dünya standartlarındaki güvenlik protokolümüzle, sorunsuz alışveriş yaparken içiniz rahat olsun.
En çok ürün, en bol çeşit Teknosa'da
Teknosa'da bulabileceğiniz tüm ürünlere kolayca ulaşın, inceleyin, dilerseniz hemen satın alın,
indirim fırsatlarımızı kaçırmayın!
Tamamen kullanıcı dostuyuz
Aradığınız ürünü hemen bulun, inceleyin, kolayca satın alın!

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: luckysleven, csH ve beats

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
:alkisYaklaşık 1 ay önce mail atmıştım teknosaya WP için uygulama istiyoruz diye

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Çok iyi oldu

skynet

Üye
    Konu Sahibi
Umarım vatan bilgisayar içinde çıkar :islik

symbianbelle

symbianbelle

Üye
sonunda... diğer sitelerin uygulamaları da bir an önce gelir inşallah...

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
hepsiburada,gitti gidiyor,vatan bilgisayar,d&r,Maxicep :) ,birde donanımhaber gelse çok iyi olur

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
4MaGuS

4MaGuS

Üye
4MaGuS

4MaGuS

Üye
donanımhaberinkiorinal uygulama değil kişisel yapım
donanım haberin 2 tane programı var biri türk yapımcısı galiba diğeri yabancı bir kuruluş tarafından yapılmıştı yanlış hatırlamıyorsam chıp kullandıysanız çok güzel yapıldığını görürsünüz yapımcıları aynıydı sanırsam ancak donanım haber o kadar iyi değil diye hatırlıyorum benim telde şuan yüklü ancak wp mağaza kısmında pc den bulamıyorum o programı şuan

papakudioflu

papakudioflu

Admin
arkadaşlar maxicep Windows Phone uygulaması çalışmalarımız başladı:oke:

basit uygulama isteseydik şimdiye kadar çoktan yayınlanmıştı. Alanlarında en iyi olan profesyonel ekipler şu anda alt yapı çalışmasına başlanmış durumda. Önümüzde iki yol var sizler için en iyi olanı tercih etmeye çalışıyoruz. Beklemede kalın mağazadaki bir numaralı uygulama bizim olacak.

• Beğen
Tepkiler: ÖEY, drangela61, Aybin.Kilic ve 6 diğerleri
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
donanım haberin 2 tane programı var biri türk yapımcısı galiba diğeri yabancı bir kuruluş tarafından yapılmıştı yanlış hatırlamıyorsam chıp kullandıysanız çok güzel yapıldığını görürsünüz yapımcıları aynıydı sanırsam ancak donanım haber o kadar iyi değil diye hatırlıyorum benim telde şuan yüklü ancak wp mağaza kısmında pc den bulamıyorum o programı şuan
sendekinin linkini atarmısın

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye

basit uygulama isteseydik şimdiye kadar çoktan yayınlanmıştı. Alanlarında en iyi olan profesyonel ekipler şu anda alt yapı çalışmasına başlanmış durumda. Önümüzde iki yol var sizler için en iyi olanı tercih etmeye çalışıyoruz. Beklemede kalın mağazadaki bir numaralı uygulama bizim olacak.
Beklemedeyiz ali kemal abi :)

Rainesto

Rainesto

Üye
:tşk: iyiye işaret inşallah diger firmalarda geç kalmaz

dakamon

dakamon

Üye
Teknosanın Allah bin belasını versin :) Saygılar :)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
4MaGuS

4MaGuS

Üye
sendekinin linkini atarmısın
bulabilsem atıcamda bulamıyorum mağazada

üyelerden bir şey olmayağı anlaşılınca site ekibinizle programı yapmaya başladınız programı çok merak ediyorum keşke kendimi verip şu programlama işini bir çözebilsem çok istiyorumda vakit ayıramıyom pek üni de bitiyor tez falan var

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
bulabilsem atıcamda bulamıyorum mağazada
üyelerden bir şey olmayağı anlaşılınca site ekibinizle programı yapmaya başladınız programı çok merak ediyorum keşke kendimi verip şu programlama işini bir çözebilsem çok istiyorumda vakit ayıramıyom pek üni de bitiyor tez falan var
uygulamaya basılı tut paylaş de

saynesim

saynesim

Üye
Süper uygulamalar bizi bekliyor teşekkür ederim herkese

Takipçi Satın Al

Üst Alt