Valla cok kolay uzun sure once yapmistim ama hatirlamiyorum sonra solerim sana eger hatirlarsam
Tamam ama bana biraz zaman ver epey zaman gecti bide sen hala yapmadinmi ne hadesin.hatırla abi ya

Tamam ama bana biraz zaman ver epey zaman gecti bide sen hala yapmadinmi ne hadesin.![]()

Himm tamam bu kadar bekledib az daha bekleyebilirsin sanirim.uğraşmadımki telefon babamın![]()
Himm tamam bu kadar bekledib az daha bekleyebilirsin sanirim.
bekleriz abi
Himm tamam bu kadar bekledib az daha bekleyebilirsin sanirim.
Himm ama sorun olmaz ayrintili anlatirimda bi hatirlasam bi sakin kafayla kafami kaziyim : )bekleriz abi
bekleriz,ama iphone bilgim fazla yok
Atamazsın iCloud a yedekle bilgisayardan giriş yap oradan bakarak kaydet diğer telefona
Ne kadar üşengeç milletiz ya telefonda yeni kişiler oluşturmaya üşeniyoruz
Çok basit ilk önce sim karta kopyala kişileri sonra iphone tak sim kartı sonra ayarlar mail kişiler sonra sim karttan aktar var oraya tıkla iCloud'a aktar. Yada mail adresine aktar bu yöntem olmaz ise türkcell bayiye git onlarda cihaz var iki telefonu cihaza takıp hallediyorlar. Bide jealbreak varsa telde bu işe uygun bir tweak vardı ama asını bulursam yazarım.
O zaman en güzeli git bir türkcell bayiye iki telefonu da götür dediğim işlemi yaptır.onu biliyorum yanlış anladın sen heralde,,telefondaki isimleri sime nasıl atıcam isimler zaten iphonda
O dedigin yontem telefona aktariyor yani mailine kopyaliyor karti cikar baska telefona tak bak kisilerin ordamiÇok basit ilk önce sim karta kopyala kişileri sonra iphone tak sim kartı sonra ayarlar mail kişiler sonra sim karttan aktar var oraya tıkla iCloud'a aktar. Yada mail adresine aktar bu yöntem olmaz ise türkcell bayiye git onlarda cihaz var iki telefonu cihaza takıp hallediyorlar. Bide jealbreak varsa telde bu işe uygun bir tweak vardı ama asını bulursam yazarım.