Yardım iphonedaki isimleri nasıl sim karta atıcaz

Sponsorlu Bağlantılar

nusret2013

Üye
    Konu Sahibi
iphonedaki isimleri nasıl sim karta atıcaz
arkadaşlar babamla tel değiştircez babamda iphone 4s var bnde l520

şimdi babmn sim kartını benimkine takıyorum isimlerin hiçbiri yok bunu nasıl çozucem

fazla hatta hiç iphone bilgim yok

isimler simde değild

Son düzenleme:

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
İphone deki rehberi malesef sime taşıyamzsın ama bunu yapan bazı programlar var eger anlaya bilirsen sana bi yol gösterecem rehberini iclud a gönder bilgisayran icluda giriş yap rehberini csv formatına çevirip bilgisayarına atabiliyorsun csv formatını atacağın telefonunn hafıza kartına at telefondan gir dosyayı aç otomatik yerleştirecektir

nusret2013

Üye
    Konu Sahibi
daha kolay Bi yöntem yok mu yav çok karışıkkopyaladam da olur sime

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
Aslında çok basit pc den iclud u incele anlafsın çok basit

47MaDo47

47MaDo47

Üye
Valla cok kolay uzun sure once yapmistim ama hatirlamiyorum sonra solerim sana eger hatirlarsam

0MG90

0MG90

Üye
Atamazsın iCloud a yedekle bilgisayardan giriş yap oradan bakarak kaydet diğer telefona
Ne kadar üşengeç milletiz ya telefonda yeni kişiler oluşturmaya üşeniyoruz

nusret2013

Üye
    Konu Sahibi
Atamazsın iCloud a yedekle bilgisayardan giriş yap oradan bakarak kaydet diğer telefona
Ne kadar üşengeç milletiz ya telefonda yeni kişiler oluşturmaya üşeniyoruz

450-500 tane isim var ne üşengeçliği

0MG90

0MG90

Üye
Atamazsınız ışte konu boşuna uzuyor

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Çok basit ilk önce sim karta kopyala kişileri sonra iphone tak sim kartı sonra ayarlar mail kişiler sonra sim karttan aktar var oraya tıkla iCloud'a aktar. Yada mail adresine aktar bu yöntem olmaz ise türkcell bayiye git onlarda cihaz var iki telefonu cihaza takıp hallediyorlar. Bide jealbreak varsa telde bu işe uygun bir tweak vardı ama asını bulursam yazarım.

nusret2013

Üye
    Konu Sahibi
Çok basit ilk önce sim karta kopyala kişileri sonra iphone tak sim kartı sonra ayarlar mail kişiler sonra sim karttan aktar var oraya tıkla iCloud'a aktar. Yada mail adresine aktar bu yöntem olmaz ise türkcell bayiye git onlarda cihaz var iki telefonu cihaza takıp hallediyorlar. Bide jealbreak varsa telde bu işe uygun bir tweak vardı ama asını bulursam yazarım.

onu biliyorum yanlış anladın sen heralde,,telefondaki isimleri sime nasıl atıcam isimler zaten iphonda

silivriserdar

silivriserdar

Üye
onu biliyorum yanlış anladın sen heralde,,telefondaki isimleri sime nasıl atıcam isimler zaten iphonda
O zaman en güzeli git bir türkcell bayiye iki telefonu da götür dediğim işlemi yaptır.

47MaDo47

47MaDo47

Üye
O dedigin yontem telefona aktariyor yani mailine kopyaliyor karti cikar baska telefona tak bak kisilerin ordami :)

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Telefon jealbreak li ise cydia da sim maneger var. Onunla halledersin.