Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
tarayıcı senkronizasyon u derke

valla canlandıramadım kafamda o zaman internet Explorer mı kullanmamız gerekecek bilgisayardan bide bu bilgisayara Microsoft hesabımızı tanımlamamız gerekecekmi diğer bir soru da Windows 8.1 de mi sadece geçerli olacak bu geçiş yapma bu 3 soruyu kombo yapıp cevaplayabilirsiniz. Bir soru da siz böyle bir şeyi hiç yaptınız mı?
tabi ki pc'de ie11 kullanmanız ve telefondaki Microsoft hesabınızla oturum açmış olmanız gerekiyor. Windows 8.1'in şart olacağını zannetmiyorum sonuçta Windows 7 hala daha resmi destek alıyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hazır söylemişken şuan resimlerde isim falan değiştirilmiyor bunuda büyük ihitmal 8.1 dosya yönetici ile çözerler haralde buda önemli bir eksik sayılır kimilerine göre
bana göre çok önemli bir eksik mesela. Sırf görsel isimlerini değiştirmek ve resize etmek için iki ayrı uygulama kullanmak zorundayım. İsimleri değiştirme gelse bile resize etmenin geleceğini zannetmiyorum.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bana göre çok önemli bir eksik mesela. Sırf görsel isimlerini değiştirmek ve resize etmek için iki ayrı uygulama kullanmak zorundayım. İsimleri değiştirme gelse bile resize etmenin geleceğini zannetmiyorum.
şuan yapamıyorsunuz değil mi sizde 2 farklı program diyince merak ettim birden yapılabiliyormu yoksa

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
arka plana resim de geldi ya tamamdır abi mobil işletim sistemi tarihinin en büyük güncellemesi budur bence ..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
şuan yapamıyorsunuz değil mi sizde 2 farklı program diyince merak ettim birden yapılabiliyormu yoksa
dediğim isim değiştirmek için farklı bir uygulama ve resize etmek için farklı bir uygulama kullanıyorum.

meneleos

Üye
Ben win 8.1 32 bit pro var. Sadece ben de device gözüküyor sorun var herhalde 64 bit olmadığından. Dreamspark hesabı ne tam bilmiyorum ama ücretli Developer unlock 'um var.
Developer hesabı işe yaramaz. Ücretsiz almak için dreamspark hesabıyla ücretsiz alınabilir. SDK win8.1 64 bit haricine kurulmuyor. Device kısmında emülatörün kurulması gerekirdi. Google'dan "windows phone 8.1 sdk emulator" diye yaz sadece emulator'ü paylaşmışlar 1.3 gb. Onu kurmayı dene, olursa öyle olur.

narnia16

narnia16

Üye
arka plana resim de geldi ya tamamdır abi mobil işletim sistemi tarihinin en büyük güncellemesi budur bence ..
Valla bana da öyle geliyor. Mobil sektörün bu zamana kadar gördüğü en dolu güncelleme olacak heralde. Microsoft' un bir yıllık sessizliğinin arkasında bunlar varmış demek ki :)

• Beğen
Tepkiler: zaakaan
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Şu nisan ayı bir gelsin artık

• Beğen
Tepkiler: Dejavuex
dakamon

dakamon

Üye
Valla bana da öyle geliyor. Mobil sektörün bu zamana kadar gördüğü en dolu güncelleme olacak heralde. Microsoft' un bir yıllık sessizliğinin arkasında bunlar varmış demek ki :)
durdular durdular :thumbup::thumbup:kudurdular

• Beğen
Tepkiler: zaakaan
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Sabredelim çok değil 44 Gün kaldı :kahve:

dakamon

dakamon

Üye
höh 44 gün gözümde büyüdü 44 ay gibi geldi :|:|:|:|

blackcemre

Üye

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
920 mi bu?

mesutcinik

mesutcinik

Üye
bu zaten şu an kullanılan bir uygulama olmalı daha önce görmüştüm bunu...

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Abi standart güncelleme olaydı neyse bekle ama böyle Bi güncelleme de zor beklenir ya.

Üst Alt