HasimSahin
Üye
2 Çekirdekli Xperia T'nin 4 çekirdekli s3'ü ezmesine şaşmamalı zaten. Neyse sony kullanan birileri cevaplasa da rahatlasam.
En son test asamasinda yaziyordu sonyde. Xperia T icin. Bu haberin kaynagi varsa yazarmisin. 4.4 gelsinde beklerim sorun degil. Ama direk 4.4 yollanmaz bence 4.3 guncellemesi dagitilir cunku bir sene oldu.Gelmedi daha. En son 4.4 alacağı açıklandı Xperia T'nin ama biraz geç alır, önce Z ve diğer yeni çıkanlara verecekler sonra T/TX alacak...
4.4 gelecek kesin. Ama geç gelecek Zden ve diğerlerinden sonra yani 2.planda T/TX, S ise hiç almayacak. Şuan link atacak durumda değilim. Eminim. Talksonymobileda yazmıştı. Maxicepde de açıldı konusu.En son test asamasinda yaziyordu sonyde. Xperia T icin. Bu haberin kaynagi varsa yazarmisin. 4.4 gelsinde beklerim sorun degil. Ama direk 4.4 yollanmaz bence 4.3 guncellemesi dagitilir cunku bir sene oldu.
nerde kaldi bu guncelleme
wifi cekimi duzelme sansi var mi guncellemeyleBazı arkadaşlara gelmiş, size de gelir yakında.
wifi çekimi nin yukselme şansi varmiSp kullaniyorum bana geldi 4.3 ..sanada heran gele bilir
bana gelmedi nasil yapacam guncellemeyi acaba ?Sende mi sp kullaniyorsun?? Evet wifi gibi bazi hatalar duzeltildi