Total Conquest Hakkında Görüşleriniz ve Sorularınız

Sponsorlu Bağlantılar

adler03

Üye
    Konu Sahibi
Total Conquest Hakkında Görüşleriniz ve Sorularınız
Total Conquest oyunuyla ilgili soru ve yorumlarımızı burada paylaşalım.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Oyunun en güzel yanlarından biri Loadinglerde hiç beklememek. Hatta hiç dolmuyor, direk geçiş yapıyorsunuz köyden köye...

adler03

Üye
    Konu Sahibi
Hiç dikkatimi çekmemişti.Sen söyleyince fark ettim.

Glu'nun daha önce çıkardığı Age Of Empire oyunlarına yakın bir oyun.GL'nin daha önce çıkardığı The Settlers oyunu da Age Of Empire'a en yakın oyundu.Son çıkan strateji oyunlarında savaş haricinde yiyecek ve altın toplama gibi işlemlerde insan figürlerinin artık kullanılmadığını görüyoruz.İşler otomatiğe bağlandı artık.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Daha fonksiyonel bir arayüz olabilirdi. K&L bu konuda daha başarılı. Bir de grafikler bana nedense World At Arms'ı hatırlattı.

adler03

Üye
    Konu Sahibi
Grafikler biraz daha farklı diyebilirim.Yalnız bir şeyi merak ediyorum.Oyunda düşmanın saldırması ile ilgili bir animasyon var mı?

Skymich

Skymich

Üye
Hiç oynamadım ama gameloft'un son java oyunlarından olabilir :)

desparado006

desparado006

Üye
Grafikler biraz daha farklı diyebilirim.Yalnız bir şeyi merak ediyorum.Oyunda düşmanın saldırması ile ilgili bir animasyon var mı?
oyuna girince eğer rakip sana saldırmışsa seçenek çıkıyo replay diye ona basınca adamın saldırısını izleyebiliyosun

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Evet öyle bir özellik var. Sen oyunda değilken saldırı yemişsen eğer, oyuna girdiğinde replay butonuna basarak saldırıyı izleyebiliyorsun.

desparado006

desparado006

Üye
Saldırıları güzel olmuş saldırırken izleyebiliyoruz o özelliği çok güzel

adler03

Üye
    Konu Sahibi
Çok sağolun arkadaşlar.Oyun esnasında da canlı bir şekilde saldırı olsa ve saldırıya karşı savunmayı da aynı anda güçlendirme özelliği olsa daha iyi olurdu.Tıpkı Age Of Empire'daki gibi yani.

desparado006

desparado006

Üye
Çok sağolun arkadaşlar.Oyun esnasında da canlı bir şekilde saldırı olsa ve saldırıya karşı savunmayı da aynı anda güçlendirme özelliği olsa daha iyi olurdu.Tıpkı Age Of Empire'daki gibi yani.
aynen sana katılıyorum :tşk:

adler03

Üye
    Konu Sahibi
Oyundaki ses efektleri fena sayılmaz.Ayrıca oyundaki öğelerin seviye çokluğu oyunun artıları arasında.Daha çok bina yapmak için de mimar sayısını artırmak lazım ama ödül puanı için de çok para gerekiyor.

adler03

Üye
    Konu Sahibi
Oyunda tatlı müzikler var.Renk tonları da çok tatlı.

Üst Alt