Satılık / Takas GM DİSCOVERY 16 GB BEYAZ !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
the06resul

the06resul

Üye
    Konu Sahibi
GM DİSCOVERY 16 GB BEYAZ !!!
cihaz durumu : temiz sorunsuz çiziksiz ekranı jelatinli
hafızası : 16 gb
garanti : telpa 21 ay garanti
kutu içeriği : fatura sarj aleti kulaklık garanti evrakları full eksiksiz (yanında hediye olarak silikon kılıf )
fiyatı : 600 tl tks kafama yatan modellerle olur

mesaj atın yada konuya cevap yazın gün içinde cevap yazarım

Son düzenleme:

ölümüne

ölümüne

Üye
Hocam kılıfa silikon yazmışsınız da merak ettim yumuşak kılıflardan mı yani bir de nereden aldınız

the06resul

the06resul

Üye
    Konu Sahibi
Hocam kılıfa silikon yazmışsınız da merak ettim yumuşak kılıflardan mı yani bir de nereden aldınız
yumuşak derken anlamadım ne yumuşak ne çok sert orta ölcüde :) florya iletişimden aldım faturada gözüküyor

ölümüne

ölümüne

Üye
yumuşak derken anlamadım ne yumuşak ne çok sert orta ölcüde :) florya iletişimden aldım faturada gözüküyor
Ben sert kapak takmıştım cihazın arka kapağını sıkıştırıp eğmiş resmen o yüzden kılıfsız kullanıyorum siz silikon yazınca şu esnek yumuşak kılıflardan mı diye sormuştum sağolun

KayraBey

KayraBey

Üye
Telefonun yenisi 700 lira değil mi? 5 ay olmuş siz alalı. Bu fiyata satamazsınız.

• Beğen
Tepkiler: miciface, AndrOmer, Kit Kat ve 5 diğerleri
the06resul

the06resul

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun yenisi 700 lira değil mi? 5 ay olmuş siz alalı. Bu fiyata satamazsınız.
hocam fatura tarihi 11. ay bi kere biz şubat ayındayız 5 ay degıl 4 ay bile olmadı 3 aylık telefon satılmazsa durur hocam telefondan gayet memnunum satılmazsa kullanmaya devam benim maksadım değişiklik olsun..
hocam fatura tarihi 11. ay bi kere biz şubat ayındayız 5 ay degıl 4 ay bile olmadı 3 aylık telefon satılmazsa durur hocam telefondan gayet memnunum satılmazsa kullanmaya devam benim maksadım değişiklik olsun..

jailbroken

jailbroken

Üye
Galaxy s3 ile takasa girermisiniz , beyaz yurtdışı

• Beğen
Tepkiler: the06resul
the06resul

the06resul

Üye
    Konu Sahibi
Ben alıcıyım kardeş, elinde hala discovery 16 gb olan dik kafalı olmayan, satıcı olmanın gerektiği alçakgönüllülüğü taşıyan bir kardeşimiz varsa, he bir de toplama ve çıkarma işlemini sorunsuz yapabiliyorsa, alıcıyım.
alıcı iseniz eleştiri yapmak yerine bi teklif sunarsınız olursa anlaşırız olmazsa olmaz deriz bizde bu bu kadar basittir.
Galaxy s3 ile takasa girermisiniz , beyaz yurtdışı
yurt dışı düşünmüyorum hocam saol

bilal72

bilal72

Üye
Kardeş bende s4 mini var 3ay önce aldım bende 800tl orjinal kaçak,
imei konusunda garanti verebilirim bi sıkıntı olursa takası tekrar geri alabilirsin.

the06resul

the06resul

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş bende s4 mini var 3ay önce aldım bende 800tl orjinal kaçak,
imei konusunda garanti verebilirim bi sıkıntı olursa takası tekrar geri alabilirsin.
telefon yurt dışımı yurt içimi kardeş

bilal72

bilal72

Üye
Telefonum yurt dışından gelme ama klon imei kullanıyorum aldığım arkadaş tanıdık kapanmıyor ama kapansa da ücretsiz açtırıyorum.

the06resul

the06resul

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum yurt dışından gelme ama klon imei kullanıyorum aldığım arkadaş tanıdık kapanmıyor ama kapansa da ücretsiz açtırıyorum.
yurt dışı düşünmüyorum hocam saol

bilal72

bilal72

Üye
S4 mini mi?

bilal72

bilal72

Üye
:eek:

S4 mini daha iyi galiba en iyisi değiştirmemem :)

Yönetici tarafından düzenlendi:
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
2. el ilan kurallarını bilmeyen varsa gerekli cezayı vererek hatırlatırım.Konuda alıcı olmayanlar yorum yapmasın.Konu sahibi arkadaş lütfen bize bildirin gereken yapılır.

• Beğen
Tepkiler: Salih ÖZKOÇ, hajkhanx33, 0MG90 ve 1 kişi daha
bilal72

bilal72

Üye
Kardeş sordumda arkadaşlara benim tel daha iyi diyorlar üstüne 100tl verse al diyorlar sen ne dersin?

Açıkçası ben değiştirmek isterim ama dalga geçtiler benle:oops:

Yönetici tarafından düzenlendi:
OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
Kardeş sordumda arkadaşlara benim tel daha iyi diyorlar üstüne 100tl verse al diyorlar sen ne dersin?

Açıkçası ben değiştirmek isterim ama dalga geçtiler benle:oops:
evet kardeş senin cihaz antutu bechmark puanıyla iyi diğer yani kamera iyi ve ramın 1,5 gb olması iyi birde senin cihazın 100mb/sn desteklemesi iyi diğer kalan herşeyde gm alır :D ha sen antutu becmark puanıyla telefonun hızını olmasını istiyorsan ben s4 spot 27k alan 385tl ye s4 bulayım ? orjinal bile 25k alıyo oda hilee :) spot 27 k alıyo :D

the06resul

the06resul

Üye
    Konu Sahibi
konu güncel fiat 600 tl

manyaq28

manyaq28

Üye
telefonun sıfırını nakite 650 ye veriyolar zaten . telefonunuzun ederi 500-550 düşünürseniz konuşuruz

the06resul

the06resul

Üye
    Konu Sahibi
fiatı 600 yaptım kardeşim bu bir bi ikinciside 650 ye sıfırını bulabılıyosan onu al hiç kaçırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...