Ali abi aslında senin 1520 nin de 8.1 ile kullanılıyor olması gerekirAslında bir çok şef editor şu anda wp8.1 yüklü cihazları kullanıyor. Daniel Rubino,Tom Warren,Paul Tharroth, Mary jo foley ve bir kaç kişi daha var. Fakat şimdiye kadar en ufak bir bilgi sızdırmadılar. Taki ki Tom'un bugünkü attığı arka plan ipuçlarına kadar. Fakat onları da öyle profesyonelce yaptı ki resimleri inceleyen en profesyonel fotoğrafçı bile gerçek olduklarını anlayamaz. Çünkü resimleri bir kaç kere işleyip convert etmiş.
işte bu yüzden bu adamlar Microsoft'a yakın. Çalışan adama saygı duyuyorlar.

belki de oyledirde sızmıyordurAli abi aslında senin 1520 nin de 8.1 ile kullanılıyor olması gerekir![]()
Abi bu konuya kilit vuralım.Bak sonumuz dediğin gibi olacak Allah korusundaSDK Beta'yı görünce -->
SDK Final'ı görünce -->
PuHahahaha![]()
yalnız her live tile'ın farklı renk olma muhabbeti hoşuma gitti yani daha canlı olur daha güzel hitap eder gözeçok doğru tespitbelki de oyledirde sızmıyordur![]()

Heh işte bende bunu istiyorum.Önceki mesajlarımda farklılıktan kastım buydu.Ellerine sağlık Farkımız tarzımız demeliyiz hadi bakalım görücez Allah'ın izniyle inşallah ölmessek sağ kalırsak.Bakalım apple androidlileri kendimize imrenerek baktırtacakmıyız şu 8.1 ile![]()

Farkımız tarzımız Bill baba baştacımızHeh işte bende bunu istiyorum.Önceki mesajlarımda farklılıktan kastım buydu.Ellerine sağlık Farkımız tarzımız demeliyiz hadi bakalım görücez Allah'ın izniyle inşallah ölmessek sağ kalırsak.![]()

Kutucuklara ısınamayan,sevmeyen ama telefonu seven arkadaşlarım çok fazla sırf bu kutucuk muhabbetinden geçmeyenler var beğenmedikleri için onlar imreneceklerimrenerek bakacaklarını sanmıyorum Bi an önce wpye geçeceklerine inanıyorum.![]()

Hyper V var açtım ayarlardan ayrıca sizin işletim sisteminiz ne win 8 pro 32 bit mi ? Ayrıca Device ksımından bir şey mi seçmek gerekiyor bende sadece device yazıyor. Bilgisayarıma usb ile telefonu bağlayınca bilgisayar telefonumu görmüyor ? Neden acaba ? Bilgisi olan var mı sorun bu yüzden mi ? Ama donanımı güvenle kaldır kısmında Win Phone gözüküyor bilgisayarıma girincve gözükmüyor.Device kısmından cihaz seçtin mi ? Bilgisayarında Hyper V özelliği var mı ?

bilgisayarın telefonu görmesi için "windows phone" uygulamasını açman gerekir daha sonra sdk telefonu görürHyper V var açtım ayarlardan ayrıca sizin işletim sisteminiz ne win 8 pro 32 bit mi ? Ayrıca Device ksımından bir şey mi seçmek gerekiyor bende sadece device yazıyor. Bilgisayarıma usb ile telefonu bağlayınca bilgisayar telefonumu görmüyor ? Neden acaba ? Bilgisi olan var mı sorun bu yüzden mi ? Ama donanımı güvenle kaldır kısmında Win Phone gözüküyor bilgisayarıma girincve gözükmüyor.![]()
O bende ayrıca yüklemedim, sadece normal olarak bağlıyorum ben. Şimdi telefonu yeniden başlattım bilgisayar bilgisayarımda gördü Win phone 'u. Ama yine aynı hata herhalde win 8 64 bit e ihtiyacım var . Win Phone uygulamasını yükleyip eşitleme yaparsam herhalde dev unlock gidiyormuş. O yüzden yüklemiyorum. @meneleos kardeş sende 32 bit win 8 mi kurulu nasıl çalıştırdın? Device kısmında telefonum gözükmüyor ayrıca.bilgisayarın telefonu görmesi için "windows phone" uygulamasını açman gerekir daha sonra sdk telefonu görür
Bende görmedim valla. Bi eylem merkezinde (action center) görünüyordu ama şu bilmem ne tepsisinde görünmüyordu bi iphone yada androidde olduğu gibi. Umarım gelir ya.Beyler bu arada dikkat ettiniz mi yada ben mi gözden kaçırdım bilemiyorum ama ekran görüntülerinde şarj göstergesi hala aynı % olarak göstermiyor yani herhangi bir madde de yok bununla ilgili
Bende görmedim valla. Bi eylem merkezinde (action center) görünüyordu ama şu bilmem ne tepsisinde görünmüyordu bi iphone yada androidde olduğu gibi. Umarım gelir ya.
Aslında gdr3 ile geleceğini söyleyen MS değildi resmi hiç bir açıklamada söylenmedi bu tamamen bizim öngörülerimiz yada birinin fotomontajı olan bir sızıntı diye adlandırılan görüntüye olan inancımızda gelecek demişizdir. Şimdiye kadar resmi olarak şunu getiricez deyipte getirmedikleri olmadı. Bunu önce bi kesinleştirelimşimdi durum böyle olunca aklıma ilk şu geldi , bu adamlar güya % özelliğini gdr3 ile vereceklerdi yani öyle deniyordu tabi bunun gibi bir kaç özellik daha gelecekti ama gelmedi sonra 8.1 ile gelecek dediler .. Neyse şimdi sızıntılar çıktı ortaya maşallah yok yok güncelleme içeriğinde sanırsın baştan yazıyorlar sistemi ama bu seferde acaba bu güncelleme de gdr3 gibi mi olacak ? İnsanların ağzına gdr3 öncesi olduğu gibi bir parmak bal çalıp yine hüsran mı olacak ? Gelecek dedikleri 20 tane özellikten yine 10 tanesi gelip diğerleri bir sonraki meçhul güncellemeye mi diyecekler ? Bu zamana kadar Ms in yaptıklarına bakınca şüphelenmemek elde değil .. Hani yağmasakta gürleriz muhabbeti gibi : )
Şimdi bazı sağlam kaynaklar daha bu sızıntılardaki gelecek özelliklerin dışında bir çok özellik daha gelebileceğini söylediler. Bakarsın o yüzde işareti de sızıntılarda ortaya çıkmamıştır ama 8.1 de var olabilir.
bekleyip görecez. Şimdi ne desek idda niteliğinde 
şimdi durum böyle olunca aklıma ilk şu geldi , bu adamlar güya % özelliğini gdr3 ile vereceklerdi yani öyle deniyordu tabi bunun gibi bir kaç özellik daha gelecekti ama gelmedi sonra 8.1 ile gelecek dediler .. Neyse şimdi sızıntılar çıktı ortaya maşallah yok yok güncelleme içeriğinde sanırsın baştan yazıyorlar sistemi ama bu seferde acaba bu güncelleme de gdr3 gibi mi olacak ? İnsanların ağzına gdr3 öncesi olduğu gibi bir parmak bal çalıp yine hüsran mı olacak ? Gelecek dedikleri 20 tane özellikten yine 10 tanesi gelip diğerleri bir sonraki meçhul güncellemeye mi diyecekler ? Bu zamana kadar Ms in yaptıklarına bakınca şüphelenmemek elde değil .. Hani yağmasakta gürleriz muhabbeti gibi : )

Hocam yüzdeyi görmek için sadece sistem tepsisine bakabilsek daha mantıklı bildirim merkezine koymaları çok amaçok saçma olur. Yani bence modern tasarıma aykırı. :/Arkadaşlar hemen felaket senaryoları yazmaya başlamayın.
Söylenen özelliklerin hepsi (hatta sürpriz fazlalıklar) WP8.1 final güncellemesi ile gelecek Nisan-Mayıs döneminde.
Şarj yüzdesi meselesine gelince.
SDK Beta olduğu için bazı özellikler yer almıyor.
Bildirim Merkezi ve Hızlı ayarlar da bunlar arasında.
Yüzde işareti hızlı ayarları ve bildirim merkezini açtığımızda görünüyordur belki.
Yani normal konumda sistem tepsisinin sadece ilk satırı görünüyordur.
2. satır hızlı ayarları veya bildirim merkezini açınca görünüyor olabilir.
Sabırlı olalım![]()