Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Trust me, you haven't seen everything. The SDK is missing a lot.

evet arkadaşlar şimdiye kadar gördüklerimiz devede kulak kalabilir:ehe

"Daha her şeyi görmediniz, SDK'da daha pek çok eksik var" demiş.

Zaten WPCentral'den Daniel de yaptığı bir yorumda "Build'de SDK gördüklerinizden biraz daha fazlasını görebilirsiniz" demiş.

SDK'da göremediğimiz birkaç sürprizi BUILD'e doğru yada BUILD günlerinde göreceğiz anlaşılan :eller:
Nisan ayı WP için bayram havasında geçecek gibi duruyor :kıskıs:
@papakudioflu

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve pirenuri

dakamon

dakamon

Üye
VAy vay vay vay :D hadi bakalım :D o değilde telefon kaldırmayacak böyle bir güncellemeyi :D alışık değil yavrucak :D

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Bunda öyle değil, sdk biraz daha farklı kuruluyor. Pm'den yazdım arkadaşa buradan da yazayım,
emülatörü görmek için açmanız gereken "Windows Phone SDK Power Tools 8.1", Visual studioyu arama yerinden bulup açarsınız. New project ekranında wp yok, Bland App'yi açın hem Win8.1 hemde wp8.1 için kodluyor.

Zaten WPCentral'den Daniel de yaptığı bir yorumda "Build'de SDK gördüklerinizden biraz daha fazlasını görebilirsiniz" demiş.

SDK'da göremediğimiz birkaç sürprizi BUILD'e doğru yada BUILD günlerinde göreceğiz anlaşılan :eller:
@papakudioflu

Arkadaşlar şimdide böyle bir hata alıyorum:

Yardımcı Olur musunuz ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

@papakudioflu
"Bana Güven.Daha herşeyi görmediniz,SDK'da birok eksik var" dedi kendileri.
o değil de telefonlar kaldırsa bile bir çok arkadaşın bünyesi kaldırmayacak bu güncellemeyi. Ambulansı ve Sağlık ekibini hazır tutmak lazım:ehe

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, 4MaGuS, Dexter Morgan ve 3 diğerleri
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Hiç bilen yok mu benim sorunu ya ?

İşletim sistemi, Win 8 Pro 32 Bit o yüzden mi acaba çalıştırmıyor? Veya telefon developer unlock lu o yüzden mi yoksa ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

İşletim sistemi, Win 8 Pro 32 Bit o yüzden mi acaba çalıştırmıyor? Veya telefon developer unlock lu o yüzden mi yoksa ?

İşletim sisteminin 64 bit olması gerekiyor.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
"Bana Güven.Daha herşeyi görmediniz,SDK'da birok eksik var" dedi kendileri.
o değil de telefonlar kaldırsa bile bir çok arkadaşın bünyesi kaldırmayacak bu güncellemeyi. Ambulansı ve Sağlık ekibini hazır tutmak lazım:ehe

SDK Beta'yı görünce -->

SDK Final'ı görünce -->

PuHahahaha :kop2:

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, OttomaN TigeR, kesasd ve 3 diğerleri
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
wiggum15:
Daniel Rubino, sounds like you know something we dont know...
(Daniel Rubino, görünüşe bakılırsa bizim bilmediğimiz bir şeyler biliyorsun)

Daniel:
wiggum15 lol, oh I do. And I'm sure Tom does too, though he was being cheeky with that post. Regardless, some things should remain a surprise. The 8.1 team has worked hard, let them have their moment :)
(wiggum15 :) Evet, biliyorum. Ve eminim ki Tom (Warren) da biliyor, her ne kadar o gönderi ile arsızlık yapsa da. Yine de bazı şeyler sürpriz olarak kalmalı. "8.1 Ekibi" gerçekten çok çalıştı, bırakalım da bunun keyfini sürsünler :))

@papakudioflu

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: 4MaGuS, pirenuri, PureFood ve 1 kişi daha
braayn

braayn

Üye
wp 8.1 ile gelicek bütün özellikler bugüne kadar çıkan tüm lumialara sizce çıkar mı? 512 mblık modeller ile 1 veya 2 Gblık modellerin aldıkları güncelleme farklı olmaz inşallah...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
wp 8.1 ile gelicek bütün özellikler bugüne kadar çıkan tüm lumialara sizce çıkar mı? 512 mblık modeller ile 1 veya 2 Gblık modellerin aldıkları güncelleme farklı olmaz inşallah...

Tüm özellikler tüm cihazlara gelmeyebilir.
Yani 512 RAM'li cihazlara bazı özellikler kısılarak veya eksik verilebilir. :hmmm

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
2 3 sayfa geride bunları açıklamıştım :)
Açıklama ;

Eğer uygulama geliştirmek istiyorsanız veya SDKyı denemek istiyorsanız ,
W8 veya W8.1 PRO 64 BİT Sisteme ihtiyacınız var , Bırakın W7yi eğer sisteminiz W8 32bit veya W8 Single 64 BİT ise kullanamazsınız.

Ayrıca ;

İşlemciniz SLAT (Second Level Address Translation) destekli olmalıdır.

• BIOS ayarlarında Sanallaştırma (Virtualization) aktif (enabled) hale getirilmelidir.

• İşletim sisteminiz Windows 8 Pro 64-bit olmalıdır (Hyper-V sadece bu sürümle birlikte gelir). *** SINGLE SÜRÜMDE HYPER V ÇALIŞMAZ VE EMÜLATOR ÇALIŞMAZ :lamer:

• Windows bileşenlerinden Hyper-V aktif hale getirilmelidir.

• Bilgisayarınızın RAM’i 4GB ve üzeri olmalıdır.

dakamon

dakamon

Üye
wiggum15:
Daniel Rubino, sounds like you know something we dont know...
(Daniel Rubino, görünüşe bakılırsa bizim bilmediğimiz bir şeyler biliyorsun)

Daniel:
wiggum15 lol, oh I do. And I'm sure Tom does too, though he was being cheeky with that post. Regardless, some things should remain a surprise. The 8.1 team has worked hard, let them have their moment :)
(wiggum15 :) Evet, biliyorum. Ve eminim ki Tom (Warren) da biliyor, her ne kadar o gönderi ile arsızlık yapsa da. Yine de bazı şeyler sürpriz olarak kalmalı. "8.1 Ekibi" gerçekten çok çalıştı, bırakalım da bunun keyfini sürsünler :))

@papakudioflu
VAY CANINAAAAAA :oha::oha::oha::oha::oha::oha::oha:
Tüm özellikler tüm cihazlara gelmeyebilir.
Yani 512 RAM'li cihazlara bazı özellikler kısılarak veya eksik verilebilir. :hmmm
Buna üzüldüm umarım 512 li telefonları olan arkadaşlara da hepsi gelir

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
dakamon

dakamon

Üye
Güzel bir çalışma olmuş :) incelemenizde yarar var.

braayn

braayn

Üye
ewet iyi çalışma olmuş :))

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yine de bazı şeyler sürpriz olarak kalmalı. "8.1 Ekibi" gerçekten çok çalıştı, bırakalım da bunun keyfini sürsünler :))

buna gerçekten saygı duymak gerekir.
@bulutsuzgece

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS ve bulutsuzgece
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Yine de bazı şeyler sürpriz olarak kalmalı. "8.1 Ekibi" gerçekten çok çalıştı, bırakalım da bunun keyfini sürsünler :))

buna gerçekten saygı duymak gerekir.
@bulutsuzgece
saygıyla sızıntıları bekliyoruz:D

• Beğen
Tepkiler: PureFood
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Aslında bir çok şef editor şu anda wp8.1 yüklü cihazları kullanıyor. Daniel Rubino,Tom Warren,Paul Tharroth, Mary jo foley ve bir kaç kişi daha var. Fakat şimdiye kadar en ufak bir bilgi sızdırmadılar. Taki ki Tom'un bugünkü attığı arka plan ipuçlarına kadar. Fakat onları da öyle profesyonelce yaptı ki resimleri inceleyen en profesyonel fotoğrafçı bile gerçek olduklarını anlayamaz. Çünkü resimleri bir kaç kere işleyip convert etmiş.

işte bu yüzden bu adamlar Microsoft'a yakın. Çalışan adama saygı duyuyorlar.

• Beğen
Tepkiler: ÖEY ve Bay H

Üst Alt