Galaxy S4 Downgrade 4.2.2 ?

Sponsorlu Bağlantılar

LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
sıfırlamayı bırak. program açılmıyor ki :)

benim telde wifi sorunu çıktı. 2-3 defa türkiye romunu yükledim düzelmedi ama servise vericem bıktım bu zımbırtıdan
benim en çok kızdığım nokta samsungun çoğu telefonları sıfırlanıyor i9505 bile sıfırlanıyor ama bizim telefonlar sıfırlanmıyor buna deli oluyorum işte

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
benim en çok kızdığım nokta samsungun çoğu telefonları sıfırlanıyor i9505 bile sıfırlanıyor ama bizim telefonlar sıfırlanmıyor buna deli oluyorum işte
ben bıktım bu samsungun zırvalıklarından. tez vakit bu veledi satmak istiyorum yada 4.4.2 gelirse bir daha uğraşmamak üzere bi kenara bırakıcam

• Beğen
Tepkiler: LimePie
LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
aynen hocam kendinden soğuttu iyice samsung senin telefon rootlumu ?

yok. şuan rootlu değil dedim ya wifide sorun var türkiye romunu indiriyorum şuan 1 defa daha kurucam odin ile. bakalım düzelmezse samsungun suratına fırlatıcam yeni cihaz talebinde buluncam

• Beğen
LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
yok. şuan rootlu değil dedim ya wifide sorun var türkiye romunu indiriyorum şuan 1 defa daha kurucam odin ile. bakalım düzelmezse samsungun suratına fırlatıcam yeni cihaz talebinde buluncam
peki warranty bit kaç senin ?
peki warranty bit kaç senin ?

LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
1 malesef :ehe

LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
ulaa sayacı artırmışın :D hangi romdasın şuan niye beni dinlemedin müdür sana root yapma dediydim :D
sorma ya kingo rootla cwm yükleyeyim dedim sayaç arttı :D şuan orjinal romdayım chain fire i9505 e triangleyi çıkardı ama i9500 e çıkarmıyor nedense

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
sorma ya kingo rootla cwm yükleyeyim dedim sayaç arttı :D şuan orjinal romdayım chain fire i9505 e triangleyi çıkardı ama i9500 e çıkarmıyor nedense

hmm kötü olmuş ben yazmıştım ama kingo rootun üzerine cwm çakarsan sayaç yine artar diye gözünden kaçmış galiba. neyse artık sayacın arttığına göre istediğin gibi takılırsın gerçi doğru düzgün rom yok ama wanam omega crash rom filan kurarsın :D

• Beğen
LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
hmm kötü olmuş ben yazmıştım ama kingo rootun üzerine cwm çakarsan sayaç yine artar diye gözünden kaçmış galiba. neyse artık sayacın arttığına göre istediğin gibi takılırsın gerçi doğru düzgün rom yok ama wanam omega crash rom filan kurarsın :D
aynen gözümden kaçtı yoksa öyle birşey yapmazdım hangi romu tavsiye edersin artık ok yaydan çıktı bi kere :D

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
aynen gözümden kaçtı yoksa öyle birşey yapmazdım hangi romu tavsiye edersin artık ok yaydan çıktı bi kere :D

stok romda şarj sorunu vb yaşamıyorsan custom rom yüklemene gerek yok . rootunu yap keyfine bak hesabı takılabilirsin. onun dışında crash rom ve wanam rom bayağı iyi diyorlar. ben kullanmadım. şuan rootsuz türkiye sürümündeyim. 4.4.2 gelene kadar herhangi bi custom rom kullanmayı düşünmüyorum.

• Beğen
gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
takip ediyorum bulursam anlatımı paylaşacam
stok romda şarj sorunu vb yaşamıyorsan custom rom yüklemene gerek yok . rootunu yap keyfine bak hesabı takılabilirsin. onun dışında crash rom ve wanam rom bayağı iyi diyorlar. ben kullanmadım. şuan rootsuz türkiye sürümündeyim. 4.4.2 gelene kadar herhangi bi custom rom kullanmayı düşünmüyorum.
Bende s4 9505 kullanıyorum rootlu stock rom, custom gereği duymadım, wifi veya sarj sorunu olmadığı için birde Bu sekilde telefon stabil çalışıyor,

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
@LimePie hocam custom rom mu attın cihaza ? ayrıca ben 4.3ten 4.2.2ye döndüm başarılı bir şekilde.ama sayaç arttı 4.2.2 ye dönünce imei şebeke gitmez ama sayaç artar sayaç sıfırlamanında şimdilik bi çözümü yok. custom rom olarakta güzel bişey yok bence şuan için. 4.4.2 cm11 veya wanam kurabilirsin ama wanam kötü bence
Ben son bir haftadır yaklaşık 4 farklı rom denedim, omni, cm11,orjinal 4.2.2., orjinal 4.4.2, rootlu 4.4.2, rootlu4.2.2 imei şebeke sorunu yaşamadım, ancak bazı romlarda wifi çalışmadı.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Ben son bir haftadır yaklaşık 4 farklı rom denedim, omni, cm11,orjinal 4.2.2., orjinal 4.4.2, rootlu 4.4.2, rootlu4.2.2 imei şebeke sorunu yaşamadım, ancak bazı romlarda wifi çalışmadı.

suan hangi Romdasiniz?

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Sayaç problemim yok, daha doğrusu sayaç takıntım yok, custom olarak cm denedim, bir ara phoneix denemek istiyorum