Aynen, zaten down işlemi yapılıyordu fakat sayaç artması söz konusuydu.Sonucu yazmamışönemli olan down işlemi sonrası modem sorunu ve sayaç görüntüsü
![]()
ben ana konudada söyledim imkansız en azından soft brick olma ihtimali çok yüksek ancak risk her zaman vardır deneyebilirsiniz. Tavsiye Edilmeznasıl yani 4.2ye dönüp triangle away ile sayaç sıfırlama işlemi yapsak olmuyormu ?
Maalesef olmuyor.nasıl yani 4.2ye dönüp triangle away ile sayaç sıfırlama işlemi yapsak olmuyormu ?peki hocam 4.3te sayaç sıfırlama işleminin bir yolu hala yokmu ?
hocam zaten benim sayaç 1 oldu kaybediceğim bişi yokta imei giderse olmaz o zamanSonucu yazmamışönemli olan down işlemi sonrası modem sorunu ve sayaç görüntüsü
![]()
Sayacın 1 ise rom atsana neden hâlâ stock dasın?
hocam zaten benim sayaç 1 oldu kaybediceğim bişi yokta imei giderse olmaz o zaman
ben sayacı sıfırlamaya çalışıyorum ama öyle olmuyor galibaSayacın 1 ise rom atsana neden hâlâ stock dasın?
Kendi görüşüm, İMKANSIZ.
ben sayacı sıfırlamaya çalışıyorum ama öyle olmuyor galiba
takip ediyorum bulursam anlatımı paylaşacamben sayacı sıfırlamaya çalışıyorum ama öyle olmuyor galiba
hadi ya kötü oldu o zaman peki hocam bana s4 romlarından bir tanesini önerirmisin ?Kendi görüşüm, İMKANSIZ.
tamam hocam sizin bulmanızı bekliyoruz sabırlatakip ediyorum bulursam anlatımı paylaşacam

WanamLite kullanıcılardan olumlu yorumlar alıyor.
hadi ya kötü oldu o zaman peki hocam bana s4 romlarından bir tanesini önerirmisin ?
peki hocam 4.2.2de triangle away programıyla sıfırlama yapsak işe yaramaz mı ?@LimePie hocam custom rom mu attın cihaza ? ayrıca ben 4.3ten 4.2.2ye döndüm başarılı bir şekilde.ama sayaç arttı 4.2.2 ye dönünce imei şebeke gitmez ama sayaç artar sayaç sıfırlamanında şimdilik bi çözümü yok. custom rom olarakta güzel bişey yok bence şuan için. 4.4.2 cm11 veya wanam kurabilirsin ama wanam kötü bence
peki hocam 4.2.2de triangle away programıyla sıfırlama yapsak işe yaramaz mı ?