yukarıda verilmişti.
Paylaşıldı mı bilmiyorum ama WP8.1 içeriğinde IE11'e şifre hatırlama özelliği de geliyor.
allah allah sürekli takip ediyorum forumu sanki görmüştüm. Neyse. Bide bu maxicepte bi sıkıntı var galiba.Yukarıda verilenler arasında yok![]()
Ya arkadaşlar şu kurulumu doğru düzgün anlatacak yok mu?
Bende önceden Hiçbir Sdk kurulu değildi (8.0 bile). Sonra indirdim Visual Studio 2013 Microsoft 'un sitesinden kurdum sonra reg dosyasını ekledim,sonra Vs2013.1 (Wp 8.1 Sdk Beta'nın içinde olan exe)'yi kurdum. Program files dosyalarında bişey olsada başlat menüsüne hiçbir uygulama eklenmemiş. Nasıl çalıştırıcam? Ayrıca çalıştıracağım programın adı neydi Emulator felan mı ?
Bunda öyle değil, sdk biraz daha farklı kuruluyor. Pm'den yazdım arkadaşa buradan da yazayım,Ben yeni SDK'yı indirmedim ama eski SDK'dan bildiğim kadarıyla; eğer doğru kurduysanız, bilgisayarda başlat menüsünden girdiğinizde Windows Phone SDK8.1 diye bir klasör vardır. Onun içinde de "VS Express for Windows Phone" diye bir uygulama.
Eğer farklı bir klasöre kurduysa bile, uygulama adı aynıdır diye tahmin ediyorum. Bu isimle bir aratmayı deneyin.
o linkte yandex diskime kaydet var ona tıkla ve kendi diskinden indir o zman yüksek hızda indiriliyor4 gün diyor neden bu kadar yavaş indiriliyor yok mu çözümü ? torrent olanı yok mu bunun u torrentten yüklesem ?
hiç beğenmedim doğrusu.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıztile

Gerçek mi bu ?
Ben bi tane kutucuğu büyük yapsam ekranın tamamı giderLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıztile
5 inçli telefon şart 
daha ne var abi insaf kalp var bizde deTrust me, you haven't seen everything. The SDK is missing a lot.
evet arkadaşlar şimdiye kadar gördüklerimiz devede kulak kalabilir![]()