Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

yeminli06

yeminli06

Üye
Kafam karıştı bir sürü mesaj oluşmuş ben idm ile deneyim olmadı googleden torrent bakarım indiririm sağolun arkadaşlar

İndirmeye başladım yandexten 2 saat kaldı

Son düzenleme:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Paylaşıldı mı bilmiyorum ama WP8.1 içeriğinde IE11'e şifre hatırlama özelliği de geliyor.

• Beğen
Tepkiler: kursat99, PureFood, pirenuri ve 3 diğerleri
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Ya arkadaşlar şu kurulumu doğru düzgün anlatacak yok mu?
Bende önceden Hiçbir Sdk kurulu değildi (8.0 bile). Sonra indirdim Visual Studio 2013 Microsoft 'un sitesinden kurdum sonra reg dosyasını ekledim,sonra Vs2013.1 (Wp 8.1 Sdk Beta'nın içinde olan exe)'yi kurdum. Program files dosyalarında bişey olsada başlat menüsüne hiçbir uygulama eklenmemiş. Nasıl çalıştırıcam? Ayrıca çalıştıracağım programın adı neydi Emulator felan mı ?Niye cevap veren yok ya :S

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Ya arkadaşlar şu kurulumu doğru düzgün anlatacak yok mu?
Bende önceden Hiçbir Sdk kurulu değildi (8.0 bile). Sonra indirdim Visual Studio 2013 Microsoft 'un sitesinden kurdum sonra reg dosyasını ekledim,sonra Vs2013.1 (Wp 8.1 Sdk Beta'nın içinde olan exe)'yi kurdum. Program files dosyalarında bişey olsada başlat menüsüne hiçbir uygulama eklenmemiş. Nasıl çalıştırıcam? Ayrıca çalıştıracağım programın adı neydi Emulator felan mı ?

Ben yeni SDK'yı indirmedim ama eski SDK'dan bildiğim kadarıyla; eğer doğru kurduysanız, bilgisayarda başlat menüsünden girdiğinizde Windows Phone SDK8.1 diye bir klasör vardır. Onun içinde de "VS Express for Windows Phone" diye bir uygulama.
Eğer farklı bir klasöre kurduysa bile, uygulama adı aynıdır diye tahmin ediyorum. Bu isimle bir aratmayı deneyin.

meneleos

Üye
Ben yeni SDK'yı indirmedim ama eski SDK'dan bildiğim kadarıyla; eğer doğru kurduysanız, bilgisayarda başlat menüsünden girdiğinizde Windows Phone SDK8.1 diye bir klasör vardır. Onun içinde de "VS Express for Windows Phone" diye bir uygulama.
Eğer farklı bir klasöre kurduysa bile, uygulama adı aynıdır diye tahmin ediyorum. Bu isimle bir aratmayı deneyin.
Bunda öyle değil, sdk biraz daha farklı kuruluyor. Pm'den yazdım arkadaşa buradan da yazayım,
emülatörü görmek için açmanız gereken "Windows Phone SDK Power Tools 8.1", Visual studioyu arama yerinden bulup açarsınız. New project ekranında wp yok, Bland App'yi açın hem Win8.1 hemde wp8.1 için kodluyor.

blackcemre

Üye

PureFood

PureFood

Üye
Gerçek mi bu ?

dakamon

dakamon

Üye

Gerçek olur gibi gelmedi. İnşallah olur ama :)

csH

csH

Üye
4 gün diyor neden bu kadar yavaş indiriliyor yok mu çözümü ? torrent olanı yok mu bunun u torrentten yüklesem ?
o linkte yandex diskime kaydet var ona tıkla ve kendi diskinden indir o zman yüksek hızda indiriliyor

blackcemre

Üye
büyük tile.

blackcemre

Üye
tile

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Trust me, you haven't seen everything. The SDK is missing a lot.

evet arkadaşlar şimdiye kadar gördüklerimiz devede kulak kalabilir:ehe

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve pirenuri
pirenuri

pirenuri

Üye
Daha hızlı ayarlar ve bildirim merkezini görmedik zaten ama ben MSye güveniyorum şuanda boşa çıkarmayacak. Gümbür gümbür geliyor 8.1 artık 9 da da fantezim şeyler isteriz

Üst Alt