meneleos
Üye
Vs2013.1.exe dosyası yani iso'yu açınca önüne gelen ilk exe. Onu başlat gerisini hallediyor.iso dosyasından hangi dosya yüklenecek
bende biliyorum ama içimde engel olamadığım bi dürtü var yükle yükle yükle diyor![]()
Vs2013.1.exe dosyası yani iso'yu açınca önüne gelen ilk exe. Onu başlat gerisini hallediyor.iso dosyasından hangi dosya yüklenecek
bende biliyorum ama içimde engel olamadığım bi dürtü var yükle yükle yükle diyor![]()
onu yükledim ama uygulama listesinde gözükmüyor hiçbişeyVs2013.1.exe dosyası yani iso'yu açınca önüne gelen ilk exe. Onu başlat gerisini hallediyor.
Arama yerinden bulmaya çalış, Windows Phone Developer Power Tools 8.1 adıonu yükledim ama uygulama listesinde gözükmüyor hiçbişey
Beyler gerek yok bu kadar uğraştığınıza zaten her şey belli

maalesef yok neyse artıkmeneleos post: 6803320' Alıntı:Arama yerinden bulmaya çalış, Windows Phone Developer Power Tools 8.1 adı
Bu dosyadan başka dosyalarda indirmemiz gerekiyor mu?Arkadaşlar söz verdiğim gibi buyrun çok hızlı bir link geliyor(Yandex) :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Akşama Mega linkleride eklenecektir. Bir teşekkür yeter.![]()
.reg dosyasını indirmen gerekiyor. Ek olarak 1-2 şey var ama onlar şimdilik önemi yok. .reg olmadan açamazsın programı.Bu dosyadan başka dosyalarda indirmemiz gerekiyor mu?
Teşekkürler..reg dosyasını indirmen gerekiyor. Ek olarak 1-2 şey var ama onlar şimdilik önemi yok. .reg olmadan açamazsın programı.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ben yükledim, Türkçe hallerinin videosunu çektim. Yüklerim buraya.
Teşekkürler.
sonuna kadar otacıyım
![]()
sdkda yok normalde varHızlı erişim (Yukardan aşağıya çekme) olmadıktan sonra sanki hiç bir yenilik yokmuş gibi geliyor
Ne bilim yani Microsoft bu yaparım yaparsdkda yok normalde var

Sesi kapatmıştım, o yüzden yoktu.mobilden izledim ses yoktu acaba bende mi sorun var? Video için teşekkürler.
Gerek yok diye düşündüm zaten ses pek önemli değil amaç resimlerde gördüklerimizi Türkçe olarak görmekti 
demek ki 16 Mart'a kadar Windows Phone 8 1 SDK yayınlanacakMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızTürkçe videoyu yükledim
İşin sonunda ceza yemeyelim Microsoft'tan
Birde bir sorun var, geliştirici lisansını 16 Mart'a kadar verdi. Bunu çoğaltmak için gereken yeri bulamadım, bilgisi olan varsa bir mesaj atarsa sevinirim.