meneleos
Üye
Öyle sanırım, kurcaladım biraz yenileme yerini buldum ama 16 Mart'tan sonraya lisans alınmıyor.demek ki 16 Mart'a kadar Windows Phone 8 1 SDK yayınlanacak![]()
Öyle sanırım, kurcaladım biraz yenileme yerini buldum ama 16 Mart'tan sonraya lisans alınmıyor.demek ki 16 Mart'a kadar Windows Phone 8 1 SDK yayınlanacak![]()
videoda zaten ses yok arkadaş blirtmişVideonun sesi uçmuş

benkli 8.1 ile gelebilir microsoft'un izinleri lazımbu arada ek tarayıcılardan falan ne haber ya ? Firefox neyi gelse de kurtulsak ieden
zaten çıkıyordu onlar.oh sonunda. türkçe vidyodan gördüğüm kadarıyla; adres çubuğuna da aratmak için bişeyler yazdığımızda önerilen veya fazla aranan kelimler çıkıyor
onlar sık kullanılanlar ve geçmişteki bağlantılar. onlar zaten çıkıyordu üstat.zaten çıkıyordu onlar.
Evet, arama motoru olarak hangisini seçtiyseniz onda otomatik arama yapıyor. Autocomplete özelliğini eklemişleronlar sık kullanılanlar ve geçmişteki bağlantılar. onlar zaten çıkıyordu üstat.
benim demek istediğim hani google'de arama kutucuğunda herhangi bir harf'e bastığımızda en çok arananlar öneri olarak çıkıyor ya onu demek istiyorum.
mesela ben daha önce girmemiş olsam bile; web çubuğuna "max" yazdığımda üst tarafta "maxicep/max oyun/maximum/maximiles" gibi önerilerin çıkması.

arka plana baktın mı

Siyah olanda hiç farkedemedimarka plana baktın mı![]()
ikinci resmi ben mesajı yazdıktan sonra koydunuz sanırım
onda bariz farkediliyor
Açıkcası güzel olay inşallah gelir. Ama ben yine siyah ağırıklı temelar kullanırım zaten pil yetmiyor böyle renkli arkaplanlar şarja etkisi kötü olur
yok ki 1520 miz pili düşünmeyelim..... 

hocam bana uygulama ekranı arka planı da değişiyor artık dersen mesaiyi keyifle tamamlamış olurum : ) değişiyor mu ???uygulama listesi arka planı yani ..
Siyah olanda hiç farkedemedimikinci resmi ben mesajı yazdıktan sonra koydunuz sanırım
onda bariz farkediliyor
Açıkcası güzel olay inşallah gelir. Ama ben yine siyah ağırıklı temelar kullanırım zaten pil yetmiyor böyle renkli arkaplanlar şarja etkisi kötü olur
yok ki 1520 miz pili düşünmeyelim.....
![]()
Şöyle bir telefonumda hayal ettim de pek iyi olurmu bilemedm sanki büyük ekranlı telefonlarda daha güzel olur gibi geldi bana bu olaybunları Tom Warren paylaştı. Böyle olsa çok güzel olurdu diye belirtmiş. Aslında ayak yapıyor olabilir. Sonuçta bu adam senelerdir takip ettiğim tanıdığım bir adam ve öyle boş mesaj atmaz.