Tavsiye Lumia 720 Kulaklık Tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

flutewoddy

flutewoddy

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 720 Kulaklık Tavsiyesi
Nokia'nın verdiği kulaklığı sabah yanlışlıkla kopardım. Bu yüzden 720'ye uyumlu kulaklık almayı planlıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq

luckysleven

luckysleven

Üye
şu creative in ep630 kulaklığını çok tavsiye ediyorlar .. Ben note2 orjinal kulaklığını kullanıyorum tavsiye ederim samsunglarda bulabilirsin

flutewoddy

flutewoddy

Üye
    Konu Sahibi
şu creative in ep630 kulaklığını çok tavsiye ediyorlar .. Ben note2 orjinal kulaklığını kullanıyorum tavsiye ederim samsunglarda bulabilirsin

ses bas kalitesi nasıl acaba birde kulaklıktaki ses açma kapama tuşları çalışır mı 720 de

flutewoddy

flutewoddy

Üye
    Konu Sahibi

ses bas kalitesi nasıl acaba birde kulaklıktaki ses açma kapama tuşları çalışır mı 720 de

luckysleven

luckysleven

Üye

ben htc den lumiaya geçtiğim için beats kalitesi aradım 720 de ama bulamadım bu dolby biraz şişirme gibi geldi bana yinede ses kalitesi ve basların vuruşu fena sayılmaz ve tuşlar çalışıyor tabi note kulaklığından bahsediyorum ama ep630 bas ağırlıklı bir kulaklık ve %90 modellerle

flutewoddy

flutewoddy

Üye
    Konu Sahibi
ben htc den lumiaya geçtiğim için beats kalitesi aradım 720 de ama bulamadım bu dolby biraz şişirme gibi geldi bana yinede ses kalitesi ve basların vuruşu fena sayılmaz ve tuşlar çalışıyor tabi note kulaklığından bahsediyorum ama ep630 bas ağırlıklı bir kulaklık ve %90 modellerle
bu nasıl peki bir üst modeli

skynet

Üye
Ep630'u arkadaşa almıştık özellikle bas seslerini çok iyi veriyordu eğer benim sony kulaklık bozulursa direk alacağım kulaklıktır :thumbup:

turbocore

turbocore

Üye
Kesinlikle Nokia Coloud Knock Öneririm 50 Tl

sanane ile gönderildi :D

Lobin12

Lobin12

Üye
coloud boom

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
hazır konu açılmışken konu sahibinin izni ile bende bir tavsiye istesem ?
hem kaliteli ses verip hemde dışardan gelen sesi engelleyen kulaklık modeli var mı?

jdmsaint

jdmsaint

Üye
philips oneill kulak içi öneririm. Bass ları çok iyi üstelik malzeme kalitesi çok iyi

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Bende ep630 var ama lumia 925 in yanında gelen kulaklıktan kötü

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Tizler kulak deliyor son seste baslarda kayboluyor kısıncada basslar tizleri kaybediyor

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Hele iPhone 4s e takınca kulaklarınıza tornavida sokuyorlar gibi oluyor acayip bir tiz var ep630 da ekolayzer dan tizleri kısıyorum ses rezil oluyor

flutewoddy

flutewoddy

Üye
    Konu Sahibi
Sennheiser nasıl kalite olarak

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

turbocore

turbocore

Üye
hazır konu açılmışken konu sahibinin izni ile bende bir tavsiye istesem ?
hem kaliteli ses verip hemde dışardan gelen sesi engelleyen kulaklık modeli var mı?

nokia coloud knock :D

sanane ile gönderildi :D

flutewoddy

flutewoddy

Üye
    Konu Sahibi
bu nasıl alınır mı ?

Lobin12

Lobin12

Üye
Vatan bilgissayar'ın internet sitesinde coloud boom vat

Nokia Lumia 720 ile gönderildi.