Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

meneleos

Üye
Kuruluma başladım, Visual Studio 2013 indirmeniz gerekiyor. Ek olarak registry dosyası ve 110mb ek dosyalar var.

mesutcinik

mesutcinik

Üye
arkadaşlar bu sdk nın peşinden neden bu kadar çok koşuyorsunuz çok merak ettim, herkes uygulama yazmaya mı başlıyor ?

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
dakamon

dakamon

Üye
Amaç 8.1 i görmek incelemek :)

meneleos

Üye
arkadaşlar bu sdk nın peşinden neden bu kadar çok koşuyorsunuz çok merak ettim, herkes uygulama yazmaya mı başlıyor ?
Sebebi sanırım şu, şimdi bu sdk windows kodlarıyla yüksek oranda uyumlu olacak. Dolayısıyla kaynak sıkıntısı çekilmeyecek. Bu durumda en amatör adam bile bu işten para kaldırabilir ;)

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Amaç 8.1 i görmek incelemek :)
eğer geliştiriciler alıp kullanıcılara uygulama sunarlarsa görebiliriz ki oda şu an imkansız çünkü hiçbir telefonda 8.1 güncellemesi kurulu değil bu yüzden bu sdk dosyasını kovalamak biraz gereksiz sanki

dakamon

dakamon

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
amerikada talk show programında 1520 dağıtıyorkar resmen :D vay anasını :D

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS ve kaygisiz43
kesasd

kesasd

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
amerikada talk show programında 1520 dağıtıyorkar resmen :D vay anasını :D

Yaklaşık 4 dakika gülmekten alamadım kendimi. Sondaki "So much fun, you must buy the app" sönük bir reklam oldu. Bizdeki 5 kavanoz 1 polencilerin üstüne rakip tanımıyorum dünyada :kıskıs:

//konu dışı oldu sadece paylaşmak istedim.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, OttomaN TigeR ve beats
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Orası soru işareti işte ?... :)
Megaya upload edebilirseniz indirme hızı gerçekten iyi,

Arkadaşlar söz verdiğim gibi buyrun çok hızlı bir link geliyor(Yandex) :

Akşama Mega linkleride eklenecektir. Bir teşekkür yeter. :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: man20, kursat99, csH ve 3 diğerleri
kayahan35

kayahan35

Üye
Facebook hesabı kaldırılacak mı?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Facebook hesabı kaldırılacak mı?
e-posta + hesaplar altında facebook görünmüyor, ordan kalkmış anlaşılan ama 8.1 güncellemesi ile Facebook Blue da gelecek dediler. muhtemelen bu uygulama üzerinden tam entegrasyon yapacak sistem. benim tahminim

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye

eve gidince deneyeceğim teşekkürler

eve gidince deneyeceğim teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation
braayn

braayn

Üye
Şuanda yandexden indiriyorum ve 86MB ile yaklaşık 40 dk yazıyor akşam eve gidince win 8de deneyeceğim bakalım :) eywallah

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Bu sdk yı kurmak için gereken bir sistem özelliği var mı ? Benim. Ki 32 bit win8 ?Bu sdk yı kurmak için gereken bir sistem özelliği var mı ? Benim. Ki 32 bit win8 ?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu sdk yı kurmak için gereken bir sistem özelliği var mı ? Benim. Ki 32 bit win8 ?Bu sdk yı kurmak için gereken bir sistem özelliği var mı ? Benim. Ki 32 bit win8 ?
evet bazı şartlar var,önceki yorumlarda arkadaşlar tamamını yazmıştı

csH

csH

Üye
hangi dosyadan kurulum olcak?
Kuruluma başladım, Visual Studio 2013 indirmeniz gerekiyor. Ek olarak registry dosyası ve 110mb ek dosyalar var.
vs2013ü kurdum reg dosyasını ekledim

meneleos

Üye
hangi dosyadan kurulum olcak?vs2013ü kurdum reg dosyasını ekledim
Vs2013 ve reg'i eklediysen indirdiğin iso dosyasını aç. Vs2013.1 falan gibi bir exe var onu yükle. Yükleme işi bitince 'Uygulamalar Listesi'nde "Windows Phone 8.1" alanı yani klasörü geliyor, oradan "Windows Phone Developer Power Tools(8.1)" yazanı aç. Cihaz seçmeni istiyecek, orada cihazı seç. Cihaza boot atıyor, söylediklerine göre baya uzun sürüyormuş ki bende de 20 dakika oldu hala emülatör yükleniyor açılmadı.

• Beğen
Tepkiler: csH
Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Deneyelim bakalım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar sadece bir kaç ekran görüntüsü görebilmek için bu kadar çile çektiğinize değer mi? Zaten paylaşıldı bir çoğu. Daha fazlasını görebilmeniz için iyi birer geliştirici olmanız gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, OttomaN TigeR ve Dexter Morgan
csH

csH

Üye
Vs2013 ve reg'i eklediysen indirdiğin iso dosyasını aç. Vs2013.1 falan gibi bir exe var onu yükle. Yükleme işi bitince 'Uygulamalar Listesi'nde "Windows Phone 8.1" alanı yani klasörü geliyor, oradan "Windows Phone Developer Power Tools(8.1)" yazanı aç. Cihaz seçmeni istiyecek, orada cihazı seç. Cihaza boot atıyor, söylediklerine göre baya uzun sürüyormuş ki bende de 20 dakika oldu hala emülatör yükleniyor açılmadı.
iso dosyasından hangi dosya yüklenecek
Arkadaşlar sadece bir kaç ekran görüntüsü görebilmek için bu kadar çile çektiğinize değer mi? Zaten paylaşıldı bir çoğu. Daha fazlasını görebilmeniz için iyi birer geliştirici olmanız gerekiyor.
bende biliyorum ama içimde engel olamadığım bi dürtü var yükle yükle yükle diyor :D

Üst Alt