Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Evet, almaya çalıştım ama alamadım. Araştırırken hazırını buldum 300GB'lık ama 250'den fazlası kullanıldı. Şuan 15-20 indirmelik limit var içinde.
e-mail : [email protected]
şifre : 123456

Bu arada benim sdk indi, kurmaya başlıcam şimdi.
Bende uploada başladım torrent.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Buyrun Torrent WP 8.1 Sdk İndirme Linkleri:

Yandex iso Link Eklenecektir.

Son düzenleme:
beats

beats

Üye
he yeni gelen entegre kamera uygulamasının özelliği mi? bi nebze nokia cam'deki smart cameranın temeli :) e peki kaydetmeyince bu kaydedilmeyenler nereye gidiyor ki? :)
Bunu hep beraber göreceğiz :) Gelişme olursa paylaşırım.
''diğer'' klasörüne :)
Saçmalık Tamamen Hiçbi İşletim Sisteminde Böyle Bişey Görmedim :D

Kaydedilmeyen fotoğraflar NAR dosyası halinde yine Camera Roll ün içinde tabi telefon dosyayı göremediği için görüntülenemiyor pc de görünüyor sanırım bu dosyaları daha sonra düzenlemek için saklıyor. Diğer uygulamalar için de geçerli mesela bir Cinemagraph çekin TMH dosyası olarak kaydediyor.

csH

csH

Üye

Yandex Link Eklenecektir.
torrent çalışmıyor

• Beğen
Tepkiler: papakudioflu

Warnings

Üye

Kaydedilmeyen fotoğraflar NAR dosyası halinde yine Camera Roll ün içinde tabi telefon dosyayı göremediği için görüntülenemiyor pc de görünüyor. Diğer uygulamalar için de geçerli mesela bir Cinemagraph çekin TMH dosyası olarak kaydediyor.
Tamammda Bu Kadar Diğer Klasörünün Şişmesi Sadece Wp de Var Ayrıca WP8.1 De Oyunun Tümümü SD karta gidicek belli bir kısmımı ?

dakamon

dakamon

Üye
acaba kortana da da böyle sdk olayına mı giderler yoksa onu direk telefon kullanıcılarına mı gönderirler önce :) sanırım 8.1 i önce dağıtırlar tüm kullanıcılara sonra kortanayı amerikada denerler. Orada denemeleri nihai sürüme ulaştırmaları en az 2 ay bulur diyorum ben. Ardından da çeviriye geçerler çeviriler ve bu çevirilerin testleri de 2015 başında biter.

beats

beats

Üye
Tamammda Bu Kadar Diğer Klasörünün Şişmesi Sadece Wp de Var Ayrıca WP8.1 De Oyunun Tümümü SD karta gidicek belli bir kısmımı ?
Orası soru işareti işte ?... :)

Yandex Link Eklenecektir.
Megaya upload edebilirseniz indirme hızı gerçekten iyi,

Warnings

Üye
İşte Bu Olmadı Eğer Öyle Olursa Nerdeyse Aynı Şey Olmuş Olur Ah WP Ah Herşeyin Sorun :D

meneleos

Üye
Megaya upload 3 saat sürüyor. Yukarda paylaştığım premium hesapla fshare'den indirmek daha mantıklı. 1 saatten kısa sürüyor.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
u torrent ile yapmıştım torrent oluşturdan .

csH

csH

Üye
paylaşımda mısın şu an

csH

csH

Üye
şu an buldu seni ama çok yavaş 0.2 kb ile çekiyor gönderme sınırını sınırsız yapyine gitti sanırım programı kapatıyorsun kapatmaman lazım

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
şu an buldu seni ama çok yavaş 0.2 kb ile çekiyor gönderme sınırını sınırsız yapyine gitti sanırım programı kapatıyorsun kapatmaman lazım
Yandex diske upload ediyom torrent ters bana :(Şimdilik arkadaşın premiumundan indirebilirsiniz çok hızlı onunki.

Üst Alt