Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

meneleos

Üye
Şimdi bu sdk 2.4 gb miş ya 8.1 ile bizim sistemde 2.4 gb olur mu ki?
:kop:Yok, sdk demek geliştirici aracı demektir. Yani bunun telefonla alakası yoktur aslında. Ayrıca 2.4 gb olmasına bakmayın, mesela şuanki sdk yani 8.0 sistemde 7.09 gb yer kaplıyor. Bunlar telefonla bağlantısız, alakası olmayan şeyler. :) 8.1'i tüm telefonlara vereceklerine göre çok fazla yer kaplamaması gerekir yada çok fazla yer kapladığı için hafıza kalmayacak ve o yüzden hafıza kartına uygulama yüklemeye izin verildi, kim bilir :)
Birde şu lanet şeyi indiren yok mu ya ? Başka sunucu bulamamış sanki gitmiş Vietnam sunucularına atmış :bangin: Premium hesap alayım dedim ne bonus kart geçerli ne sms için Türkiye desteği var.
:ehe

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Arkadaşlar kesinlikle indirmeyin premium link generator buldum şansıma 40 dk va rbtimesine.
Arkadaşlar

Usta yükleyebildin mi ?
Eskisi %40 tı şimdi premium link generator buldum oradan indiriyom 40 dakka kaldı.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Ben yarın hemen Bi Windows 8.1 kurayım pc'ye

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Son 29 dk.

meneleos

Üye

Elimdeki premium hesap 300GB'lık 250'si kullanıldı geriye 50 kaldı. Birazdan hesap bilgilerini yazarım buraya, girip indirirsiniz bitmeden.

csH

csH

Üye
intel core i5-480m 2.66 up to 2.90 bu işlemci de hyper v desteği falan var mı

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan

meneleos

Üye
  • Beğen
Tepkiler: csH

meneleos

Üye
Beklenen an geldi Fshare.vn için premium hesap, 50 gb sınır kaldı yani ortalama 20 kişi indirebilir.
Öncelikle adresine girin.
e-mail : [email protected]
şifre : 123456
giriş yaptıktan sonra o sayfa açıkken yeni bir sayfadan iso indirme linkine yani linkine tıklayıp premium hesabın keyfini çıkartın :eller:

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
7:28-7:33 arası hocam.
he yeni gelen entegre kamera uygulamasının özelliği mi? bi nebze nokia cam'deki smart cameranın temeli :) e peki kaydetmeyince bu kaydedilmeyenler nereye gidiyor ki? :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
he yeni gelen entegre kamera uygulamasının özelliği mi? bi nebze nokia cam'deki smart cameranın temeli :) e peki kaydetmeyince bu kaydedilmeyenler nereye gidiyor ki? :)
Bunu hep beraber göreceğiz :) Gelişme olursa paylaşırım.

kesasd

kesasd

Üye
SDK indirmek için premium hesap almaya çalıştınız/aldınız yoksa yanlış mı okudum?

man20

man20

Üye
''diğer'' klasörüne :)

meneleos

Üye
SDK indirmek için premium hesap almaya çalıştınız/aldınız yoksa yanlış mı okudum?
Evet, almaya çalıştım ama alamadım. Araştırırken hazırını buldum 300GB'lık ama 250'den fazlası kullanıldı. Şuan 15-20 indirmelik limit var içinde.
e-mail : [email protected]
şifre : 123456

Bu arada benim sdk indi, kurmaya başlıcam şimdi.

Üst Alt