Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

blackcemre

Üye
Eğer uygulama geliştirmek istiyorsanız veya SDKyı denemek istiyorsanız ,
WP8 veya WP8.1 PRO 64 BİT Sisteme ihtiyacınız var , Bırakın W7yi eğer sisteminiz W8 32bit veya W8 Single 64 BİT ise kullanamazsınız.

Ayrıca ;

İşlemciniz SLAT (Second Level Address Translation) destekli olmalıdır.

• BIOS ayarlarında Sanallaştırma (Virtualization) aktif (enabled) hale getirilmelidir.

• İşletim sisteminiz Windows 8 Pro 64-bit olmalıdır (Hyper-V sadece bu sürümle birlikte gelir). *** SINGLE SÜRÜMDE HYPER V ÇALIŞMAZ VE EMÜLATOR ÇALIŞMAZ :lamer:

• Windows bileşenlerinden Hyper-V aktif hale getirilmelidir.

• Bilgisayarınızın RAM’i 4GB ve üzeri olmalıdır.
bütün özellikler mevcut fakat ram 3 gb çalışmaz mı?

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
SDK şu an indiriyorum, indirildiği an upload edeceğim.

capkino06

Üye

• Beğen
Tepkiler: pirenuri, mordunya, dakamon ve 1 kişi daha
KenanK

KenanK

Üye
bende deniyeceğim. bende bütün prolar kurulu visial ile ilgili. ekstradan birşey gereklimi ?

Bay H

Bay H

Üye
Windows Phone 8.1 ile birlikte HID(Human Interface Device) desteği gelebileceği belirtiliyor.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
Esendağlı

Esendağlı

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

meneleos

Üye
soruma yanit alamadım indireyim miçalışır mı

Windows 8.1 Pro yüklü mü ? Eğer yüklüyse ram'in çok önemi yok. Şöyle söyleyim, emülatörü açtığında 512mb kafadan rami alıyor. Sana 2.5 kalacak, emülatörün açılımı sırasında 100'ün üzerinde yiyor. Visual studio kod yazım sırasında 1gb sınırına yaklaştığı oluyor. Designer vs. derken ramin tamamını yemiş olacaksın. Yani sdk açıkken extra programlar çalıştıramazsın. Hatta buna web browser da dahil.Bu arada, sdk indiren arkadaşlar ek dosyaları gözden kaçırmasınlar. 110mb ek dosya var.

blackcemre

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Bay H

Bay H

Üye
Mouse ve klavyeyi wşfi adaptörü ile vağlayabilecek çiyiz symbian saki gibi
Bu olayı güncelleme yayınlanıp denemeden net bir şey demek zor ancak eğer gelirse kullanılabilecek gibi görünüyor

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
eğer bu destek tam anlamı ile gelirse usb klavye bağlayabileceğiz telefona

Mouse ve klavyeyi wşfi adaptörü ile vağlayabilecek çiyiz symbian saki gibi

Bu olayı güncelleme yayınlanıp denemeden net bir şey demek zor ancak eğer gelirse kullanılabilecek gibi görünüyor

Arkadaşlar Human Interface Device derken orada bluetooth bağlantısından bahsediyor bence USB'den ziyade.
Yani örneğin cihazınızı bluetooth joystik yada bluetooth klavye ile eşleyip kullanabileceksiniz.
Hatta 1 sene kadar önce bununla ilgili bir haber yapmıştım.
Bkz.
"WP Kullanıcı Talepleri" Listesinde Oyunuzu Kullandınız Mı? - MaxiCep

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Bay H
Bay H

Bay H

Üye
Arkadaşlar Human Interface Device derken orada bluetooth bağlantısından bahsediyor bence USB'den ziyade.
Yani örneğin cihazınızı bluetooth joystik yada bluetooth klavye ile eşleyip kullanabileceksiniz.
Hatta 1 sene kadar önce bununla ilgili bir haber yapmıştım.
Bkz.
"WP Kullanıcı Talepleri" Listesinde Oyunuzu Kullandınız Mı? - MaxiCep
Sadece HID desteğinden bahsediliyor hocam ondan dolayı USB üzerinden de destek olabilir diye düşündüm :)

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
ademoz05

ademoz05

Üye
bu arada benim de şu dikkatimi çekti. yeni gelecek bing podcast uygulamasında içerikler her hangi bir noktaya tıklanarak ileri alınabiliyor yani basılı tutmanıza gerek kalmıyor tuşa (sanırım). belki bu özellik normal müzikler için de gelebilir

dakamon

dakamon

Üye
Şimdi bu sdk 2.4 gb miş ya 8.1 ile bizim sistemde 2.4 gb olur mu ki?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Art arda çekilen ve kaydedilmeyen fotoğrafları belli bir süre periyodunda otomatik silme ayarı:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, bulutsuzgece ve skynet

Üst Alt