ApkEditor v1.80 TÜRKÇE

Sponsorlu Bağlantılar

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
ApkEditor v1.80 TÜRKÇE

Apk Editör bizlere yazılım bilgisi gerektirmeden android uygulamalarını telefonda çok basit bir şekilde çeviri yapmamıza olanak tanıdı.
Uygulamanın 1.70 versiyonu tüm string'i tek sayfada göstermeye çalıştığı özellikle çoklu dil dosyalarında bellek yetersizliğinden kapanmaya zorla gibi hatalar veriyordu.
Şimdi sizlerle paylaştığım 1.80 versiyonu çeviri metnini sayfalara böldüğü için istediğiniz bütün uygulamaları sorunsuzca düzenleyebiliuorsunuz.

Türkçeleştirme: @AKDELİKAN
Kod Düzenleme: Cenk Bulut

YENİLİKLER

1, yeni PNG Icon görüntüleme fonksiyonu,
2, Performans optimizasyonu,
3, Bellek yönetimi optimize,
4, Bazı hatalar giderilmiş.

YÜKLEME:
Verdiğim linkteki rar dosyası içinde iki adet apk mevcuttur.
Siz sadece ApkEditor_v_1_80_mod.apk olanı yükleyeceksiniz.
Yüklemeden önce telefonunuzda Apk Editörün eski bir versiyonu varsa kaldırmayı unutmayın..

UYARI:
Bu uyguma özel bir kodlama ile yazıldığı için üzerinde oynama yapılamıyor.
Olurda Apk Editörün kendisi çevirmeye kalkışısanız bir daha cihazınıza yükleyememe gibi bir sorunla karşilaşabilirsiniz.

Yeni Başlayanlar için:
Arkadaslar apk editör ile çeviri yapacağınız uygulamayı bulup açın. Çeviri yapacağınız apk içindeki genelde en altta bulunan resources.arsc dosyasını bulup açin. Resimde görüldüğü gibi yabancı ifadelerin altında bulunan kutucuklara Türkçe karşılıklarını yazdıktan sonra kaydedip çıkın.Uygulamanın transilate özelliği mevcuttur. Bu özelliği kullanırken bazı özel karakterlerin arasında boşluk kalmamasına dikkat edin. . % $ gibi.. Aksi halde uygulama hata verecektir.
ALINTIDIR…​

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: hasaneness, seyits, yaren_dede ve 1 kişi daha

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
:tşk:

Siwaro63

Üye
Teşekkürler

yaren_dede

yaren_dede

Üye
ben nıye yukliyemiyorum bu uygulamayı?
bi formulu filanmı var :D

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: MUSTAFA AKPINAR97
mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
ben nıye yukliyemiyorum bu uygulamayı?
bi formulu filanmı var :D

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Uygulamayi @AKDELİKAN türkçeleştirmiş. Nasil kurulacağini da biliyordur herhalde :D

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Uygulamayi @AKDELİKAN türkçeleştirmiş. Nasil kurulacağini da biliyordur herhalde :D

diğer konuya bi daha baktım ordada önce modlu olanı yukle yazmış ama ikiside yuklenemiyor.
bu konuda zaten tek dosya var buda yuklenmiyor.
diğer arkadaşta zipsigner ile imzala yazmış öyle yaptım uygulama boyutu 400kb ye dustu yuklendi ama bu seferde klasörler boş :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
uygulama 4 ve üstü sürümlerede sıkıntılı ya yüklenmiyor yada yüklendiğinde klasörler görünmüyor artı pc varken telefon üzerinde çeviri yapmak çok zor nasıl katlanıyorsunuz anlamıyorum :)

• Beğen
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
1.70 sorunsuz çalışıyordu silip 1.80 kurdum uygulama yüklenmedi dedi tekrar 1.70 kurdum

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
ÇÖZÜM1:
1- Öncelikle sınırlı sürümü telefonunuza yükleyin
2- Titanium Backup ile verilerini yedekleyin
3- Yukarıdaki linkten verileni yükleyin ve Zipsigner ile imzalayın
4- Daha önce TB ile aldığınız verileri geri yükleyin
ÇÖZÜM2: (daha kısa yöntemi araştırılıyor)

• Beğen

halittosun

Üye
ÇÖZÜM1:

Usta Çözüm İçin Teşekkürler Ama Cihaz Rootlu Değil Rootsuz Cihazlar İçin Bir Çözümünüz Varmı

halittosun

Üye
çok memmun olurum peki türkçe için çözüm bulunana kadar ingilizcesini kullanmak istesek full yapma nasıl olur veya elinizde full varmı çünkü trial yalnızca ilk sayfayı editleme imkanı veriyor

yaren_dede

yaren_dede

Üye
ÇÖZÜM1:

bu akşam bi deneyim teşekkürler bilgi için

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
çok memmun olurum peki türkçe için çözüm bulunana kadar ingilizcesini kullanmak istesek fu ll yapma nasıl olur veya elinizde fu ll varmı çünkü trial yalnızca ilk sayfayı editleme imkanı veriyor
Paylaşımı yapan arkadaş zaten benim Türkçeleştirdiğim FULL sürümü paylaşmış. Siz ingilizce olanı mı full sürümünü istemektesiniz?

halittosun

Üye
Evet Mümkünse ingilizce Full SürümVerebilirmisiniz Cihaz rootsuz Direkt yükleyerek çalıştırabilirsek iyi olur

sercan42_

Üye
:tşk:

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Evet Mümkünse ingilizce fu ll SürümVerebilirmisiniz Cihaz rootsuz Direkt yükleyerek çalıştırabilirsek iyi olur
Evet mümkün.. ▼İNDİR▼

halittosun

Üye
sağol başgan direkt kuruyoruz değilmi

Takipçi Satın Al

Üst Alt