cesurpolis61
Üye
bahsetdiğiniz gibi evet ilk yıllarda kullanılacak Bi yanı yoktu hatta bada sistemli cihazlar bile çıkardılar getirdikleri yenilikler ile tutulmayı başardılar benim dile getirmek istediğim olayda bu samsung bunu başarmış ise biz neden yılların verdiği tecrübe ile bunu gerçekleştirmeyelim evet belki kolay iş değil tabi ama bunu başarmalıyız benim beklentim arzum budur umarım bir kez daha yenilgiye uğramayızAndroid insanlara oldukça cazip geldi. Çünkü farklıydı. Piyasadaki telefonlara göre oldukça yenilikçi özellikleri vardı. IPhone da vardı belki ama fiyat konusundaki avantajı Android'i popüler yaptı. Ama şunun kesinlikle arkasındayım. Android ilk çıktığında hatta ilk 2 yılında mükemmel felan değildi. Yaklaşık 1 senedir sistemi oturdu Android'in. Belki 8.1 ile gelecek olan özelliklerin çoğu Android'in ilk versiyonunda vardı ama onca özelliğin yanında hantal bir işletim sistemiydi Android. Şunu da belirteyim gelecek olan 8.1 versiyonu ile kesinlikle diğer işletim sistemlerine fark yaratacak özellikler olacaktır.
Son düzenleme:

belki dediğin gibidir abi hoş durması için falan