Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

mu90

Üye
javascript ie11 batery sense dosya yoneticisi ve bildirim merkezi şarttı saten...2014 de uygulamaya dıyarız java gelirse...

igordom

Üye
sdk'da bildirim merkezi yok ama mayıs'ta bütün kullanıcılar için dağıtacaklar ya o zaman gelecek bildirim merkezi nisan ayında priwiew yayınlayacaklar o zaman bildirim merkezimiz olmayacak mayıs ayında olacak

eyup ensar

eyup ensar

Üye
gelmezzzzzz. Adamlar skype varken buna izin verirler mi? Sırf skype yaygınlaşsın diye koymaz bunlar.
skyp sanki çok iyi şebekeden konuşamıyorumki wifi istiyor ben anlamadım,daha türkçe bile değil kendi işletim sisteminde duşunun artık.bari tango gelse içim yanmayacak

dakamon

dakamon

Üye
Acaba uygulamaları 2şer 3 er kapatabilecekmiyiz ios7 de olduğu gibi 3 ünü tutup aynı anda aşağı sıyırıp kapatabilecekmiyiz

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
uygulamaları aşağıya doğru kapatma gelişmiş ses ayarları gelişmiş storage sense ve gelişmiş kamera arayüzü :disko: :disko:

respection123

Üye
@bulutsuzgece Konu sonunda "Başlangıc ekranını Tv lere yansıtma" Direk usb ile mi yapılıyor ?

Osman Özer Öz

Osman Özer Öz

Üye
Arkadaşlar gelecek olan JavaScript ile ilgili özelliği bilmiyorum ama, bunun Java ile Android ile bir alakası yok. Uygulama bakımından da bir faydası olmaz. Bu sadece IE ile ilgili bir özelliktir.

kesasd

kesasd

Üye
Arkadaşlar gelecek olan JavaScript ile ilgili özelliği bilmiyorum ama, bunun Java ile Android ile bir alakası yok. Uygulama bakımından da bir faydası olmaz. Bu sadece IE ile ilgili bir özelliktir.

Java ve JavaScript birbirinden çok farklıdır. İsim olarak aynı olmalarının sebebi ise çıkar meselesidir :) Dediğiniz gibi alakası yok. JavaScript desteği halihazırda mevcut ki @papakudioflu yazmıştı. JavaScript desteği sayesinde C# ve VB nin yanısıra JavaScript ile uygulama geliştirilebileceğiz. Bu IE üzerinde HTML5 uygulama geliştirme işine son verip adam akıllı bir sistem demek oluyor.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
@bulutsuzgece Konu sonunda "Başlangıc ekranını Tv lere yansıtma" Direk usb ile mi yapılıyor ?

Emulatörden sızan ekran görüntülerine bakılırsa wifi veya USB bağlantısı gerektiriyor.
Ayrıca sadece başlangıç ekranını değil, telefonun ekranında gördüğünüz herhangi bir şeyi yansıtabiliyorsunuz.

Bay H

Bay H

Üye
Emulatörden sızan ekran görüntülerine bakılırsa wifi veya USB bağlantısı gerektiriyor.
Ayrıca sadece başlangıç ekranını değil, telefonun ekranında gördüğünüz herhangi bir şeyi yansıtabiliyorsunuz.
Hocam bu durumda OTG desteği gelmesi gibi olası bir durum var mı ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bu durumda OTG desteği gelmesi gibi olası bir durum var mı ?

Tam olarak OTG desteği diyebilmemiz zor.
USB'den sadece tek yönlü (telefondan-monitör veya TV'ye) görüntü yönlendirmesi olacak muhtemelen.
Telefondan USB aracılığıyla görülen herhangi bir şey olmayacaktır, o yüzden OTG geliyor diyemeyiz.
Ancak WP8.1 kullanıcılara dağıtıldığında her şey netleşir. Umarım OTG de gelir.

• Beğen
Tepkiler: Bay H
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
konu sakinleşmiş :D

kursat99

kursat99

Üye
Şu an şoku atlatmaya çalışıyoruz. :D

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
kesın yanı sd karta uygulama atabılıyoruz yanlış ookumadım umarım

Osman Özer Öz

Osman Özer Öz

Üye
kesın yanı sd karta uygulama atabılıyoruz yanlış ookumadım umarım
SD Karta uygulama+oyun yükleme kesin geliyor. Yayınlanan emulatör sürümünde Ayarlar'da bununla ilgili ayar mevcut.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
Tacettinn

Tacettinn

Üye
MS den bu kadar özellik beklemezdim . Bu sefer çok vererek şaşırttı :ehe

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve ON9
dakamon

dakamon

Üye
8.2 de ne gelecek acaba :D (yüzsüzlük)

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve ceza87
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
şahsi fikrim arkadaşlar kimse gücenmesin bu gelen özelliklerin bir çoğu zaten normal Bi cihazda olması gereken özellikler sonuçta 1000-2000 tl verip aldığımız cihaz bunlar çok geç kalan Bi güncelleme bırakında olsun bu kadar asıl önemli olan diğer sistemler den fazlası nedir bizim için önemli olan bu bence

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, respection123, ArMaGeDdOn_87 ve 4 diğerleri
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
evet ya 8.2den sızıntı yok mu? :P

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
şahsi fikrim arkadaşlar kimse gücenmesin bu gelen özelliklerin bir çoğu zaten normal Bi cihazda olması gereken özellikler sonuçta 1000-2000 tl verip aldığımız cihaz bunlar çok geç kalan Bi güncelleme bırakında olsun bu kadar asıl önemli olan diğer sistemler den fazlası nedir bizim için önemli olan bu bence
Aynı şeyi bende demiştim abi yani bir androidli gelip şurda gülse bize haklıdır çünkü onlarda olan bizde olmayan şeylere seviniyoruz.extra şeylere değil.Ama güncelleme verildiğinde eminim bir iki özellik ile farklılık yaratacaktır ms

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve cesurpolis61

Üst Alt