skyp sanki çok iyi şebekeden konuşamıyorumki wifi istiyor ben anlamadım,daha türkçe bile değil kendi işletim sisteminde duşunun artık.bari tango gelse içim yanmayacakgelmezzzzzz. Adamlar skype varken buna izin verirler mi? Sırf skype yaygınlaşsın diye koymaz bunlar.
Arkadaşlar gelecek olan JavaScript ile ilgili özelliği bilmiyorum ama, bunun Java ile Android ile bir alakası yok. Uygulama bakımından da bir faydası olmaz. Bu sadece IE ile ilgili bir özelliktir.
Dediğiniz gibi alakası yok. JavaScript desteği halihazırda mevcut ki @papakudioflu yazmıştı. JavaScript desteği sayesinde C# ve VB nin yanısıra JavaScript ile uygulama geliştirilebileceğiz. Bu IE üzerinde HTML5 uygulama geliştirme işine son verip adam akıllı bir sistem demek oluyor.@bulutsuzgece Konu sonunda "Başlangıc ekranını Tv lere yansıtma" Direk usb ile mi yapılıyor ?
Hocam bu durumda OTG desteği gelmesi gibi olası bir durum var mı ?Emulatörden sızan ekran görüntülerine bakılırsa wifi veya USB bağlantısı gerektiriyor.
Ayrıca sadece başlangıç ekranını değil, telefonun ekranında gördüğünüz herhangi bir şeyi yansıtabiliyorsunuz.
Hocam bu durumda OTG desteği gelmesi gibi olası bir durum var mı ?
SD Karta uygulama+oyun yükleme kesin geliyor. Yayınlanan emulatör sürümünde Ayarlar'da bununla ilgili ayar mevcut.kesın yanı sd karta uygulama atabılıyoruz yanlış ookumadım umarım
Aynı şeyi bende demiştim abi yani bir androidli gelip şurda gülse bize haklıdır çünkü onlarda olan bizde olmayan şeylere seviniyoruz.extra şeylere değil.Ama güncelleme verildiğinde eminim bir iki özellik ile farklılık yaratacaktır msşahsi fikrim arkadaşlar kimse gücenmesin bu gelen özelliklerin bir çoğu zaten normal Bi cihazda olması gereken özellikler sonuçta 1000-2000 tl verip aldığımız cihaz bunlar çok geç kalan Bi güncelleme bırakında olsun bu kadar asıl önemli olan diğer sistemler den fazlası nedir bizim için önemli olan bu bence