Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Lumia 525 de 21 saat önce doldurdum şimdi :şarj % 65 de (Sadece telefon konuşması günlük 3 saat, oyun 20 dk, + Whatsapp) Bunları yapıyorum nete falan girmeme gerek yok 24 saat pc basında calıştıgım için.
tabi dayanır o kadar biz sürekli teldeyiz

• Beğen
Tepkiler: lost68 ve Aybin.Kilic

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Şöylede Diyebiliriz 512 mb ram telefonlarda en üstün bence 625 neden çünkü işlemci hızı digerlerinden daha iyi 2000 mah pil var ancak fiyat olarak çok pahalı diyebiliriz

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
tabi dayanır o kadar biz sürekli teldeyiz
Samsung şarjı çarptım arkadaşımdan. Hızlı bir şekilde şarj ediyorum pili. %100 den alıp 4 5 saate %30 a indirmeyi başarıyorum (Twitter, Maxicep, Arada sırada fecibook :) , bir kaç video izliyorum ve müzik dinliyorum)

PureFood

PureFood

Üye
Ben iphone 4 elektrik donanımı ve Samsung usb kalbosu ile şarj etmiştim, neredeyse 1 saatte doldu, müthiş hızlı. Elektrik ucu Apple, ara kablo Samsung cihaz Nokia:D

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan ve Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ben iphone 4 elektrik donanımı ve Samsung usb kalbosu ile şarj etmiştim, neredeyse 1 saatte doldu, müthiş hızlı. Elektrik ucu Apple, ara kablo Samsung cihaz Nokia:D
Ortaya karışık meyve tabağı olmuş resmen ya. :kop2: :kop2:

• Beğen
Tepkiler: PureFood
MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Biraz daha şarjlardan konuşursanız, konu dışı yorumlara kaydığı için ya konu kilitlenecek ya da yorumlarınız silinecek beyler. Dikkat.

Son düzenleme:

Warnings

Üye
Lumia 525 de 21 saat önce doldurdum şimdi :şarj % 65 de (Sadece telefon konuşması günlük 3 saat, oyun 20 dk, + Whatsapp) Bunları yapıyorum nete falan girmeme gerek yok 24 saat pc basında calıştıgım için.
ne işi bu 24 ssaat :D

Warnings

Üye
listeler wpcentral tarafından 100 de 100 doürulukla onaylandı @wpcentral :D

• Beğen
Tepkiler: skynet ve Dexter Morgan
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
galiba arka plana resim ekleme gelecek çünkü navigation bar yazan resimde arka plana eşle tiki var

O resimde gördüğünüz şey İnternet Explorer'ın alttaki bar (adres) çubuğuyla ilgili ayarlar.

* Koyu (siyah) olarak kal.
* Arkaplan rengine (yani açık olan internet sayfasındaki arkaplan rengine) uyum sağla. [Windowstaki başlat çubuğunun duvar kağıdığına uyum sağlaması gibi]
* Tema rengini al. (Sarı tema kullanıyorsanız sarı bar, mavi tema kullanıyor sanız mavi bar gibi...]

dosya yöneticisi istesek ayıp mı olur acep...? :lol

Tam anlamıyla bir dosya ve klasör yöneticisi beklemeyin.
Ancak SD Karta uygulama kurulabilmesi ve İndirilen dosyaların görülüp yönetilebilmesi bile şu an için güzel bir şey bence.
Kısmi dosya yöneticisi diyebiliriz.
Tam anlamıyla herşeyi kes-kopyala-yapıştır-değiştir yapabileceğimiz günler için henüz erken :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: ÖEY ve sahte_suhte

blackcemre

Üye
O resimde gördüğünüz şey İnternet Explorer'ın alttaki bar (adres) çubuğuyla ilgili ayarlar.

* Koyu (siyah) olarak kal.
* Arkaplan rengine (yani açık olan internet sayfasındaki arkaplan rengine) uyum sağla. [Windowstaki başlat çubuğunun duvar kağıdığına uyum sağlaması gibi]
* Tema rengini al. (Sarı tema kullanıyorsanız sarı bar, mavi tema kullanıyor sanız mavi bar gibi...]

Tam anlamıyla bir dosya ve klasör yöneticisi beklemeyin.
Ancak SD Karta uygulama kurulabilmesi ve İndirilen dosyaların görülüp yönetilebilmesi bile şu an için güzel bir şey bence.
Kısmi dosya yöneticisi diyebiliriz.
Tam anlamıyla herşeyi kes-kopyala-yapıştır-değiştir yapabileceğimiz günler için henüz erken :tebessüm:
TEk indirmdiğimz dosyalarımı görüyoruz.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

meneleos

Üye

Görsellere bakılırsa coşmuş 8.1. Tabi resimler doğruysa :)

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
Dejavuex

Dejavuex

Üye
WP 8.1 bangır bangır geliyor valla :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Facebook Blue hayırlı olsun. Ayrıca 384 x 640 piksel çözünürlük desteği de geliyor.

Üst Alt