Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Slow motion video özelliği de geliyor arkadaşlar ama şöyle bir sıkıntı var donanım kısıtlaması ile de gelebilir. Örneğin pruwiev olmayan kameralar bu özelliği kullanamabilir.

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul ve remzi33

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Play to bende çalışıyor?
@papakudioflu

Heimdalll

Heimdalll

Üye
şu black gelsede bizede rahatlasak telefon 1 günü çıkarmıyor, inşallah blackle şarj süresi iyileştirilmiştir

dakamon

dakamon

Üye
şu black gelsede bizede rahatlasak telefon 1 günü çıkarmıyor, inşallah blackle şarj süresi iyileştirilmiştir
O kadar iyileşmedi yani yine de bir günü çıkaramazsınız :/

Heimdalll

Heimdalll

Üye
sizin şarj ne kadar gidiyor

beats

beats

Üye
Stereoskopik 3D desteği sanırım derinlik yanılsaması gibi birşey, uygulamalarda ses ve video yakalayabilme, medya düzenleme ses ve video- ses ve video efektleri- slow motion video efekt olarak sanırım 1gb or more diyecek sanırım, ses ve video dönüşümü ve donanım hızlandırma.

dakamon

dakamon

Üye
Windows Phone için "Play To" uygulamasına göz atın
Sizin kullandığınızla benim kullandığım farklı sanırım. Güncelleme falan yok kardeşim son güncelleme tarihleri eski hep.
sizin şarj ne kadar gidiyor
kullanımına bağlı olarak sabahtan öğlene kadar da bitirebiliyorum ama normal olarak akşama eve getiriyor yüzde 10 lara kadar düşse de.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Winphollowers'ın ortaya çıkarttığı görüntülere göre, uzun zamandır beklenen bildirim merkezi "Action Center" adı altında, Windows Phone 8.1 güncellemesi ile birlikte gelecek. Action Center'ın rakipleri iOS ve Android'de olduğu gibi telefonun üst kısmında bulunacağı ve aşağıya doğru yapılan tek parmak hareketi ile aktif hale getirileceğini düşünüyorum zaten üstte listede yazmıştım biraz ayrıntılı bu sefer

Wifi, Bluetooth, uçuş modu gibi ayarlara kısa yoldan ulaşmayı da mümkün kılan Action Center kullanıcısının en çok hangi uygulamaları kullandığını öğrenip, gelen bildirimleri sık kullanılandan az kullanılan uygulamaya doğru gruplandırarak sunacak

Bir şey daha var..Teknoloji dünyasında uzun zamandır tahmin edildiği gibi Windows Phone 8.1 güncellemesinin adı Windows Phone Blue olacak. Sızdırılan başka bir görselde, Windows Phone Blue'ya hoş geldiniz yazması Microsoft'un güncellemeye Blue adını vereceğini doğrular nitelikte.Görseli arıyorum.

Heimdalll

Heimdalll

Üye
oyun oynamaya korkuyorum, 15-20 dakika oyun oynasam %20-25 şarj gidiyor

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
dakamon

dakamon

Üye
Winphollowers'ın ortaya çıkarttığı görüntülere göre, uzun zamandır beklenen bildirim merkezi "Action Center" adı altında, Windows Phone 8.1 güncellemesi ile birlikte gelecek. Action Center'ın rakipleri iOS ve Android'de olduğu gibi telefonun üst kısmında bulunacağı ve aşağıya doğru yapılan tek parmak hareketi ile aktif hale getirileceğini düşünüyorum zaten üstte listede yazmıştım biraz ayrıntılı bu sefer

Wifi, Bluetooth, uçuş modu gibi ayarlara kısa yoldan ulaşmayı da mümkün kılan Action Center kullanıcısının en çok hangi uygulamaları kullandığını öğrenip, gelen bildirimleri sık kullanılandan az kullanılan uygulamaya doğru gruplandırarak sunacak

Bir şey daha var..Teknoloji dünyasında uzun zamandır tahmin edildiği gibi Windows Phone 8.1 güncellemesinin adı Windows Phone Blue olacak. Sızdırılan başka bir görselde, Windows Phone Blue'ya hoş geldiniz yazması Microsoft'un güncellemeye Blue adını vereceğini doğrular nitelikte.
Çok çok geç kaldın haber için :alkis:alkis
oyun oynamaya korkuyorum, 15-20 dakika oyun oynasam %20-25 şarj gidiyor
bırak oyun oynamayı ben 3g den internette gezinmeye korkuyorum valla. Beni bitiren 3g internette çok şarj gitmesi.

Heimdalll

Heimdalll

Üye
oooooooooo ben 3g yi en son telefonu aldığımda açmıştım, 3g, konum kapalı, pil tasarrufu açık, parlaklık kısık bu durumda sürekli telefon, 3g açıkken şarj kendi kendine 3-4 saatte bitiyor

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Çok çok geç kaldın haber için :alkis:alkis
bırak oyun oynamayı ben 3g den internette gezinmeye korkuyorum valla. Beni bitiren 3g internette çok şarj gitmesi.

Hadi be Ben arkayı kolluyom gene :D625'e 4g koymuşlar ben en çok asphalt oynarken pil azalıyor sabah 8 de okuldayım ögle arası 45 dk mı ne oyun oynuyorum eve gelmem 1 saat sürüyo gelene kadar müzik dinliyorum [kulaklık] 6-7 gibi evde oluyorum 8 kdr ders 10 a kadar telefon pc bi bakıyorum şarj %10 fln kalıyor 2000mah :bleh:

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan ve Heimdalll
dakamon

dakamon

Üye
Her zaman söyledim, 620 lumia lar arasında ölü doğmuş bir bebek. Bence üretimi bir hataydı. Eminim bunu nokianın finlandiyadaki yetkilileri de söylüyordur.

Heimdalll

Heimdalll

Üye
bence yanlış düşünüyorsun, her telefonun eksisi var 720 ye 1000 tl vereceğime 620 ye 750 vermek daha akıllıca, 1000 tl verip 512 mb ramli telefon almak saçma bence, hem 620 en çok satan 3. telefon

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Millet 512leri bu kadar aşağılıyor ama android'trki 512leri görüyoruz

Heimdalll

Heimdalll

Üye
nokia 720nin tasarımını, 620nin donanımını, 625inde ekranını alıp bu üçü yerine tek bir telefon yapsa daha akıllıca olurdu

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
dakamon

dakamon

Üye
bence yanlış düşünüyorsun, her telefonun eksisi var 720 ye 1000 tl vereceğime 620 ye 750 vermek daha akıllıca, 1000 tl verip 512 mb ramli telefon almak saçma bence, hem 620 en çok satan 3. telefon
Bir telefonun çok satması onun ölü yatırım olmadığının garantisi değildir. Sonuçta kimse biliyormuydu ilk çıkıtğında pil performansını hayır bilmiyorlardı. Mesela şu forumda 1 ay takılan herhangi biri 620 alırmı bence almaz almamalıda 520 alır. 520 620 ye göre daha iyi pil performansı vermiyormu? Kim ne derse desin ben bu sözümün hep arkasında olcam 620 iyi düşünülüp yapılmış bir ürün değil bence. Çıkarmak için çıkarılmış bir ürün. Aceleye mi getiriyorlar ne nokianın o dönemki tüm telefonlarına bakalım tüm sınıflardaki lumialar aynı sınıfındaki bir başka markanın telefonundan donanım olarak hiç üstün değildi. Örneğin 820, tamam ram ve işlemcide 920 ile aynı ama pil performansı bence 820 ye yakışır değil. 720 gibi bir telefona 2000 mah koyacaksın 820 gibi bir telefona 1600 sıkıntısını da çekiyoruz işte.
nokia 720nin tasarımını, 620nin donanımını, 625inde ekranını alıp bu üçü yerine tek bir telefon yapsa daha akıllıca olurdu
İşin ucunda para olunca müşterinin yararından çok kendi ceplerinin yararını düşünüyorlar. Yapcak bir şey yok. Kapitalist düzende işte böyle yürüyor :)

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Heimdalll

Heimdalll

Üye
bence aynı şey 625le 720 içinde geçerli, 520 fiyatına göre bi ürün ama diğerleri fiyatının karşılığını vermiyor

lost68

lost68

Üye
Lumia 525 de 21 saat önce doldurdum şimdi :şarj % 65 de (Sadece telefon konuşması günlük 3 saat, oyun 20 dk, + Whatsapp) Bunları yapıyorum nete falan girmeme gerek yok 24 saat pc basında calıştıgım için.

Üst Alt