O kadar iyileşmedi yani yine de bir günü çıkaramazsınız :/şu black gelsede bizede rahatlasak telefon 1 günü çıkarmıyor, inşallah blackle şarj süresi iyileştirilmiştir
Sizin kullandığınızla benim kullandığım farklı sanırım. Güncelleme falan yok kardeşim son güncelleme tarihleri eski hep.Windows Phone için "Play To" uygulamasına göz atınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kullanımına bağlı olarak sabahtan öğlene kadar da bitirebiliyorum ama normal olarak akşama eve getiriyor yüzde 10 lara kadar düşse de.sizin şarj ne kadar gidiyor
Çok çok geç kaldın haber içinWinphollowers'ın ortaya çıkarttığı görüntülere göre, uzun zamandır beklenen bildirim merkezi "Action Center" adı altında, Windows Phone 8.1 güncellemesi ile birlikte gelecek. Action Center'ın rakipleri iOS ve Android'de olduğu gibi telefonun üst kısmında bulunacağı ve aşağıya doğru yapılan tek parmak hareketi ile aktif hale getirileceğini düşünüyorum zaten üstte listede yazmıştım biraz ayrıntılı bu sefer
Wifi, Bluetooth, uçuş modu gibi ayarlara kısa yoldan ulaşmayı da mümkün kılan Action Center kullanıcısının en çok hangi uygulamaları kullandığını öğrenip, gelen bildirimleri sık kullanılandan az kullanılan uygulamaya doğru gruplandırarak sunacak
Bir şey daha var..Teknoloji dünyasında uzun zamandır tahmin edildiği gibi Windows Phone 8.1 güncellemesinin adı Windows Phone Blue olacak. Sızdırılan başka bir görselde, Windows Phone Blue'ya hoş geldiniz yazması Microsoft'un güncellemeye Blue adını vereceğini doğrular nitelikte.

bırak oyun oynamayı ben 3g den internette gezinmeye korkuyorum valla. Beni bitiren 3g internette çok şarj gitmesi.oyun oynamaya korkuyorum, 15-20 dakika oyun oynasam %20-25 şarj gidiyor
çalışır tabi ki wp8.1 versiyonu mağazada sen göremezsin kiPlay to bende çalışıyor?
@papakudioflu

Çok çok geç kaldın haber için
bırak oyun oynamayı ben 3g den internette gezinmeye korkuyorum valla. Beni bitiren 3g internette çok şarj gitmesi.
625'e 4g koymuşlar ben en çok asphalt oynarken pil azalıyor sabah 8 de okuldayım ögle arası 45 dk mı ne oyun oynuyorum eve gelmem 1 saat sürüyo gelene kadar müzik dinliyorum [kulaklık] 6-7 gibi evde oluyorum 8 kdr ders 10 a kadar telefon pc bi bakıyorum şarj %10 fln kalıyor 2000mah 
Bir telefonun çok satması onun ölü yatırım olmadığının garantisi değildir. Sonuçta kimse biliyormuydu ilk çıkıtğında pil performansını hayır bilmiyorlardı. Mesela şu forumda 1 ay takılan herhangi biri 620 alırmı bence almaz almamalıda 520 alır. 520 620 ye göre daha iyi pil performansı vermiyormu? Kim ne derse desin ben bu sözümün hep arkasında olcam 620 iyi düşünülüp yapılmış bir ürün değil bence. Çıkarmak için çıkarılmış bir ürün. Aceleye mi getiriyorlar ne nokianın o dönemki tüm telefonlarına bakalım tüm sınıflardaki lumialar aynı sınıfındaki bir başka markanın telefonundan donanım olarak hiç üstün değildi. Örneğin 820, tamam ram ve işlemcide 920 ile aynı ama pil performansı bence 820 ye yakışır değil. 720 gibi bir telefona 2000 mah koyacaksın 820 gibi bir telefona 1600 sıkıntısını da çekiyoruz işte.bence yanlış düşünüyorsun, her telefonun eksisi var 720 ye 1000 tl vereceğime 620 ye 750 vermek daha akıllıca, 1000 tl verip 512 mb ramli telefon almak saçma bence, hem 620 en çok satan 3. telefon
İşin ucunda para olunca müşterinin yararından çok kendi ceplerinin yararını düşünüyorlar. Yapcak bir şey yok. Kapitalist düzende işte böyle yürüyornokia 720nin tasarımını, 620nin donanımını, 625inde ekranını alıp bu üçü yerine tek bir telefon yapsa daha akıllıca olurdu