İstek Mobilde Sorun Yaşayanlar, Sorunlar Ve Istekler

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
buradaki bölüm light tema da yok

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
En son nasıl bi değişiklik yapıldıysa sitenin stabilitesi bozulmuş vbulletin den xenforo ya yeni geçiş yapıldığı zaman ki gibi...

sata3

sata3

Üye
Bir Symbiancı Olarak Konuşuyorum Yüksek Hızde Bir Wifi'de Bile Çok Yavaş Oluyor

exp_l0it

exp_l0it

Üye
mobil için grafikleri düşürseniz.. symbian kullananlar için zorlayıcı biraz

• Beğen
Tepkiler: mısto61
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
En son nasıl bi değişiklik yapıldıysa sitenin stabilitesi bozulmuş vbulletin den xenforo ya yeni geçiş yapıldığı zaman ki gibi...
Mobilin oldukca hizli ve stabil oldugunu soylemistiniz? Bunu duyduguma uzuldum acikcasi umarim gecici bir sorundur sitede ciddi bir degisim yapmadik zira 5 gundur mobilde

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Mobilin oldukca hizli ve stabil oldugunu soylemistiniz? Bunu duyduguma uzuldum acikcasi umarim gecici bir sorundur sitede ciddi bir degisim yapmadik zira 5 gundur mobilde
Geçiçi bir sorunmuş :tşk:

exp_l0it

exp_l0it

Üye
symbianlar bizde ayrı bir yerde. takoz onlar. android için hızlı olabilir ancak symbian için fazla yavaş. özellikle wifisi olmayanlar için.mesela ben:duvar2::ağlarım:

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
symbianlar bizde ayrı bir yerde. takoz onlar. android için hızlı olabilir ancak symbian için fazla yavaş. özellikle wifisi olmayanlar için.mesela ben:duvar2::ağlarım:
Tarayiciniz nedir ? Opera mini de nokia n73 de bile sorun yasamadigini soylemisti arkadaslar

exp_l0it

exp_l0it

Üye
opera nokia 5228 434mhz 121 mb ram. kullanılabilir: 25 mb

Uhops

Uhops

Üye
Ufak ekranlı tarayıcılarda araya Şikayet i de eklersek sığmıyor
Şikayeti mesajın sağ üstüne(mesaj gönderme yerinin altına/üstüne/yanına falan) koysak çünkü tıklanmıyor arkaplandaki yere geçiyor. Aynısı bildirim içinde geçerli. Bildirimlere tıkladığımızda https://www.maxicep.com/forum/account/alerts bu sayfa açılsa?

-----------

Arkaplana sizdede tıklanıyor mu?

• Beğen
Tepkiler: mürteza16
FeLonieS

FeLonieS

Üye
Telefondan mobil görünüme geçtiğimde bilgisayardan girdiğimde de mobil görünümde kalıyor bunun otomatik olması gerekmiyor mu ben mi yanlış biliyorum?

mürteza16

mürteza16

Üye
Şikayeti mesajın sağ üstüne(mesaj gönderme yerinin altına/üstüne/yanına falan) koysak çünkü tıklanmıyor arkaplandaki yere geçiyor. Aynısı bildirim içinde geçerli. Bildirimlere tıkladığımızda https://www.maxicep.com/forum/account/alerts bu sayfa açılsa?

-----------

Arkaplana sizdede tıklanıyor mu?
Arkaplana tikliyor. 2 tane bildirim görecem diye 2 saat uğraşiyom.

exp_l0it

exp_l0it

Üye
1-2 sene önce kullanılan site yazılımını seçenek olarak koysanız.. yenisi androidler için daha uygun.

Üst Alt