Haber Nokia Normandy MWC'de Görücüye Çıkıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Normandy MWC'de Görücüye Çıkıyor!
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Wall Street Journal'ın haberine göre Nokia epeydir dedikodusu yapılan Android sistemli Normandy modelini 2 hafta sonra düzenlenecek Dünya Mobil Kongresinde görücüye çıkaracak.

Bildiğiniz gibi bu telefon Nokia'nın cihazlar bölümü Microsoft'a satılmadan önce, Lumia 520'ye benzer özelliklerle ve 100$ altı fiyat düzeyine sahip bir cihaz olarak geliştirilmişti.

Enteresan bir söylenti ise Nokia'nın cihazlar bölümünün devir işleminin bu etkinlikte tamamlanacağı yönünde. Bu da demek oluyor ki, Nokia Normandy üzerindeki gizemli perdenin bu etkinlikte kalkmama ihtimali de var.

Bakalım etkinlikte bizleri ne gibi sürprizler bekliyor :tebessüm:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, RetaXter, Bay H ve 6 diğerleri

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk: haber için, bekliyoruz. :)

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Wall Street Journal'ın haberine göre Nokia epeydir dedikodusu yapılan Android sistemli Normandy modelini 2 hafta sonra düzenlenecek Dünya Mobil Kongresinde görücüye çıkaracak.

Bildiğiniz gibi bu telefon Nokia'nın cihazlar bölümü Microsoft'a satılmadan önce, Lumia 520'ye benzer özelliklerle ve 100$ altı fiyat düzeyine sahip bir cihaz olarak geliştirilmişti.

Enteresan bir söylenti ise Nokia'nın cihazlar bölümünün devir işleminin bu etkinlikte tamamlanacağı yönünde. Bu da demek oluyor ki, Nokia Normandy üzerindeki gizemli perdenin bu etkinlikte kalkmama ihtimali de var.

Bakalım etkinlikte bizleri ne gibi sürprizler bekliyor :tebessüm:
cihazın ismi normandi olarak mı gelecek acaba n serisi gibi x adıyla geleceğini duymuştum bakalım 2 hafta sonrası neler bekliyor bizi

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bende Nokia X olarak gelecek diye biliyorum.

PureFood

PureFood

Üye
"Asha platformuna konumlandırılan" diye haberler yapılırdı. Satın almanın içinde Asha da olacağından bence cihazın ismi sayı olarak çıkacak. X burada bir sayıyı temsil ediyor bence.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
cihazın ismi normandi olarak mı gelecek acaba n serisi gibi x adıyla geleceğini duymuştum bakalım 2 hafta sonrası neler bekliyor bizi

Normandy sadece kod adı. Elbete bundan farklı ve gerçek bir model adı olacaktır.

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Son olmasa bari

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Bende Nokia X olarak gelecek diye biliyorum.
bende aynen öyle duydum bazı kaynaklardan, bu kod adının da android cihazlarda n8, n9 gibi bi seri ile gelecek diye biliyorum bakalım bekleyip görelim hayırlısı artık.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
bende aynen öyle duydum bazı kaynaklardan, bu kod adının da android cihazlarda n8, n9 gibi bi seri ile gelecek diye biliyorum bakalım bekleyip görelim hayırlısı artık.
Nokia'nın seriler için kullandığı isimleri her zaman beğenmişimdir, bakalım ne olacak merakla bekliyoruz.

Bay H

Bay H

Üye
daha önce ki yanlış hatırlamıyorsam antutu testinde A110 ismi ile görülmüştü. Bir ihtimal Asha 110 olabilir.
Bu arada forum ara yüzü güzel olmuş :bigstar:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
daha önce ki yanlış hatırlamıyorsam antutu testinde A110 ismi ile görülmüştü. Bir ihtimal Asha 110 olabilir.
Bu arada forum ara yüzü güzel olmuş :bigstar:

@evleaks'in iddiasına göre "Project Normandy = Nokia X" iken, sızıntı hesaplarının yeni ismi @NextLeaks, "Nokia Asha 4xx = Nokia Normandy"
aklımdaki soru nokıa windows tan bağımsız cihaz üretimine devammı ediyor

Bay H

Bay H

Üye
@evleaks'in iddiasına göre "Project Normandy = Nokia X" iken, sızıntı hesaplarının yeni ismi @NextLeaks, "Nokia Asha 4xx = Nokia Normandy"
aklımdaki soru nokıa windows tan bağımsız cihaz üretimine devammı ediyor
Bildiğim kadar ile satış tam anlamı ile gerçekleşmedi ve de büyük ihtimalle bu cihaz ilk ve son androidli cihaz olacaktır fakat lumia 520 den uygun bir fiyatla satılacağı konuşuluyor cihaz tutarsa bir ihtimal ASHA serisine android ile devam edebilirler. Ancak bunu zaman gösterecek.

Emre

Üye
Eyvallah Haber İçin Teşekkürler.
Merakla Bekliyorum :)

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Bildiğim kadar ile satış tam anlamı ile gerçekleşmedi ve de büyük ihtimalle bu cihaz ilk ve son androidli cihaz olacaktır fakat lumia 520 den uygun bir fiyatla satılacağı konuşuluyor cihaz tutarsa bir ihtimal ASHA serisine android ile devam edebilirler. Ancak bunu zaman gösterecek.
512 lik ramdan bahsediliyor tutulma imkanı bence çok az 520 de yaşanan sorunlar devam edecek eğr bir yarışa giriyorsa en azından rakiplerine ayak uydurmalı ve en azından 1gb lık ram kullanması benim şahsi görüşüm

Emre

Üye
Arkadaşlar Ben Bunu nokia Dedim Sizce Nokia Cevapı ne oldu

dakamon

dakamon

Üye
512 lik ramdan bahsediliyor tutulma imkanı bence çok az 520 de yaşanan sorunlar devam edecek eğr bir yarışa giriyorsa en azından rakiplerine ayak uydurmalı ve en azından 1gb lık ram kullanması benim şahsi görüşüm
Arayüzü çok sadece olursa stabil çalışabilir ama android 4.4 ü vermeli o 512 mb ramli telefona yoksa kasar eninde sonunda. Ama giriş seviyesi için bence yinede hızlı yapacaktır nokia. En büyük eksisi google play store u kullanmayacak olması buda insanları geri çekilmesine neden olur. Nokia ne kadar bir uygulama desteği verecekki?

Invoke

Invoke

Üye
Bu cihaz android kullanıyor değil mi? Öyleyse konu yeri yanlış. :D Bir de nasıl playstore kullanmayacak, bundan emin miyiz? Fiyatta iyiymiş. :D

Emre

Üye
Arayüzü çok sadece olursa stabil çalışabilir ama android 4.4 ü vermeli o 512 mb ramli telefona yoksa kasar eninde sonunda. Ama giriş seviyesi için bence yinede hızlı yapacaktır nokia. En büyük eksisi google play store u kullanmayacak olması buda insanları geri çekilmesine neden olur. Nokia ne kadar bir uygulama desteği verecekki?
Nokia'da Salfish Os Gibi entegre Etmiştir Herhalde Yandex Store Yada Nokia Play Store :D :hmmm

Invoke

Invoke

Üye
Android ise play store'u kendimiz yükleyebiliriz, gerçi yüklemesek de olur. Ben de yüklü değil mesela. :D

Bay H

Bay H

Üye
1- Cihaz Android 4.4.1 Kit Kat sürümü ile gelecek
2- Cihaz elbette Google Play Store a bağlanacak malumunuz Nokia storeda bbm yok :bigstar: