İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

luckysleven

luckysleven

Üye
En iyisi 2 sinide iyice karşılaştır derim. Ama ben olsam 925 alırdım. Hiç düşünmeden, 820 yerine..

yine kafam karıştı şimdi ya : )en iyisi yarın tekrar bakayım şunlara akşamda karar vereyim artık çatlak ekranla telefon kullanmak çok sinir çünkü .. Bu arada 925de 32 gb olanlardan yani kağıt üzerinde dediğiniz gibi her türlü 925 eziyor ama 820 de al beni ben yeterim sana diyor bilemedim

n000k

n000k

Üye
2dir yekpare kullanıyorum evet güzel yekpare ama yekpare de şunu gördüm o arka kapağı korumak zorundasın yani kılıf yada kapak şart ama 820 de böyle bir sorun yok birde yekpare de pil sorun oldumu yandın direk servise : )
Ben 920 de kılıf yada ekran koruyucu kullanmıyorum. Kaç kere düşürdüm, bozuk paraların yanına koydum bişey yok, çizik yok. Belki şans :) pile gelince, pilde sorun olursa kendimi değiştirceğime varsın serviste değişsin. Ben 925 öneririm dostum emin ol. Bir arkadaşta 820 var ve kasa çizik içide aynı şekilde ekran. 925 kullanan iki arkadaşım var biri 327 ki siyah. Diğeri 16lık beyaz ikiside mükemmel duruyor.

n000k

n000k

Üye
yine kafam karıştı şimdi ya : )en iyisi yarın tekrar bakayım şunlara akşamda karar vereyim artık çatlak ekranla telefon kullanmak çok sinir çünkü .. Bu arada 925de 32 gb olanlardan yani kağıt üzerinde dediğiniz gibi her türlü 925 eziyor ama 820 de al beni ben yeterim sana diyor bilemedim
Yetmiyor emin ol. Kamerasından memnun olanda var ama memnun olmayanda azımsanmayacak kadar çok. Şimdi deme kamera önemli değil diye. Çok güzel bir an var. Foto çekicen çekiyorsun ama çok kaliteli değil. İnan moralin bozulur. Artı 925 in ekranı ene boya daha geniş duruyor ve güzel. İlerde 3 kolon desteği muhtemelen 925e gelir. Ama 820 ye maalesef birçok şey gelmeyebilir.

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
HeroMR

HeroMR

Üye
625'e beni de ekler misiniz?

luckysleven

luckysleven

Üye
Yetmiyor emin ol. Kamerasından memnun olanda var ama memnun olmayanda azımsanmayacak kadar çok. Şimdi deme kamera önemli değil diye. Çok güzel bir an var. Foto çekicen çekiyorsun ama çok kaliteli değil. İnan moralin bozulur. Artı 925 in ekranı ene boya daha geniş duruyor ve güzel. İlerde 3 kolon desteği muhtemelen 925e gelir. Ama 820 ye maalesef birçok şey gelmeyebilir.

sağol hocam cevaplar için yarın son kez bakayım karar vereyim 8 ayda 3. telefon olacak bu artık telefon değiştirmek istemiyorum ama dediklerinde çok mantıklı neyse yarın olsunda kararımı vereyim : )

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
sağol hocam cevaplar için yarın son kez bakayım karar vereyim 8 ayda 3. telefon olacak bu artık telefon değiştirmek istemiyorum ama dediklerinde çok mantıklı neyse yarın olsunda kararımı vereyim : )
Neye karar verirsen ver senin için hayırlısı olsun dostum. Ben sadece kendi şahsi fikrimi, düşüncemi söylüyorum :) şimdiden hayırlısı olsun.

• Beğen
Tepkiler: PureFood, m542tf, OttomaN TigeR ve 1 kişi daha
luckysleven

luckysleven

Üye
Neye karar verirsen ver senin için hayırlısı olsun dostum. Ben sadece kendi şahsi fikrimi, düşüncemi söylüyorum :) şimdiden hayırlısı olsun.

925 lerin arka üst sol köşesi bastırınca içe doğru gidiyormuş boşluk varmış yani kronikleşmiş bir sorun diyorlar bu olmadı şimdi bile bile lades denir mi böyle bir sorun için : )

n000k

n000k

Üye
925 lerin arka üst sol köşesi bastırınca içe doğru gidiyormuş boşluk varmış yani kronikleşmiş bir sorun diyorlar bu olmadı şimdi bile bile lades denir mi böyle bir sorun için : )
Bak iyice karşılaştır. Milletin demelerine kanma. İncelemeye gidince bastır bakalım. Ayrıca 925 lerde dediğin bu sorunu ben hiç duymadım :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
o sorunu ben baya önce paylaşmıştım medimarkette incelememde bütün 925 lerde arka kapağın köşelerinde oynama vardı bu cihazların orda kullanılırken sorun yaşamışta olabilir yani birçok kişi gelip gidiyor öyle yerlere kesin sorun telefonda demek haksızlık olabilir sıfır cihazı direk denemek gerekiyor hiç kurcalanmayan ve kullanıcı kişilere sormak lazım inş. başlarına böyle bir sorun gelmez ben birazda medimarkette bilinçşiz düzgün kullanılmadığını düşünüyorum

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Arkadaşlar sarı cc-1043 kullanıpta sorunla karşılaşan var mı?

can_huso_sulo

can_huso_sulo

Üye
Arkadaşlar wp8 için asphal 8 i hacklememiz lazım hack siz oyun oynanmıyor çok zor. tamam hacksiz oynayalım ama bu sefer karşındaki hackli o zaman oyun çıkmaza giriyor yapabien varmı

HeroMR

HeroMR

Üye
Arkadaşlar wp8 için asphal 8 i hacklememiz lazım hack siz oyun oynanmıyor çok zor. tamam hacksiz oynayalım ama bu sefer karşındaki hackli o zaman oyun çıkmaza giriyor yapabien varmı

Ne hacklemesi? Hile mi diyorsun? Hack ile hile çok ayrı şeyler. Hile ile oynayacağıma oynamam daha iyi.

can_huso_sulo

can_huso_sulo

Üye
Ne hacklemesi? Hile mi diyorsun? Hack ile hile çok ayrı şeyler. Hile ile oynayacağıma oynamam daha iyi.

ya haklısın tabi ama oynayan ların çogu hile adam yanından geçiyor saf dışı kalıyorsun oyun oynanmıyor
hile den bahsediyorum gerçi hack de yapsam çok ii olur tel zaten garanti dışı o yuzden hiç de korkum yok

HeroMR

HeroMR

Üye
ya haklısın tabi ama oynayan ların çogu hile adam yanından geçiyor saf dışı kalıyorsun oyun oynanmıyor
hile den bahsediyorum gerçi hack de yapsam çok ii olur tel zaten garanti dışı o yuzden hiç de korkum yok

Ben paralı almıştım sonra çok yer kaplayınca silmiştim tam hatırlamıyorum ama sanırım benim oynadığım zamanlarda internetten online oynama yoktu. Bu arada telefon neden garanti dışı?

• Beğen
Tepkiler: can_huso_sulo

IVI-Elia

Üye
Bi şey soracağım.brick filan olmamış düzgün Bi telefonu sıfırlamam yeterli mi? Tamamen temizlenmesi için yoksa sıfırlama ve Flash dediğimi olay farklı mı?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:no: aynı şey

luckysleven

luckysleven

Üye
Bak iyice karşılaştır. Milletin demelerine kanma. İncelemeye gidince bastır bakalım. Ayrıca 925 lerde dediğin bu sorunu ben hiç duymadım :)

Yok hocam bugün telefonu kurcaladım canını çıkardım baya baya arka kapakta kenarlardaki boşluklarda simetri bozukluğu var ve 2 ayrı markete gidip inceledim bildiğin emanet gibi duruyor telefonda eksik birşeyler var yani belli oluyor o yüzden 820 de takılı kaldım yarın alırım artık tekrar sağol cevaplar için

• Beğen
Tepkiler: n000k
PureFood

PureFood

Üye
Yok hocam bugün telefonu kurcaladım canını çıkardım baya baya arka kapakta kenarlardaki boşluklarda simetri bozukluğu var ve 2 ayrı markete gidip inceledim bildiğin emanet gibi duruyor telefonda eksik birşeyler var yani belli oluyor o yüzden 820 de takılı kaldım yarın alırım artık tekrar sağol cevaplar için
8 Gb hafıza sorun olmasın? Gerçi 720'den alılıksun ama, 920 alsan daha rahat edersin diye düşünüyorum hocam

• Beğen
Tepkiler: luckysleven

Üst Alt