Invoke
Üye
Normaldede 10 mesaj 1 sayfa değil mi
la boşver ya neye takıldın.
Normaldede 10 mesaj 1 sayfa değil mi
Biri birine 'Ne diyon lan sen' dese patlamaya hazırHani bir yere gitmiyor? 8 sayfa oldu güzel güzel anlaşıyoruz.![]()

Sen ne diyon la değişik ?Biri birine 'Ne diyon lan sen' dese patlamaya hazır![]()
Biz türkler herşeyi devletten bekleriz aslında ama nedense internet güvenliği konusunda devletin bu olaya karışması hoşumuza gitmemiş :-)
Biri birine 'Ne diyon lan sen' dese patlamaya hazır![]()
Konu kapanacaksa kapansın bence hemenelimizde patlayacak

Bu konuya mesaj yazdim komandolar evimi bastı su an hapisteyim klozetten yaziyorum..siz siz olun yorumlariniza dikkat edin

Tabikisi ne sandınHapishanenin klozetlerinde wifi var demek ki. Konforluymuş gençler, biz de gidelim.![]()
Biliyorum konu çok siyasi oldu ama bunu söylemeliyim devlet dediğimiz şeyi bizi yönetsin diye seçeriz zaten onlarda yanlış gördüğü yada gelecekte sıkıntı çıkarabileceğini düşündüğü birşeye önlem alıyor peki bu neden bizim hoşumuza gitmiyor ? Devlet dediğin her vatandaşı düşünmeli ve her hataya eşit ve anında müdahale etmeli avrupa ülkelerinde bile bir internet filtreleme sistemi var
Yaşanacak ülke değil artık burasıZengin olsam 1dk durmam burada basarım giderim Amerika veya Fransa ya valla
Zengin olsam 1dk durmam burada basarım giderim Amerika veya Fransa ya valla
AhahahaGidin de kişi basina dusen milli gelirimiz artsin
![]()