Yeni İnternet Yasası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

smh60

smh60

Üye
Ben yine dayanamadım yalnız mesaj atmadan :)

Invoke

Invoke

Üye
Biz türkler herşeyi devletten bekleriz aslında ama nedense internet güvenliği konusunda devletin bu olaya karışması hoşumuza gitmemiş :-)

Her şeyi beklemeyiz. Devletten yapması gerekeni bekleriz.

codblackops2

codblackops2

Üye
Bu konuya mesaj yazdim komandolar evimi bastı su an hapisteyim klozetten yaziyorum..siz siz olun yorumlariniza dikkat edin

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
0MG90

0MG90

Üye
Konu kapanacaksa kapansın bence hemen :D elimizde patlayacak

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Açıkcası ben bu devletten artık bir şey beklemiyorum kendi hayatımı yaşamaya bakıyorum
devletim için yapmam gereken elimden gelen bisey varsa yaparım ama onlardan baştakilerdende bekleyecek mantıklı hiç bisey bulamiyorum artık

• Beğen
Tepkiler: .caner.
alaStar

alaStar

Üye
Biliyorum konu çok siyasi oldu ama bunu söylemeliyim devlet dediğimiz şeyi bizi yönetsin diye seçeriz zaten onlarda yanlış gördüğü yada gelecekte sıkıntı çıkarabileceğini düşündüğü birşeye önlem alıyor peki bu neden bizim hoşumuza gitmiyor ? Devlet dediğin her vatandaşı düşünmeli ve her hataya eşit ve anında müdahale etmeli avrupa ülkelerinde bile bir internet filtreleme sistemi var

• Beğen
Tepkiler: ahmetkartal
Invoke

Invoke

Üye
Bu konuya mesaj yazdim komandolar evimi bastı su an hapisteyim klozetten yaziyorum..siz siz olun yorumlariniza dikkat edin

Hapishanenin klozetlerinde wifi var demek ki. Konforluymuş gençler, biz de gidelim. :D

• Beğen
Tepkiler: .caner., TheLastWarrior ve codblackops2
Invoke

Invoke

Üye
Biliyorum konu çok siyasi oldu ama bunu söylemeliyim devlet dediğimiz şeyi bizi yönetsin diye seçeriz zaten onlarda yanlış gördüğü yada gelecekte sıkıntı çıkarabileceğini düşündüğü birşeye önlem alıyor peki bu neden bizim hoşumuza gitmiyor ? Devlet dediğin her vatandaşı düşünmeli ve her hataya eşit ve anında müdahale etmeli avrupa ülkelerinde bile bir internet filtreleme sistemi var

Konuyu baştan oku istersen. Mesele basit bir filtrelemekten ibaret değil. Ayrıca devletin amacı bizi korumak ve düzeni sağlamaktır. Yani öyle olmalıdır. Bize bir şeyler dayatmak devletin görevi değildir.

0MG90

0MG90

Üye
Zengin olsam 1dk durmam burada basarım giderim Amerika veya Fransa ya valla

• Beğen
Tepkiler: .caner., ice cube ve genco15
Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
Tepkiler: codblackops2 ve GDDR5
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Az kaldı okul bitsin beyin göçü yapcam :D

codblackops2

codblackops2

Üye
Gidin de kişi basina dusen milli gelirimiz artsin

:ehe

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-, alaStar, TheLastWarrior ve 2 diğerleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt