S2 I9100 Siyah Ekran Sorunu !

Sponsorlu Bağlantılar

eben52

Üye
    Konu Sahibi
S2 I9100 Siyah Ekran Sorunu !
merhaba arkadaşlar, Galaxy s2 ı9100 kullanıyorum. Telefonu dün kapattım sabah kalktım ve açmadan şarja taktım. Fakat menü tuşuna veya açma/tuş kilitleme tuşuna bastığımda ekran aynı şekilde siyah olarak kalıyor, alt taraftaki bildirim ışığı yanıyor. Yardımlarınızı bekliyorum lütfen, şimdiden teşekkürler.

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Brick olma ihtimali olabilir

nokia_belle

nokia_belle

Üye
özel birsey yaptiniz mi yoksa kendiliginden mi o hale geldi? detayli söylemeniz lazim birde zaten forumu arastirirsaniz basiniza gelen olayla ilgili,fazlasiyla konu bulunmakta

eben52

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle teşekkür ediyorum ilginizden dolayı, özel bir şey yapmadım. Dediğim gibi şarja taktım pil yüzdesi gözüküyodu telefonu açmak için açma tuşuna bastım açılırken öylece kaldı kapandı. Şu an Telefon açık mesaj vb geliyor bildirim ışığı yanıyor fakat ekran hala siyah. Ayrıca Ekran soketini de çıkartıp tekrar taktım hala aynı sorunu yaşıyorum. Ekranında yanmış olmasını pek sanmıyorumArkadaşlar lütfen önerilerinizi, yardımlarınızı eksik etmeyin. Servise flan vermek istemiyorum USB yolu ile bilgisayara bağlayabiliyorum telefonu

Takipçi Satın Al

Üst Alt