UC Browser 9.5 Son Sürüm Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
    Konu Sahibi
UC Browser 9.5 Son Sürüm Türkçe
Mrb sevgili arkadaşlar uc browser 9.5yaklaşık 800 satte türkçeleştirdim tabletinizde ve telefonunuzda rahatlikla kullanabilirsiniz umarim beğenirsiniz. Beğeni ve tşk etmeyi unutmayalım güle güle kullanın....
NOT BU SÜRÜMDE FLAŞ DESTEĞİDE VAR........

All-around performans Şimdi bile FasterFurther iyileştirme 1.the Leading Tarayıcı, size daha hızlı getirmek ve daha stability.2.Web Uygulama CenterEasily iyi web uygulamaları bulmak ve sürekli indirerek, yükleyerek ve updating.3 endişesi olmadan mobil hayatın keyfini çıkarın. Görüntü mevcut web üzerinde resim view.4.UC ekranı WidgetUse sizin için tek bir yerde bir araya konur ViewerAll bu eklenti UCOverview zengin hizmetlere kolay erişim için ana ekranda bir widget oluşturmak için: Android için UC Tarayıcı sağlar Eğer hızlı ve pürüzsüz Web'de sörf experience.It 'nin tamamen ücretsiz bir mobil web tarayıcı. Uyarlanabilir yapılandırması veri maliyetlerini azaltmak ve compression.New Özellikleri ile sayfa yükleme hızlandırmak için izin, farklı ağ bağlantılarının altında tarama yolunuzu ayarlamanıza yardımcı olur: 1.. Lider Tarayıcı, size daha hızlı ve daha stability.2 getirmek için optimize all-around performans Şimdi bile FasterFurther gelişme. Web Uygulama CenterEasily iyi web uygulamaları bulmak ve sürekli indirerek, yükleyerek ve updating.3 endişesi olmadan mobil hayatın keyfini çıkarın. Sadece bir fotoğraf album.4 gibi, görüntülemek için mevcut web üzerinde resim ViewerAll görüntü tek bir yerde bir araya konur. UC ekranı WidgetUse bu eklenti UC Browser.5 zengin hizmetlere kolay erişim için ana ekranda bir widget oluşturabilirsiniz. Daha Dilleri ve FontsSupports daha bölgesel diller ve Tamil, Telugu, Malayalam ve more.6 dahil web sayfalarında yazı. Vb yazarak, ileri ve geri hareket, yazı tipi ayarlama, gibi önemli işlevler.......

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: onur-1984, 03ramazan, guwen35 ve 10 diğerleri

KELGER

KELGER

Üye
ellerine sağlık , bir zamanlar bende 8.2 yi türkçeleştirmiş tim bilirim bu meleti en zor türkçeleştirilen programlardan biridir.

MEHMET ÇİFTÇİ

MEHMET ÇİFTÇİ

Üye
Teşekkürler. Eline ve emeğine sağlık..

ardakan12

ardakan12

Üye
Tşk eline sağlık

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
teşekkürler eline sağlık

UCUBE32

Üye
Merhaba. Çok başarılı bir çeviri olmuş. Bende siz gibi çevirilerde bulunuyorum, ancak ben yaptıgım çevirileri uygulamanın geliştiricisine mail aracılığıyla gönderiyorum ve yapmış oldugum çeviri resmi türkçe olarak uygulamada yer alıyor. (örneğin; 360 Mobile Security) Bence sizde uygulamanın string dosyalarını UC İNC. ' e gönderin. Bu sayede çevirinizden tüm TÜRK kullanıcılar yararlansın. Emeğinize saygı; Teşekürler

Mefkud

• Beğen
Tepkiler: idiris42
By Burhann 2010

By Burhann 2010

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler eline sağlık
Ben teşekkür ederim...
Merhaba. Çok başarılı bir çeviri olmuş. Bende siz gibi çevirilerde bulunuyorum, ancak ben yaptıgım çevirileri uygulamanın geliştiricisine mail aracılığıyla gönderiyorum ve yapmış oldugum çeviri resmi türkçe olarak uygulamada yer alıyor. (örneğin; 360 Mobile Security) Bence sizde uygulamanın string dosyalarını UC İNC. ' e gönderin. Bu sayede çevirinizden tüm TÜRK kullanıcılar yararlansın. Emeğinize saygı; Teşekürler

Mefkud[/quote

Fark etmiyor bu yeni çevirim değil bir çok programin serisini türkçeleştirdim dolayısıyla çevirilerimi tüm türkiye kullanıyor...

kerrar

Üye
Burhan abi , emeğine sağlık.

stephen9

stephen9

Üye
Emeğinize sağlık çok teşekkürler symbian kullanırken en sevdiğim tarayıcı idi

ibrahimal63

Üye
Teşekkürler

yunusbulet

yunusbulet