Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kardesim Allah senden razı olsun ben lg g2 mini kullanıyordum, kendi tarayıcısı olsun chrome olsun bi sure sonra sisme yapıyodu donuyodu kullanamıyordum, taki bugun soyle bir goz gezdiriyim derken bunu kesfettim cok stabil, abi sayfayı asagı yukarı kaydırıyorum stabil mukemmel telefonumu sevmeye basladım bunun sayesinde, en stabil uc surumu bumu acaba ?
kardesim Allah senden razı olsun ben lg g2 mini kullanıyordum, kendi tarayıcısı olsun chrome olsun bi sure sonra sisme yapıyodu donuyodu kullanamıyordum, taki bugun soyle bir goz gezdiriyim derken bunu kesfettim cok stabil, abi sayfayı asagı yukarı kaydırıyorum stabil mukemmel telefonumu sevmeye basladım bunun sayesinde, en stabil uc surumu bumu acaba ?
ALLAH hepimizden razı olsun, sen bu sürümünu kullan en azından bu türkçe yeni sürümleri ingilizce fırsat bulunca son sürümünüde türkçeleştireceğim takipde kalın.--
ozgurane
Üye
Saol kardes,ilk defa guzel bir browser buldum sayende.