Benim 2 ama 3 kere oynadım :D
GuiTaRisT111 Üye lolaman' Alıntı: Coding For Fun olarak yok muydu? Genişletmek için tıkla ... O çakma yahu ben orjinal istiyorum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Burdan oynamaya başladım şu anlık rekorum 6 Edit: 7 oldu
lolaman' Alıntı: Coding For Fun olarak yok muydu? Genişletmek için tıkla ... O çakma yahu ben orjinal istiyorum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Burdan oynamaya başladım şu anlık rekorum 6 Edit: 7 oldu
hasaneness Üye 364 yaptim ss atarim musait olunca Oyunda bug buldum belli bi yerden sonra ust kolona girince harika seyler oluyir 14 milyara kadar ulastim
364 yaptim ss atarim musait olunca Oyunda bug buldum belli bi yerden sonra ust kolona girince harika seyler oluyir 14 milyara kadar ulastim
hasaneness Üye smh60' Alıntı: 364 Hileli cunku madalya yok. Genişletmek için tıkla ... Madalyanin ss ni atarim sonra simdi yanimda degil
smh60' Alıntı: 364 Hileli cunku madalya yok. Genişletmek için tıkla ... Madalyanin ss ni atarim sonra simdi yanimda degil
Kerim. Üye hasaneness' Alıntı: 364 yaptim ss atarim musait olunca Oyunda bug buldum belli bi yerden sonra ust kolona girince harika seyler oluyir 14 milyara kadar ulastim Genişletmek için tıkla ... Nasil o bugyapamadim
hasaneness' Alıntı: 364 yaptim ss atarim musait olunca Oyunda bug buldum belli bi yerden sonra ust kolona girince harika seyler oluyir 14 milyara kadar ulastim Genişletmek için tıkla ... Nasil o bugyapamadim
Narutodth Üye 10 15 kere oynadim 25 i gordum. Ama arada bir skor 2 de yaniyorum telefonu firlatasim gelmiyo degil
hasaneness Üye Kerim.' Alıntı: Nasil o bugyapamadim Genişletmek için tıkla ... Bende sansa yaptim bilmiyorum ama