Aksiyon Assassin's Creed 4

Sponsorlu Bağlantılar

Ghost2828

Ghost2828

Üye
    Konu Sahibi
Assassin's Creed 4
Assassin's Creed 4 hakkındaki görüşleriniz neler?

Invoke

Invoke

Üye
3den sonra üzerine hiç düşünmedim üzerine ama şunu biliyorum:

Oynayacağımız karakter, Ratohnhaketon'un dedesi, edward kenway'in babası... Yani edward'ın babası da assassin imiş. =P

• Beğen
Tepkiler: AlperTunga87
AlperTunga87

AlperTunga87

Üye

Oynayacağımız karakter, Ratohnhaketon'un dedesi, edward kenway'in babası... Yani edward'ın babası da assassin imiş. =P
yeleehh :Dbeni bi türlü sarmadı

Invoke

Invoke

Üye
4 Acayip iyi olmuş. 3deki hayal kırıklığını unutturdu diyebilirim. Mükemmel bir oyundu. Hemen bitirdim. Yan görevleri de yaptım tabi. Templar outfit ve Mayan outfit süper. Oynayanlar bu ikisinin görevini kesinlikle yapsın derim.

Bu arada yeni farkettim üstte yanlış yazmışım, Haytham yazacaktım, Edward Kenway zaten 4deki karakter. Yani babadan oğula doğru yazarsak:

Edward-Haytham-Ratohnhaketon

kursat99

kursat99

Üye
Arkadaşlar benim PC biraz düşük. Benim için önemli olan medium da 30FPS falan değil. Sadece lowda oyunu açması bu oyun AC3 e göre grafiksel olarak çok fazla mı gelişmiş yoksa neredeyse aynı mı sayılır? Yani düşük ekran kartlarının açabileceği bir oyun mu?

Invoke

Invoke

Üye
Arkadaşlar benim PC biraz düşük. Benim için önemli olan medium da 30FPS falan değil. Sadece lowda oyunu açması bu oyun AC3 e göre grafiksel olarak çok fazla mı gelişmiş yoksa neredeyse aynı mı sayılır? Yani düşük ekran kartlarının açabileceği bir oyun mu?

AC3'e göre ciddi fark var. Özellikle okyanusta fırtına varken büyük gemilerle girdiğiniz savaşlarda bayağı zorlar.

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
ac serisinin grafik olarak en iyi hikaye olarak en kötü oyunu
oyunu bitirdim ve suikastçılarla alakamız çok az hatta oyunun başında sukastçı öldürüyoruz

Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
Tepkiler: .caner. ve Yusuf0111_Oğuzhan
Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
oyunun tüm serisini bitirdim ve hikayede en az sukastçılarla aramız çok azoyunun tüm serisini bitirdim ve ac 4'ün hikayede sukastçılarla aramız çok azbrohterhoodaa en fazla
onuda oynadım oyunda intikam için giderken sukistçı birliğinde usta düzeye ulaşıyor4 te korsansın ve sükastçı görevi nerdeyse 3 görev gerisi adamın kafasından görevleri

Kit Kat

Kit Kat

Üye
Oyun tek kelimeyle harika

Invoke

Invoke

Üye
Revelations daha güzeldi bence de.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf0111_Oğuzhan
avast

avast

Üye
Bunda 4 oynanirmi arkadaslar bilgisayarımın ozellikleri İntel G630 2.70 GHZ işlemci hızı 4 GB DDr3 ram 32bit isletim sistemi windows 7
Zotac nvidia 1 gb 128 bit ekran kartım varhersey sorunsuz sıfır urun ama ara ara baska oyunadan cıkıp pes 2013 u acıyorum takılıyor falan bu bilgisayar fifayı kaldırırmı bi yardım edin lutfen ne gibi seyler yaparsam performans artar yardım edin acili

Kit Kat

Kit Kat

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Yusuf0111_Oğuzhan
Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
Ben her oyununu oynadım türkçe olarak 1 ve 4 hariç bana sorarsan silah ve combo çeşitliliği yüzünden 4 daha güzel konuyu katmadan.
buna katılıyorum oyunda hemi bile kullanıyorsun 2 kılç falan evet konuyu katmazsak 4 daha güzlel :D

Kit Kat

Kit Kat

Üye
Bunda 4 oynanirmi arkadaslar bilgisayarımın ozellikleri İntel G630 2.70 GHZ işlemci hızı 4 GB DDr3 ram 32bit isletim sistemi windows 7
Zotac nvidia 1 gb 128 bit ekran kartım varhersey sorunsuz sıfır urun ama ara ara baska oyunadan cıkıp pes 2013 u acıyorum takılıyor falan bu bilgisayar fifayı kaldırırmı bi yardım edin lutfen ne gibi seyler yaparsam performans artar yardım edin acili
Kasar oyun baya kasar. Ama denemekten zarar gelmez : )

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
cidden konuyu katmazsak 4 hepsinden daha güzel gemi bile kullanıyorsun :Dnasıl mesaj iki kere gittti :hmmm

Takipçi Satın Al

Üst Alt