Haber Nokia'dan Yeni Bir Lumia Tanıtımı Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia'dan Yeni Bir Lumia Tanıtımı Geliyor
Nokia resmi Youtube kanalında bir video yayınladı. Yeni Lumia cihazının teaser videosu olduğu düşünülen video Lumia Icon'un ayak izleri olabilir.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

ayrıntılar maxicep.com'da

Nokia’dan Yeni Bir Lumia Duyurusu Geliyor! - MaxiCep

Son düzenleme:

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Hocam hiçbir şey anlamadım :D

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
ÖEY

ÖEY

Üye
Çabuk çıkartsalar iyi olur, elmadan sıkıldım satacağım :D

kursat99

kursat99

Üye
Çok açıklayıcı olmuş.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve 4MaGuS
mesutcinik

mesutcinik

Üye
gösterip vermemiş sanki :)

• Beğen
Tepkiler: jdmsaint, Rookie66, mtoyanik ve 3 diğerleri
4MaGuS

4MaGuS

Üye
bir şey anlayan varsa bundan açıklasın lütfen

mesutcinik

mesutcinik

Üye
"Neyin geldiğini duydun mu ?"
"Neyi kaçırdığını gör ve duy" diye çevirdim ama yanlışlık varsa düzeltin lütfen

kursat99

kursat99

Üye
Bence arkadaki motor sesinde yada artık ne sesiyse onda bir bit yeniği var. Bir şey ile ilgili bir şey ama ne?

csH

csH

Üye
yani bişey gelcekmiş çalıştırmışlar motosikleti yola çıkmış :D

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve kursat99

yunusiyunus

Üye
akıllı motor mu yapıyorlar yoksa :) wp8.1 ile

kursat99

kursat99

Üye
Uzaklara gidiyor çok uzaklara.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
"dinleyin:motorları çalıştırdık" diyor NokiaUS

• Beğen
Tepkiler: kursat99 ve 4MaGuS
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
bakalım motorlar da ne yüklü.. Umarım çok geç kalmazlar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Önce piyasaya sürdükleri cihazlara sahip cıkıp arkasında dursunlar sonra yeni cihaz sürsünler piyasaya!!!

Nokia = :ban:

• Beğen
Tepkiler: supragt, DenizhaNq ve skynet
dakamon

dakamon

Üye
TAmam da nokia icon verizona özel olmayacakmı? Eğer o ise zaten biliyoruz sadece reklam kampanyasından başka bir şey olmaz bizim için :) Biz icon un özelliklerinde global versiyon bekliyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: sahte_suhte
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Önce piyasaya sürdükleri cihazlara sahip cıkıp arkasında dursunlar sonra yeni cihaz sürsünler piyasaya!!!

Nokia = :ban:
Aynen,dün akşam video izlerken sesi kısmıştım,sabah alarmı duymadım haliyle.Şunun için bile insanlar bu kadar bekletilirmi ya,sanıyorum lumia maceram sona erecek.büyük bir sabırla 8.1 i bekliyorum yinede,ama Note3 gibi cihazlarada internetten bakıyorum bu arada:)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve ferit.61
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Aynen,dün akşam video izlerken sesi kısmıştım,sabah alarmı duymadım haliyle.Şunun için bile insanlar bu kadar bekletilirmi ya,sanıyorum lumia maceram sona erecek.büyük bir sabırla 8.1 i bekliyorum yinede,ama Note3 gibi cihazlarada internetten bakıyorum bu arada:)
Bu gidişle başka bir nokia faciası olan N9 a geçiş yapacağım. Stabilitisine ve hızına hayran kaldığım wp8 maceram yavaş yavaş sona doğru gidiyor. Bütün şevkim ve umudum kırıldı. Sistem gelişir dedikçe bizim inadımıza geriye doğru gidiyorlar. Çok mu zor sesleri (alarm , müzik çalar , arama sesleri , mesaj sesleri) ayırmak , mp3 leri zil sesi yapmak (ikinci parti yazılımlar ile kırp zil sesi yapın demeyin yerin dibine sokulan symbian da bile mp3 zil sesi yapma var) , bildirim çubuğu ve hızlı erişim ayarları koymak yada dosya manager sistemini entegre etmek. !

Microsoft sen yerine otur ve kalkma. Mümkünse 8.1 de bi zahmet insanların sesine iyi kulak ver. basit özellikleri yenilik diye kaptırma bize. Bir de işletim sisteminde dünya lideri olacaksın!!

Ya sen Nokia elinde bir dünya patent var. Sürekli donanım ekleyerek neyin peşindesin. ? En çok satılan modelin 520 ye bile daha geçende güncellemeyi verdin. Hani microsoft ile anlaşmalıydın?!!!

İkinci ve üçüncü çözüm ortakları htc ve samsung bile senin cihazlarından önce güncelleme aldı. Amber ve black ile sanki bizim telefonları uzay mekiğine çevirip bizi evrenin bilinmezlerine götüreceksin. Yapma bu tip hareketleri. Şu kıçı kırık gdrler de bile milleti böyle süründüyorsan wp 8.1 de başımıza gelecekleri tahmin bile edemiyorum.!!! Misal Nisan da verilecek güncellemeyi yılbaşında alabilirsek yatıp kalkıp dua edecek hale geldik sayeniz de!!

Neyse bayağı doldurdu bu ikili bizi. Ben daha fazla isyana bağlamadan uyku moduna geçeyim.

Herkese iyi geceler ve iyi uykular.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, sahte_suhte, skynet ve 1 kişi daha
osmanmert99

osmanmert99

Üye
Hocam bayağı dolmuşsun.

Bu gidişle başka bir nokia faciası olan N9 a geçiş yapacağım. Stabilitisine ve hızına hayran kaldığım wp8 maceram yavaş yavaş sona doğru gidiyor. Bütün şevkim ve umudum kırıldı. Sistem gelişir dedikçe bizim inadımıza geriye doğru gidiyorlar. Çok mu zor sesleri (alarm , müzik çalar , arama sesleri , mesaj sesleri) ayırmak , mp3 leri zil sesi yapmak (ikinci parti yazılımlar ile kırp zil sesi yapın demeyin yerin dibine sokulan symbian da bile mp3 zil sesi yapma var) , bildirim çubuğu ve hızlı erişim ayarları koymak yada dosya manager sistemini entegre etmek. !

Microsoft sen yerine otur ve kalkma. Mümkünse 8.1 de bi zahmet insanların sesine iyi kulak ver. basit özellikleri yenilik diye kaptırma bize. Bir de işletim sisteminde dünya lideri olacaksın!!

Ya sen Nokia elinde bir dünya patent var. Sürekli donanım ekleyerek neyin peşindesin. ? En çok satılan modelin 520 ye bile daha geçende güncellemeyi verdin. Hani microsoft ile anlaşmalıydın?!!!

İkinci ve üçüncü çözüm ortakları htc ve samsung bile senin cihazlarından önce güncelleme aldı. Amber ve black ile sanki bizim telefonları uzay mekiğine çevirip bizi evrenin bilinmezlerine götüreceksin. Yapma bu tip hareketleri. Şu kıçı kırık gdrler de bile milleti böyle süründüyorsan wp 8.1 de başımıza gelecekleri tahmin bile edemiyorum.!!! Misal Nisan da verilecek güncellemeyi yılbaşında alabilirsek yatıp kalkıp dua edecek hale geldik sayeniz de!!

Neyse bayağı doldurdu bu ikili bizi. Ben daha fazla isyana bağlamadan uyku moduna geçeyim.

Herkese iyi geceler ve iyi uykular. @TcAybin

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
braayn

braayn

Üye
wpden androide
androidden iosa
iosdan wpye
vs
vs
vs
kullanıcılar geçişlerine devam edeceklerdir.Şuarı eksik buraya burası eksik şuraya derken cihazlar gün geçtikce donanımsal ve yazılımsal gelişiyorlar...mobil platform oyunların görüntü kalitesi korkarım oyun konsollarını geçicek yakında ps6'den wp ye
androidden xbox six'e geçiler olacak gibi :)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

Üst Alt