Bu gidişle başka bir nokia faciası olan N9 a geçiş yapacağım. Stabilitisine ve hızına hayran kaldığım wp8 maceram yavaş yavaş sona doğru gidiyor. Bütün şevkim ve umudum kırıldı. Sistem gelişir dedikçe bizim inadımıza geriye doğru gidiyorlar. Çok mu zor sesleri (alarm , müzik çalar , arama sesleri , mesaj sesleri) ayırmak , mp3 leri zil sesi yapmak (ikinci parti yazılımlar ile kırp zil sesi yapın demeyin yerin dibine sokulan symbian da bile mp3 zil sesi yapma var) , bildirim çubuğu ve hızlı erişim ayarları koymak yada dosya manager sistemini entegre etmek. !
Microsoft sen yerine otur ve kalkma. Mümkünse 8.1 de bi zahmet insanların sesine iyi kulak ver. basit özellikleri yenilik diye kaptırma bize. Bir de işletim sisteminde dünya lideri olacaksın!!
Ya sen Nokia elinde bir dünya patent var. Sürekli donanım ekleyerek neyin peşindesin. ? En çok satılan modelin 520 ye bile daha geçende güncellemeyi verdin. Hani microsoft ile anlaşmalıydın?!!!
İkinci ve üçüncü çözüm ortakları htc ve samsung bile senin cihazlarından önce güncelleme aldı. Amber ve black ile sanki bizim telefonları uzay mekiğine çevirip bizi evrenin bilinmezlerine götüreceksin. Yapma bu tip hareketleri. Şu kıçı kırık gdrler de bile milleti böyle süründüyorsan wp 8.1 de başımıza gelecekleri tahmin bile edemiyorum.!!! Misal Nisan da verilecek güncellemeyi yılbaşında alabilirsek yatıp kalkıp dua edecek hale geldik sayeniz de!!
Neyse bayağı doldurdu bu ikili bizi. Ben daha fazla isyana bağlamadan uyku moduna geçeyim.
Herkese iyi geceler ve iyi uykular. @TcAybin