Öneri İphone 5 vs LG G2

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
8gb 4s bile 700 lira ikinci el 32 5 dusununce baya eder gibi mesela s3 cikali 2 yil oluyo ikinci eli ele ayaga dustu

KD1907

KD1907

Üye
Tamam kardeşim eyvAllah. Benim tek sıkıntım LG den yana. Acaba güncelleme tarafın dan G2 yi mahrum bırakırlar mı diye düşünmüyorum değil..
2 yıl sonra ya tahmin ediyorum g2 1000 lira civarlarına , 5 ise 1200 civarlarına iner.. Sanki arada pek bir fark yok gibi.. gerçi buda bir varsayım tabii ki.. İphoneler her zaman yüksekten seyrediyor..
Eğer güncelleme takıntın varsa o zaman i5 al çünkü lg ye güncellemeler çok geç veriliyor. Hatta 4.3 g2 ye verilmedi hatırlatırım

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Eğer güncelleme takıntın varsa o zaman i5 al çünkü lg ye güncellemeler çok geç veriliyor. Hatta 4.3 g2 ye verilmedi hatırlatırım
Güncelleme demek telefonun stabilliğine daha üst düzeye çıkarmak demek. Bir telefon için vazgeçilmez.. Takıntım yok ta bende telefonumun güncel kalmasını isterim tabii ki.. Haklısınız 4.3 verilmedi, 4.4 ise hala meçhul..
8gb 4s bile 700 lira ikinci el 32 5 dusununce baya eder gibi mesela s3 cikali 2 yil oluyo ikinci eli ele ayaga dustu
Haklısınız sanırım... Hala ikilemdeyim.. :s İ5 sanırım mantıklı seçim olacak gibi..

• Beğen
Tepkiler: KD1907
Never Back Down

Never Back Down

Üye
Güncelleme demek telefonun stabilliğine daha üst düzeye çıkarmak demek. Bir telefon için vazgeçilmez.. Takıntım yok ta bende telefonumun güncel kalmasını isterim tabii ki.. Haklısınız 4.3 verilmedi, 4.4 ise hala meçhul..
Haklısınız sanırım... Hala ikilemdeyim.. :s İ5 sanırım mantıklı seçim olacak gibi..
ben iosun tadına bakmanı öneririrm

Never Back Down

Never Back Down

Üye
İos alacaksa ya i5s alacak ya da hiçbirşey. Çünkü g2 i5 ten daha iyi zaten.
g2 ilk çıktığında direk aldım
az daha param olsaydı direk almadan iphone 5 alacaktım
ama ben g2den çok memnun kaldım

KD1907

KD1907

Üye
g2 ilk çıktığında direk aldım
az daha param olsaydı direk almadan iphone 5 alacaktım
ama ben g2den çok memnun kaldım
G2 çok iyi bir cihaz. Şu an samsungun en iyi telefonu note 3 ün lte li versiyonu. O da snap 800 çipseti kullanıyor G2 de. Ama aralarında neredeyse 700 tl fark var. O yüzden g2 hem donanımına göre ucuz hemde gayet sağlam bi telefon.

Invoke

Invoke

Üye
Küçük ekran sorun değilse olabilir.

Never Back Down

Never Back Down

Üye
G2 çok iyi bir cihaz. Şu an samsungun en iyi telefonu note 3 ün lte li versiyonu. O da snap 800 çipseti kullanıyor G2 de. Ama aralarında neredeyse 700 tl fark var. O yüzden g2 hem donanımına göre ucuz hemde gayet sağlam bi telefon.
evet :D 700tl az para değil
kime kime verir durup dururken dimi :D

• Beğen
Tepkiler: KD1907
furkankama

furkankama

Üye
Ben olsaydım lg g2 yi değiştirmezdim hocam çünkü gerçekten ios iphone airi çıkarınca 5 in bi anlamı kalmicak...Ha birde ios da tek retrica için alanlar var yani ben olsam almam android kullanırım :)

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Ben olsaydım lg g2 yi değiştirmezdim hocam çünkü gerçekten ios iphone airi çıkarınca 5 in bi anlamı kalmicak...Ha birde ios da tek retrica için alanlar var yani ben olsam almam android kullanırım :)
retrica derken kardeşim ? ama şöyle bir durum da var. lg g3 çıkardığın da g2 nin de pek bir değeri kalmayacak ?

furkankama

furkankama

Üye
ama air yakın bir zaman da çıkacak ve g3 ün çıkmasına olsaki daha var :)

furkankama

furkankama

Üye
Aynen öyle

• Beğen
Tepkiler: mehsevim

Üst Alt