Öneri İphone 5 vs LG G2

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
İphone 5 vs LG G2
Bende LG G2 16 GB var. 20 ay garantisi var. Bir arkadaşın İphone 5 i var 32 GB. 18 ay garantisi var.

Takas etmek istiyor. Sizce takas edeyim mi ?

İkilem arasın da kaldı. Android te kalırsam ne kazanırım İos a geçersem ne kazanırım ?

avast

avast

Üye
Bence et iphone piyasasi yuksek sikilirsan satarsin 300 400 koyup g2 alabilirsin

Never Back Down

Never Back Down

Üye
Bende LG G2 16 GB var. 20 ay garantisi var. Bir arkadaşın İphone 5 i var 32 GB. 18 ay garantisi var.

Takas etmek istiyor. Sizce takas edeyim mi ?

İkilem arasın da kaldı. Android te kalırsam ne kazanırım İos a geçersem ne kazanırım ?
Benim bir arkadaşım 2.El iphone 5i 1400Tlye
sattı.
düşün artık
16gb lg g2 1400tlye rahatça bulunabiliyor

KD1907

KD1907

Üye
Kesinlikle takas etme derim ben. Lg g2 daha iyi bir cihaz ama eğer kullandıktan sonra satıcaksan o zaman iphone daha çok para eder.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Bence et iphone piyasasi yuksek sikilirsan satarsin 300 400 koyup g2 alabilirsin
Yani ele geçecek tek artım piyasasının yüksek olması mı ?
Benim bir arkadaşım 2.El iphone 5i 1400Tlye
sattı.
düşün artık
16gb lg g2 1400tlye rahatça bulunabiliyor
arkadaşım sen önce g2 kullandın daha sonra ise ios a geçtin . senin görüşünü alayım ? sadece piyasası hakkında ma kazancım olacak ?

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle takas etme derim ben. Lg g2 daha iyi bir cihaz ama eğer kullandıktan sonra satıcaksan o zaman iphone daha çok para eder.
Aslında pek satmaya niyetim yok. Sadece ios u merak ediyorum.

Never Back Down

Never Back Down

Üye
Yani ele geçecek tek artım piyasasının yüksek olması mı ?
arkadaşım sen önce g2 kullandın daha sonra ise ios a geçtin . senin görüşünü alayım ? sadece piyasası hakkında ma kazancım olacak ?
bikere daha ufak ve kullanımı daha rahat daha stabil bir marketi var kesinliklik
piyasa zaten biliyorsun apple lar uçuklardan gidiyor.oyun telefonu benim için ekranı ufak olması benim için sorun teşkil etmiyor

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
bikere daha ufak ve kullanımı daha rahat daha stabil bir marketi var kesinliklik
piyasa zaten biliyorsun apple lar uçuklardan gidiyor.oyun telefonu benim için ekranı ufak olması benim için sorun teşkil etmiyor
Evet şu anda beni tek düşündüren şeyi ekran büyüklüğü.. 5s ile 5 arasın da çok büyük bir fark var mı ?
O zaman boşver merak etme :D LG G2 daha iyi o yüzden bence satma
işte g2 nin iyi noktalarını merak ediyorum :) sadece kamerası ve ekranı daha büyük. tek artım bu mu ?

Never Back Down

Never Back Down

Üye
Evet şu anda beni tek düşündüren şeyi ekran büyüklüğü.. 5s ile 5 arasın da çok büyük bir fark var mı ?
işte g2 nin iyi noktalarını merak ediyorum :) sadece kamerası ve ekranı daha büyük. tek artım bu mu ?
parmak izi olayını pek + olarak görmüyordum taki kullana kadar çok.
aktif çalışıyor
iphone 5 le arasındaki hız farkını 6 çıkınca daha rahat anlarız

KD1907

KD1907

Üye
G2 nin işlemcisi i5 ten daha iyi yalnız? Çünkü i5 te 32 bit işlemci kullanıldı ama i5s dersen onda 64 bit işlemci. O yüzden 5 ile 5s arasında bi fark var.

Never Back Down

Never Back Down

Üye
bide bildiğiniz gibi ios işlemciden çok işletim sistemiyle kazanıyor

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
G2 nin işlemcisi i5 ten daha iyi yalnız? Çünkü i5 te 32 bit işlemci kullanıldı ama i5s dersen onda 64 bit işlemci. O yüzden 5 ile 5s arasında bi fark var.
anladım kardeşim. Ama zaten işlemci olarak kıysalayacaksak android işlemcisi ile ios un kini kıyaslayamayız. Şimdi son olarak G2 yi mi kullanayım diyorsunuz pişman etmez inşAllah beni 2 yıl ? G2..

KD1907

KD1907

Üye
anladım kardeşim. Ama zaten işlemci olarak kıysalayacaksak android işlemcisi ile ios un kini kıyaslayamayız. Şimdi son olarak G2 yi mi kullanayım diyorsunuz pişman etmez inşAllah beni 2 yıl ? G2..
2 yıl kullan pişman etmez seni. Sonra yeni telefon alırsın zaten

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
parmak izi olayını pek + olarak görmüyordum taki kullana kadar çok.
aktif çalışıyor
iphone 5 le arasındaki hız farkını 6 çıkınca daha rahat anlarız
Bence parmak izi okuyucusu renk katmış 5s e.. tabii stabil çalışıyorsa.. :)

avast

avast

Üye
Bence i5 2 yil sonra g2 nekadar eder ama i5 i iki yil sonra sat ustune bi miktar koy o zamanin g2 ayarinda biseyini al

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
2 yıl kullan pişman etmez seni. Sonra yeni telefon alırsın zaten
Tamam kardeşim eyvAllah. Benim tek sıkıntım LG den yana. Acaba güncelleme tarafın dan G2 yi mahrum bırakırlar mı diye düşünmüyorum değil..
Bence i5 2 yil sonra g2 nekadar eder ama i5 i iki yil sonra sat ustune bi miktar koy o zamanin g2 ayarinda biseyini al
2 yıl sonra ya tahmin ediyorum g2 1000 lira civarlarına , 5 ise 1200 civarlarına iner.. Sanki arada pek bir fark yok gibi.. gerçi buda bir varsayım tabii ki.. İphoneler her zaman yüksekten seyrediyor..

Takipçi Satın Al

Üst Alt